Магия

Отворена дискусия => ХАОС МАГИЯ => ДНЕВНИЦИ => Темата е започната от: feniks75 в 24 Октомври 2020 17:01:57, Събота

Титла: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 24 Октомври 2020 17:01:57, Събота
Ще споделя една моя практика ,която ноправих преди години.Бях силно матерялен.Живота ми като дете беше изпълнен с лишения и несгоди свързани с безпаричието.Така,че след като завърших взех живота си в собствените си ръце.
1.Намерение да получа 100 000 лв .Как и от къде беше работа на вселената.
2.Действие -напълних  10 литра морска вода и я оставих да се изпарява.Всеки ден водата намаляваше и се получаваха малки кристали сол.Всеки ден изричах ще получа  100 000 лв
3. Зареждах кристалите  с тази мантра.Ден след ден-кристал по кристал.Материята се трансформираше и аз я препрограмирах.Имах чувството ,че всеки кристал има своя вибрация.Повтарях ще получа  100 000 лв
4.След 2 или 3 месеца имах около 1 кг морска сол .Отидох до течаща вода от извор и изсипах солта във течащата вода .Така милионите кристали,които аз препрограмирах се върнаха в земята и започнаха вибрират с чистотата на моята мантра ,която им бях закодирал.След 3  или 4 години получих 123 000 лв ,но парите вече не ме  влечаха.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 25 Октомври 2020 13:01:33, Неделя
Днес написах сигил с фосфорисцираща боя  върху солорен  фенер така ,че вечер свети дори и да угасне светлината.Винаги съм се интересувал,как мога да намаля инерционният момент на магията.Заявяваш,твориш и чакаш.Чакането именно този инерционнен момент някои са го овладели.Как подсъзнателно може да се активира или дори катализира този инерционнен момент.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 25 Октомври 2020 14:45:29, Неделя
Браво, Феникс!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Октомври 2020 15:15:52, Неделя
Заявяваш,твориш и чакаш.Чакането именно този инерционнен момент някои са го овладели.Как подсъзнателно може да се активира или дори катализира този инерционнен момент.
Когато заявяваш си определяш и срок за изпълнение. Ден, седмица, година - ти си решаваш. После спираш да го мислиш.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 25 Октомври 2020 18:01:33, Неделя
Цеци,кажи ми честно спазвали вселената точната дата на заявената от теб дата за изпълнение.Казваш година ама става след две.Може би има начин да се прецизира по точно.Моята практика, която  мисля,че действа е следната.Създавам поне десет събития като проекция- визуализация  около това събитие.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Октомври 2020 22:51:42, Неделя
честно спазвали вселената точната дата на заявената от теб дата за изпълнение.
Вселената нищо не спазва. Аз правя магията и аз задавам срока! ако дам дата и час то нареченото ще стане точно преди да изтече зададеното време. Ако не стане, значи нещо не съм направила както трябва.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 28 Октомври 2020 20:49:07, Сряда
Така,нека  на кантара да сложа свободното воля и магията.Кой какво ще  избере.Правите ли разлика.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 28 Октомври 2020 21:44:29, Сряда
Зачитането на свободната воля е основен принцип.Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 29 Октомври 2020 07:20:54, Четвъртък
Напоследък почнах да практикувам йога.Жена ми много се смя като видя килимчето ,което си купих.Страшно много се тунизира човек.Започнах да изричам мантри при вдигането на енергията.Изведнъж в съзнанието ми се отвори силен вихров тунел.Преминах през него и се оказах в друг свят може би на подсъзнанието ми.После и в друг.При някого случвало ли се е това явление.Ще пробвам да пренеса сигил  през вихровият тунел.Ще ми е интересно ефекта.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 29 Октомври 2020 10:35:13, Четвъртък
Светът в който влизаш е сътворен от твоето съзнание. Явно това е мястото където можеш да програмираш ситуации. Вместо да вкарваш сигил, пробвай да го създадеш там и си дай срок за изпълнението му.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 29 Октомври 2020 10:37:20, Четвъртък
Супер ще го пробвам.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 29 Октомври 2020 10:43:54, Четвъртък
Как без химикал и лист.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 30 Октомври 2020 18:04:01, Петък
Успях да го направя на подсъзнателно ниво когато излязох от  вихърът,но за много кратко .Изведнъж се получи страхотно пропадане.Може би енергията ми не е стигнала.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 1 Ноември 2020 09:13:46, Неделя
Наскоро гледах един документален филм, в които в една затворена система е изтеглен въздуха демек вакуум.Облъчена с вълни  в този вакуум се появяват фотони.Невероятна трансформация на енергията от вълни в материя.Така,че и аз пробвах с един стар сигил ,кото го очертах и нарисувах кран ,от които мисловно  изтеглих въздуха.Във вакуум мисловната форма може да има по силен ефикт.Ще чакам да видя.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 1 Ноември 2020 18:03:00, Неделя
Чета по дневниците на колегите,как колко може да е сложен сигила.Ама завъртъци ,ама линий или сложни фигури.Мисля,че съзнанието  не се интересува колко е сложен сигилът ,а как действа на подсъзнателно ниво.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 4 Ноември 2020 20:17:40, Сряда
Стара моя практика да изписвам сигилът всекидневно върху хартия. Даваше доста добрър резултат.Изписвах денят ,а после сигилът.Даваше невероятни резултати в точната дата.Чудно ми е какво ще кажат админите за това.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 4 Ноември 2020 20:47:44, Сряда
Ами пробвай. Задай нещо със срок, изписвай сигила и после отчети станало ли е в определеният срок.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 5 Ноември 2020 07:11:01, Четвъртък
Това съм го правил стотици пъти и се получаваше.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 5 Ноември 2020 16:47:05, Четвъртък
Тогава си избери нещо което не си правил и го направи като опишеш целият процес!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 17:45:29, Петък
Уф, и понеже е дневник реших да си споделя лекото си  разочерование .Писах и описах  всичките си теории и практики ,които сам съм стигнал до тях.С четене  или гледане .Явно админите доста ревностно пазят своите знания.Мисля, че не съм профан-човек извън храма.Това ми напомня за един отминал период от моя живот.Бях млад току-що бях завършил висшето си образувание, ослужих и живота беше пред мен пълен с мечти и желания.Времето обаче беше кризистно инфлация,безработица и лишения.Не можах да си намеря работа като инж.технолог и започнах като техник винар.Теоретично бях подготвен много добре ,но практиката бях почти нула.Техноложката моята пряка началничка нищо не казваше.Сама си слагаше консумативите и криеше опаковките им в един кашон в кабинета си под ключ.Така аз мъкнах маркучите  ,пълних ,откалявах ,но мисълта ,че не напредвам ме натъжаваше.Само ,че един ден съдбата беше на моя страна.Минаваше гроздоберната кампания и кашона с опаковки пречеше .Моята началничка реши тихомълком да го изхвърли в контейнера и това беше моят миг.Сега има интернет и лесно се информираш дори и за доста специфични неща,но тогава беше друго.Цяло лято разучавах тези опаковки и вече свързах теорията и практиката.а за следващата кампания бях готов  дори леко вътрешно злорадствах като сбърка в дозите.Минало-свършено .Сега имам млади колеги ,на които всичко обяснявам от 21 годишният ми стаж.Знам,че като си готов за знанията те сами идват при теб.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 18:33:35, Петък
Дано последният ми пост не е прозвучал като  искрено и лично .Няма драма просто живот.
Направих си сигил ,как сменям буквите и зачертавам други по моя система ще си го оставя за мен.Новият ми експеримент е да го сложа на дъното на един оргонит,които сам направих.Може ли според вас да се съчетая оргонитната енергия с мисълта или всичко е патерица.Ако не друго -красиво  изглежда.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Ноември 2020 18:59:24, Петък
Като те гледам от практиките си се занимавал само със сигили. И общо взето пишеш, че ставало или не, но нищо описано като начин на действие от твоя страна.Сянка ти каза, че тук учители и ученици НЯМА. Идеята на дневниците и подробното описване на всяка практика е да се учим един от друг. Защото ако аз "изстрелвам" сигила през слънчевиятъ сплит, то друг го прави през очите, трети през ръцете и т.н. И когато се четем един друг из дневниците се учим един от друг.А в хаос магията има и друго освен сигили. Има гадаене, има контрол над мисълта. Има евокация и инвокация...И да! Много си пазим скритите секции. В тях имат достъп шепа хора. И ги пазим защото материалите там са авторски. Сянка и Майселф са отделили много време и енергия да ги направят, а и ние останалите сме допринесли не малко. И повярвай ми никак не е приятно докато се ровя из нета да видя как някой им е копирал труда и е лепнал своето име отдолу. Съответно докато не се убедим, че можем да вярваме на някого не го допускаме там.Другата причина е, че в скрити секции има и бойна магия която в неправилните ръце носи вреда на добри хора. Съответно, за да има човек достъп до това знание, трябва не само да е с нужния морал, но и с много уравновесен характер. Защото и най-добрият човек когато е гневен и не може да си контролира нервите може да използва тези знания, за да навреди.А ти за сега не ми показваш нито работа, нито търпение. Това, че казваш колко можеш... Ами опиши кое и как правиш. Следвай практиките и работи описвайки действия и резултати. Като пример погледни дневника на Соломон в хаос магията.
Той е единственият който допуснахме във форума преди да навърши 18г, но момчето работи упорито и систематично и след няма и две години влезе не само в скрити секции, но стана и модератор.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 19:36:57, Петък
Тук съм да уча ,а не да крада и плагиатствам.Тук искам  да се развивам .Крадецът ще си носи белегът на послошта.Когато сам стигнеш до определени истини бъди готов да ги споделиш.Ако пък не недей.То знанието  ще се появи другаде и при друг  в друго време.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Ноември 2020 19:49:47, Петък
Тук съм да уча ,а не да крада и плагиатствам.Тук искам  да се развивам
Ами учи и се развивай. Защо си се заял за скрити секции? Аз лично още не съм сигурна ако те науча на зловредна магия дали няма да я използваш срещу добри хора. Да ми философстваш насреща с клишета от нета няма да те доближи до скрити секции. Или учи, или недей, проблема е твой!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 19:55:50, Петък
Добрите хора си имат защита.Няма отрицателна  сила ,която може да повлияе на положителните намерения.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 19:59:57, Петък
Не взаивствам клишета от нета -те просто идват и ги пиша.Благодаря ти все пак ,че прочети поста ми.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 20:03:13, Петък
Извинявай,няма да чуеш повече за скритите секций от мен.Все пак животът си върви и се развива.Бъди благословеннна.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Ноември 2020 20:13:48, Петък
Добрите хора си имат защита.Няма отрицателна  сила ,която може да повлияе на положителните намерения.
И понеже добрите хора имат защита, затова ги сполетяват системно лоши неща...
Аз като имам изщита, това опази ли ме преди вече 6 години от идиота който ме преби на улицата?
И ако реша да атакувам някого дали добрите му намерения ще ме спрат?
Ти осъзнаваш ли, че магията е управление на енергията? И като я насочиш тази енергия в нужното количество тя поразява. Магията е като нож ако щеш. С него можеш да отрежеш хляб, но можеш и да наръгаш човек.
Та добрите хора са си добри, но това не ги пази от атаки.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Ноември 2020 20:29:34, Петък
Съжелявам,за  това престъпление върху теб.Не знам как  се  вършат такива престъпления срещу   хората и как заспиват.Гневът е атаката да ножът  ,а моралът е щитът.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Ноември 2020 20:34:03, Петък
Остави престъплението срещу мен. Опитвам се да ти обясня, защо докато не те опознаем и не видим реална работа по практиките от теб, няма да имаш достъп до скрити секции.Искам да видя реални практики.Хаос магията е лесна. Тя е най-лесната и достъпна до всеки магия. Практикувай и пиши.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 7 Ноември 2020 12:45:14, Събота
Понеже съм тъп и упорит ще продължа.Вреве е да раздвижим потенциала.Нова задача ,нова цел.
"Да намеря  нов клиент ,от когото ще получа премия от 100 лева на месец.Краен срок до кроя на 2020."
Да си направим сигил.Бих го показал ,но нещо не се получава да го кача.Една красива полуспирала пресечена с линия.Обичам да стилизирам сигила.Време е да го сложим във вакуум и  да засилим действието му.
Нека да засилим енергията му като я свържем с оргонита,който направих.Обичам оргонитите красиви са.Как живата и неживата материя се трансформира една в друга.
Време е да го представим на вселената.Все пак неино е задължението да го изпълни.Затварям очи и се издигам, и издигам .Отварям вихровия тунел и се пренасям в друг свят от звезди и после пак.При всеки скок оставям сигилът ми да вибрира  в тази пространствена проекция.Обичам филма farscape.
Отпускам се сам на тъмно.Не мисля за друго освен за времевия вихър през,които минавам.
Време е да се обърна към моя стар приятел "Финансовият поток"Всяка вечер преди да заспя ще произнасям по 10-15 пъти "Аз привличам финансовият поток посредством продажби на вино от изба Б......... .
Всека сутрин ще докосвам оргонита и ще произнасям същата мантра.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 8 Ноември 2020 16:33:27, Неделя
Време е да проектираме векторните точки за моето бъдещо събитие.Не мога да прикача картинато ,но тя изглежда  ,като номерирани  точки свързани със събитието в различни времеви проекции/минало,настояще и бъдеще/.Наричам ги опорни точки.Така успявам мисловно да "застопоря"събитието в дадено време.Колкото повече опорни точки толкова  събитието е по стабилно.Та нека да започнем.
1.Случайно влизам в магазина до моят офис поработа.
2.Спира скъпа кола-голяма ,черна,чиста ..
3.От нея слизат двама човека мъж и жена.
4.Мъжът на около  над 50 е облечен спортно може би скъп анцунг.
5.Момичето младо около 20-25 обечено за околовръсното.
6.Влизат говорейки за някаква случка.
7.Магазинерката ги посреща ичтиво.
8.Всички са с маски.
9.Колежката ме вика да й помогна .
10.Учтиво ги поздравявам и разбирам,че искат да ни станат клиенти.
11.Разбирам ,че са пили от нашето вино и са го харесали.
12.Залива ме водопад от задоволство.
13.Започвам да им разеснявам за вината и отстъпките.
14.Давам им рекламна брошура.
15.Те я разглеждат набързо.
16.Предлагам им да дегустират нещо.
17.Момичето изразява желание да пробва розето.
18.Сипвам й в стъклена чаша ,като пренебрежително махам пластмасовите.
19.Разбираме се ,че дадат заявка до дни .
20.Давам им визитката си.
21.Излизат и се качват на колата сега виждам ,че номерът е варненски.Благодаря на вселената.
22.След два дни затънал в работа ми звъни непознот номер.
23.Ядосвам се не е непознот,но се радвам ,като разбирам,кои е .
24.Вече имаме нов клиент.Благодаря на вселената.
25.Дава ми заявка и аз търся нервно химикал и лист.
26.Пиша я със задоволство.
27.Нася я на колежката в офисът .
28.Листът е мръсен и почеркът ми е неразбираем.
29.На другия ден давам телефоният номер на нашият нов  клиент на дистрибуторът ни.
30.Преглеждам стоката как е подредена.
31.След две седмици звъни пак за доставка.
32.Давам му  телефоният номер на колежката ми в офиса с извинение,че не винаги имам обхват в избата.
33.Получавам заплатата си плюс бонусът ,който чаках.
Стигал съм 100-120 опорни точки събитието събитието винаги се случваше.Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Ноември 2020 17:50:51, Сряда
Сега най-трудното действие  за мен.За да подсиля енергията на подсъзнанието се лишавам от нещо,което много харесвам или обичам.Ще се лиша от обичаната напитка след работа за една седмица.Лишението или въздържанието от нещо ме кара да стана супер активен.Мисълта за него ,че трябва да прескоча някаква граница ме кара да усетя вълна от топлинна енергия по цялото тяло.Според някои трябва да дадеш жертва реципрочно на полученото,но аз не смятам ,че е така.Ако е така моля споделете мнение.Макар,че във вселената има равновесие и тя се стреми да го подържа.Вселената е безкрайна и неизчерпаема батерия от енергия ,която ни принадлежи по право.Тя не се стреми да ни накаже или възнагради.Тя просто чака нашите действия.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Ноември 2020 18:12:09, Петък
Отдавна ме мъчи един факт .Как при температурен контраст тялото може да се лекува.Амплитуда /горещо ,студено/.Тялото някак си се мобилизира и се справя с доста болести без външна намеса -халове.За мен нивата и силата  на енергията  се вдигат.Може ли тази енергия, след като е стимулирана и активизирана да опази тялото да се насочи в посока на притежателя й.Крие ли опасности за самото ни здраве.Може би има определена техника-макар,че не съм виждал маг да сменя кранчетата на водата/ в кръгът на шегата/.Моля за мнение ако има запознат с това -все пак се уча на принципа /проба -грешка/.Благодаря.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 13 Ноември 2020 23:45:19, Петък
За това с опорните точки - там, както аз направих, когато бях новобранец във форума, се опитваш да направиш програмиране на ситуация. И както Сянката ми беше отговорил тогава, ти казвам, че за програмиране на ситуация си има определени неща, които трябва да бъдат спазени...до тук с причинно-следсвените връзки май ти се получава...не мога да преценя съвсем, защото...ами защото не съм ти, нали, не съм в твоята ситуация...Но за програмирането си трябват и други неща - тях, в закрити секции ще ги научиш. Тук практиката е за омагьосване - демек да направиш нещо простичко, като например да промениш нещо в себе си чрез магия и за целта да използваш магическият транс (можеш да прочетеш за него из Хаос магия).


За въпроса ти - при боледуване, енергията не се увеличава, а се преустановява в посока борба с болестта...или още можем да кажем, че се преустановява към увеличаване на защитната енергия, за сметка на енергията нужна за другите функции на организма...Затова, примерно, когато сме болни, нямаме апетит - именно защото организмът един вид иска да пести от енергията, която ни е нужна за да разградим хранителните вещества и да я насочи към защитата на организма...
А иначе енергията използвана по погрешен начин (в твоя случай - да си мислиш, че енергията се увеличава когато боледуваш), естествено крие опасности за здравето. Аз например, когато съм болен, се въздържам от всякакви магически дейности...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 07:23:03, Събота
В закритите секции не ме допускат.Така,че експериментирам ,както казах работя на принципа  проба-грешка.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 07:29:06, Събота
Нямах предвид да се разболяваш,че да вдигаш енергия.Просто да симулираш такава среда,в която организма ти реагина -така да се изразя на стресова ситуация.Здрав си ,но с по висока енергия.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 07:50:32, Събота
SOLOMON,благодаря,че коментира моите опити и практики.Все пак аз се развивам на сляпо.Чета книги  и гледам различни лекции,но все още трудно разпознавам красотата от фалша.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 14 Ноември 2020 10:03:34, Събота
В закритите секции не ме допускат.
Да, все още...Ама и ти не правиш нищо, за да бъдеш допуснат...Тръгваш със сложното и се пънеш като магаре на баир да го направиш на принципа проба-грешка, понеже видиш ли не ти дали достъп сега и веднага.Това е все едно първокласник дето още учи две и две да иска да му дадат да решава задачи от висшата математика.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 12:39:05, Събота
Ех, висшата математика ,как ни късаха в института доц Пенка -точката.Нека се посмеем малко с лаф от студентските години-алкохола и математиката не прощават на никого.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 13:10:13, Събота
Цеци,като каза да отворя страница -дневник го направих.Изчетох почти  целият форум .Споделях всичко ,което съм правил и практикувал,но явно не е достатъчно.Разбирам.
Тръгваш със сложното и се пънеш като магаре на баир

Нищо така го разбирам аз.Колкото по трудно ,толкова по лесно ще практикуваш.Сигурен съм и вярвам ,че съм готов за знания и може би ще ги получа.Вече гледам  доста руски сайтови е трудно ми е с руския/добре, че като ученик съм го учил/.Много интересни школи.Просто търся знания .Не упреквам никога и никого просто искам да се развивам.Доста години бях силно погълнат от материята ,но вече е друго.Когато  вече нямаш нужда от пари , жени ,храни или основните черти -оцелявай,храни се ,размножавай се.Търся друго
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 14 Ноември 2020 16:26:33, Събота
Нямах предвид да се разболяваш,че да вдигаш енергия.Просто да симулираш такава среда,в която организма ти реагина -така да се изразя на стресова ситуация.Здрав си ,но с по висока енергия.
Долу-горе разбрах какво имаш предвид...в Хаос магия има такава практика, която ти позволява това, отчасти...Има и техники за увеличаване на енергията...Дишането е един от факторите, които влияят на нивото на енергия, както и сам би се сетил...


Напротив, не се учиш на сляпо. Форумът ти тава доста добра представа какво е възможно и какво не...дадени са основни техники, а това как ще ги сглобиш си е твоя работа... :)


Искам да ти кажа, както Цеци каза, че да се хвърляш на по-сериозните занимания без да си усвоил основите, няма как да ти се получи...За да правиш магия, както някъде наскоро писах, не е достатъчно да знаеш само техниката, но трябва и да си изградил нужната енергийна конфигурация...Както писах - магията е като рисуването. Хващаш ли четката за първи път - не очаквай да нарисуваш шедьовър, дори и да знаеш цялата история на великите художници...ще изрисуваш хиляди картини, преди да си нарисуваш шедьовъра - просто е въпрос на практика...Е, вярно е, че има и хора, които още при първият опит успяват, но на тях им е дадено, унаследено е...


Личен пример - на теория знам как да докарам някому инсулт, примерно (знам, че не е най-добрият пример за даване, но го давам защото реално принципът е прост)...но не бих могъл да знам дали наистина го мога, без да съм пробвал дали имам нужната сила да го направя, тоест дали имам нужната изградена енергийна конфигурация...


С две думи - и да влезеш в закрити секции, пак ще си на същото място, защото няма да имаш изградената сила, за да използваш дадените техники...А другото, което е - в повечето случаи не се дава техника "за да направиш еди-кое си" конкретно, а са дадени основни техники от магията, които сам трябва да се сетиш как би могъл да ги използваш...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 16:52:21, Събота
но трябва и да си изградил нужната енергийна конфигурация
Разкажи,моля те повече за това или поне ме насочи /нещо да прочета/.Успявам да вдигна кундалини енергия по чакрите.Често съм се замислял за енергийна структура ти го наричаш  конфигурация .Дори съм си правил  енергийни щитове.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 14 Ноември 2020 19:48:36, Събота
Конфигурация се изгражда като се правят практики...чрез упражняване на концентрацията, волята, менталните ресурси и т.н. Именно практиките в Хаос магия и в закрити секции са за това. Процесът е бавен и нещата стават постепенно..

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Ноември 2020 19:54:18, Събота
Разбррах,ще чакам да дойде времето му.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 14 Ноември 2020 20:07:08, Събота
Разбррах,ще чакам да дойде времето му.
С чакане не става...за да се научиш да рисуваш - хващаш четката и почваш!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 14 Ноември 2020 20:19:33, Събота
Феникс, очаквам в дневника ти описание на процеса по който достигаш до медитация, до транс и усещанията ти през въпросния процес.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Ноември 2020 07:42:23, Неделя
Бях го описал по горе ,но ще го повторя по подробно.Искам да е тихо/и ако може сам/ не знам ,но звуковете ме разсийват.Заставам в легнало положение свити крака и разперени пръсти на ръцете. През пръстите на краката и ръцете визуализирам изтегляне на потоци  енергия от земята към първа чакра.След това ги придвижвам до седма чакра.Някой път става за хилядна от секундата,някой път става бавно чакра по чакра.Може би   зависи от физичното ми състояние.Започвам с вдишването и усещам как енергията тече през мен.С вдишването произнасям една моя любима мантра .Това го правя минимум 10-15 пъти ,а съм достигал над стотина пъти /не съм ги броил де/.Тогава върху мен падат седем обръча от светлина/ не съм ги броил ,но в съзнанието ми изплуваха  толкова/ .Започвам да се издигам нагоре и нагоре.Минавам някакъв бял слой незнам ,защо ,но е бял.Нагоре и нагоре изведнъж  се отваря вихров тунел и се оказвам на друго място.Когато има светлина от другия край изпадам от вихъра, незнам защо.Усещам  как тялото ми става по леко то не се движи.Това ,което виждам са безброй бели точки .Подобно на открития космос.Нямям ясновидски способности ,но за мен те са души.Нямам комуникация с тях.Просто летя през тези тунели  завихрят те и те засмукват , а след това се рееш–красота.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 15 Ноември 2020 11:05:04, Неделя
Това което описваш не е медитация, а по-скоро транс. Пробвай при това състояние да програмираш нещо малко без да даваш подробности как трябва да се случи. Програмирай например как на другият ден излизайки от къщи ще намериш 5 лева на пътя или нещо такова.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Ноември 2020 11:31:42, Неделя
Ок, ще пробвам .Ами каво да кажа от медитация изпадам в транс.Нещо можеш ли ми обясниш за тези вихрови тунели или всичко е плод на моето въображение.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Ноември 2020 12:25:55, Неделя
Та понеже е дневник и ще пиша,това което ми мина през ум след днешния транс.
SOLOMON може да се отпусне и да разкаже за опорните точки ако му е на сърце   де. [yahoo] .Много ме влече.
Ако имаме три проекции /минало ,настоящи и бъдеще/.Тези проекции си ги представям визуално  като вертикални  плоскости само ,че това е на пръв поглед.Те вибрират също могат да се изменят или да се сгъстяват или разреждат.Да се свиват и разтягат.В случаи дори да се препокриват в определени моменти.Та какво ми хрумна.Ако изградим визуално четвърта плоскост,която допълнително може да фиксира останалите три.Тогава и другите опорни точки  в системата  ще са по стабилни.Обаче как  тези опорни точки  се фиксират върху проекцията.Как да ги заковем с пирон не става [shok] .Може би има техника ,която не знам все  още.Това за пирона е интересно
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 15 Ноември 2020 14:51:36, Неделя
Ами каво да кажа от медитация изпадам в транс.Нещо можеш ли ми обясниш за тези вихрови тунели или всичко е плод на моето въображение.
Вихровите тунели са плод на въображението. При мен се отзовавам в космоса където е къщичката на моята душа. :) Един вид съм си у дома...
Грешката ти при медитация е, че тръгваш да визуализираш разни неща. При медитация се отпускаш в удобна за теб поза (аз лежа) и оставяш мислите си на произвола. Те преминават една след друга и отминават. Не задържаш никоя да я нищиш. В един момент просто свършват и умът ти остава без грам мисъл в него и си почива. Това е и идеята на медитацията.

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 15 Ноември 2020 23:33:29, Неделя
Вихрови тунели - плод на твоето въображение...


feniks75, реално нещата не стоят така...както и да си ги визуализираш, та дори и с диамантени пирони за забиваш плоскости и да фиксираш, реално нищо не правиш, по никакъв начин не въздействаш и не взаимодействаш с пространство-времето...това си остава една визуализация на нещо, което дори не изглежда така...


За опорните точки - дори нямаш нужда от тях...но те са подобни на нещото, което все искам да опиша в секцията за програмиране на ситуация, но все не мога да си го конструирам и да си го обясня с думи...то е нещо есенциално в програмирането...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Ноември 2020 07:26:06, Понеделник
Каквото горе такова и долу.
За мен да работи една бутилираща линия е необходим синхрон между отделните звена .Ако пълненето зе забавя  то затварящата глава ще чупи бутилките и етикетите ще са на криво.Ама как става синхрона между  отделните времевите проекции все още не знам.
Та за опорните точки или там каквото е може би по стабилни ще станат -ако ги преживееш.Преживаването си мисля,че зарежда повече от визуаллизацията.Та ако решиш да пишеш за програмирането ,моляте пиши ми.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 16 Ноември 2020 10:08:52, Понеделник
Преживаването си мисля,че зарежда повече от визуаллизацията.Та ако решиш да пишеш за програмирането ,моляте пиши ми.
Преживяването не помага за това, което си мислиш...обяснениятй ти нямат общо с реалността, по-добре гледай да се отърсиш от такива обяснения...
Аз писах някъде за какво помага...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Ноември 2020 10:31:32, Понеделник
Вече, разбрах ще я карам по полека.В желениета ми да наваксам явно доста греша. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Светлина в 16 Ноември 2020 12:30:06, Понеделник
Аз исках да направя чист експеримент и хвърлях монети с цел 70℅ резултат ези. 10 монети. Също помолих приятел, който се намира в друг град да познае върху коя негова ръка си съсредоточавам вниманието.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 18 Ноември 2020 07:17:22, Сряда
Невероятно.Понеже  се събуждам много рано дари и да съм легнал късно.Реших да направя медитация върху числото 1 не знам ,защо избрах него.Между 10-15 минути и направих инвокация на елемента земя описан във форумът.Успях да направя осъзнатото сънуване.До сега не ми се бе случвало.Местихме дървени пейки ,които бяха номерирани .Можех да вземам решение и да ги размествам на сън.Изпълнен съм с желание да пробвам и с другите елементи.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 21 Ноември 2020 07:51:19, Събота
Когато прочетох за стихийте елементи без да се замислям изплува -земя.Обичах химията още от ученик.Бях в изумление сред посещението в природо-научния музей.Минералите взеха погледа ми и  не можех да спра да ги разглеждам .Исках ги всичките.Реших,че трябва да си направя колекция,но по онова време нямаше да се продават.Вече пораснах и имам над стотина вида.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 21 Ноември 2020 09:03:11, Събота
При последната инвокация на земя ми се случи следното преживяване.При вдишването  усетих как пръстите на ръцете и краката ми се вкореняват в земята все по дълбоко и по дълбоко.Усетих  струя от камъни, пръст ,дървета дори нефт.Всичко това влизаше в мен.Незнам защо ,но при издишване  си отварям устата широко за да излязат  камъните.След това съм леко замаян.Искам да попитам нормално ли е това състояние,което изпадам.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 22 Ноември 2020 09:51:36, Неделя
Вчера си взех тесте карти  таро на  Уайт.Запознат съм с основите на кабала ,сефериотите големите аркани.Обаче изтеглих от малките аркани осмица пентакъл.Ще се опитам да гадая,а после ще прочета в интернет ,как го възпроизвеждат по запознатите.
Та така осмица пентакли .
 Положителни -творец ,занаятчия разполага с много стока  пентакли  /умения/.Разполага с добра екипировка и нужният опит .В далечината градът хората чакат неговият опит и  труд.
Отрицателни може би ги ремонтира  .Едната на земята може би е сгрешена или има нужда от ремонт.Прави много,но с лошо качество.Желанието е голямо ,но липсва опит.Градът в далечината  символизира отхвърляне или неразбиране.
Еми ,доста се различава от това ,което пишат по интернет,но картата беше за мен и моят първи опит.

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 24 Ноември 2020 20:39:41, Вторник
Ще ,чета и уча още .Всесенана  ще открива още много .Когато ученикът е гатов за знатие ,то знанието  само ще го открие.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 24 Ноември 2020 23:39:37, Вторник
А какво стана с една медитация дето чакам да я направиш и опишеш?
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 25 Ноември 2020 19:11:06, Сряда
Медитацията ми е трудна.Възхищавам се на хора,които  я практикуват с часове. Почти винаги преминавам в трансово състояние.Явно транса е моето  нормално състояние.Успявам максимум   3-5 минути медитация явно ми липсва практика.Отпускам умът трудно-заливат ме водопади от въпроси и съмнения.Имам техника ,която да стопирам този водопад.Продължавам.Не мисля за нища.Продължавам да дишам дълбоко и да издишам.Енергийна топка се придвижва от седалищните мускули през стомахът ,през слънчевият сплит,през очите и се изтрелва нагоре.Усещам как мускулите на бедрата и ръцете ми се отпускат до степен,която почти не ги чувствам.Усещам се двоен и двете части вибрират различно,но съвсем близо една до друга. Не го контрорирам с нищо.Незнам защо ,но ми се активира половата система.
Цеци,та това е моята медитация.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Ноември 2020 22:16:46, Сряда
На мен ми трябваха повече от 6 месеца, за да се науча да медитирам.Когато се отпуснеш не стопираш мислите! Просто не ги задържаш. Те идват една след друга, идват и въпроси и съмнения. Просто не им обръщаш внимание и ги оставяш да текат докато в един момент умът ти сам спира да мисли.
Искам от теб да се научиш на медитация, не защото съм крива 50 годишна невротичка, а защото ако ще се занимаваш с магия ти е жизнено важно да медитираш често. С медитация умът си почива, докато със транс се натоварва. Ако не медитираш и умът ти не почива много лесно можеш да се филмираш след някоя практика и да си увредиш психиката. Между магията и лудостта има само една крачка и не е желателно да я направиш нали?
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 26 Ноември 2020 05:50:33, Четвъртък
Благодаря ти  за съвета .Вече го правя макар и трудно.Йогата ме отпуска.Макар и с по едно упражнение за всяка чакра.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 26 Ноември 2020 07:13:29, Четвъртък
Говоря за почивка на ума, не на тялото. Аз отначало заспивах на медитациите, но пък се събуждах с рестартиран ум. Ако не медитираш редовно умът ти става като компютър на който постоянно отваряш нови и нови прозорци и той се натоварва и не работи с пълен капацитет.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 26 Ноември 2020 08:34:11, Четвъртък
Точно за заспивенето при медитацията  щях да те попитам.Случвало  ми се е  през нощите,в които не мога да заспя.Наистина си по бодър на сутринта.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 26 Ноември 2020 16:58:46, Четвъртък
Като почнеш редовно да медитираш ще се научиш и да не заспиваш.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 26 Ноември 2020 19:31:27, Четвъртък
 
Говоря за почивка на ума, не на тялото.

Обичам да готвя да режа,да пържа,да пека.Не мисля за нищо и много ме отпуска.Може би е вид медитация.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 26 Ноември 2020 19:33:21, Четвъртък
Може би!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 27 Ноември 2020 20:59:01, Петък
Продължителната медитация е нецо много трудно.Лесно няма.Лесно е да направиш лицева опора ,но да заступориш умът е друго.Продължавам с дишането.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 28 Ноември 2020 00:38:06, Събота
Продължителната медитация е нецо много трудно.Лесно няма.Лесно е да направиш лицева опора ,но да заступориш умът е друго.Продължавам с дишането.


Няма нищо лесно, всичко изисква определена съвкупност от знания и практическа основа. Дори и лицевата опора, ако не знаеш как да я направиш, ще има да се гънеш, свиваш, трошиш ръце и крака, и пак няма да си я направил, ако подходът ти е грешен..А пък да речем си добил представа за теоретичната база, усвоил си стойката, ръцете не ти поддават, почваш да ги правиш лицевите опори, ама резултат ще забележиш на 500-ата опора, а не на десетата. Всичко изисква време и постоянство. [ok]
А сега по същество...Съдейки по себе си, медитацията не е задължително да е продължителна, за да е ефективна. Нужни са ти само няколко минути, за да се отърсиш от проблемите на ежедневието, да се "изчистиш" от насъбралата се енергия и да се пренастроиш. Но пък е много важна за бодрото мислене и функциониране. Не се напъвай, но полагай усилия. В някакъв момент ще осъзнаеш, че ти се получава без дори да се замисляш. Така че действай, не се отказвай и бъди постоянен. Връща се стократно.  [victory]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 28 Ноември 2020 09:46:22, Събота
Получи се .Изчистен ум и отпуснато тяло.Не мислех за нищо единствено усещах биенето на сърцето ми.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 28 Ноември 2020 09:57:27, Събота
Ще споделя една моя практика за справяне с отрицателните мисли.Отрицателните мисли при мен влизат откъм дясното полукълбо на мозъкът.Поне така го усещам аз.Визуализирам команда  STOP,спри изчисти.Така от главата ми изчезва мисълта.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 5 Декември 2020 08:29:10, Събота
Вчера ми се случи нещо странно и реших да го опиша.Моята колежка излезе в майчинство.Понеже е криза шефът реши да не назначава нов човек ,а да разхвърли нейните задължения върху всички други  във фирмата.За това всички получихме бонус по 100 лева до края на майчинството й.Бях описал 100 лв в сигила си ,но знам,че не ги получих от причинно следствените връзки/аз ги наричам опорни точки/ ,които бях заложил в моята магия.Как мислите дали това е чиста случайност или вселената търси решението движейки се по най-малкото съпротивление.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 5 Декември 2020 09:03:45, Събота
Когато програмираш нещо не задавай причинно следствени връзки. Т.е. не казвай от къде точно искаш каквото там. Остави вселената да реши от къде да ти го даде. Като решиш от къде искаш нещо ти налагаш волята си над други хора, а това не е добра идея.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 5 Декември 2020 10:24:35, Събота
Ужас,ти направо ме обърка.Мислех,че при програмиране на събитието най важното са причинно-следствените връзки.Никога не съм налагал волята си над някого нито физически ,нито ментално.Просто фиксирам събития ,които могат да променят мнението/не е манипулация/ свободната воля е негова. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 5 Декември 2020 11:49:17, Събота
Не се шашкай! Идеята ми е, че като програмираш нещо, не трябва да казваш точно от къде да дойде.
Ето ти и пример:
Преди години исках миялна машина. Ама малка, за да я сложа на плота. Програмирах си я, видях точно къде ще я поставя и изстрелях желанието. Понеже трябва да се включи и действие си разчистих място за миялната. Само след седмица ми звъни бившият шеф и ми предлага да ми подари своята миялна, че си купили нова и голяма.Т.е. аз не програмирах ще си я купя ли или някой ще ми я даде, а просто къде ще я сложа.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 5 Декември 2020 13:33:00, Събота
Права си за последното при програмирането.Миялната събра ли се на посоченото от теб място,защото вселената някога се " забавлява" с нас.Привличаш кола ,а тя е без мотор,привличаш къща ,а тя без стълбища.За това за мен са важни  опорните точки .
1.Искам ли я
2.Трябва ли ми.
3.Какъв модел.
4.Какъм цвят.
5.Какъв двигател
6.Какво ше стане със старата кола.
7.Мога ли да си я позволя.
8.Как ще върви.
9.Ще е широка и ще събира много багаж.
10.Дали въобще ще ми трябва тази кола.
и т.н.
И естествено без действие не става.
Аз не програмирам как ще дойде или кой ще я купи/това е работа на вселената/ ,а как я карам.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 5 Декември 2020 15:04:40, Събота
Твърде много подробности...Какво ще стане със старата? Ми това не ти трябва при програмиране на новата. Има и още, ама не ми се пише сега...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 9 Декември 2020 07:19:06, Сряда
Продължавам да практикувам инвокация земя.Преплитам се силно със земята .Силни и дълги корени.Вдишвам дълбоко и бавно .Усещам как енергията влиза през тазовата област преминава през щялото ми тяло чак до 7 чакра .Когато издишам  пълня сфера с енергия,която държа в ръцете си.В началото беше трудно,но с течение на времето усетих как сферата се пълни с бледа аморфна течност.Вдишах и издишах .Продължавах да пълня сферата.Усетих как течността във сферата се сгъстява все повече  и повече.Усетих напрежение, натиск и тежина   във вътрешната част на дланите ,с които държах сферата.При  леко свиване  на пръстите на лявата ръка  усетих натиск във вътрешната страна на десните пръсти.Невероятно е .За първи път физически  усетих проявлението на енергията. [witch]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Декември 2020 10:03:10, Петък
Днес ще се опитам да  материализирам енергията .С инвокация на земя ше почна да пълня визуолизираната си сфера с енергия.Днес обаче реших преди да почна да я концентрирам да изпиша един сигил върху нея.Нещо бързо /Да се удвой оборота днес спрямо вчерашният на един от фирмените ни магазини/.Вдишване на енергия от корените на земята и издишване към сферата с визуализирания сигил.Опростих сигила  с цел лесна вигуализация.Ше чакам до 19 ч когато излизат опис продажби.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Декември 2020 19:24:26, Петък
Не се получи ,макар,че беше близо.Не се чувствам радостен.Все пак живота е пред нас .Ще пробвам наново.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 12 Декември 2020 23:38:08, Събота
Лозето не ще молитва Феникс,
  иска мотика!
Много практики, много информация
 и накрая Вселената да свърши работа.
 Всъщност я вършим ние, не Бог!
Съзнанията ни са свързани и си влияят
 - на пуста планета няма кой да пие вино.
Една молба - запиши се в школа за Цигун. :) 
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Декември 2020 08:08:36, Неделя
Вчера пак го направих и не ми достигнаха само едни 10лева за да се почуствам удовотворен,че съм на прав път.
Лозето не ще молитва Феникс,   иска мотика! Много практики, много информация
Така е знание,практика и опит.

Една молба - запиши се в школа за Цигун.

Не  съм чувал за нея ,но с радост ще се разровя за нея в нета.Благодаря.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 13 Декември 2020 14:38:13, Неделя
Mobilis in mobili
- ти си творецът,
 но и теб те творят.


 Празно няма! [taunt]

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Декември 2020 15:40:33, Неделя
Mobilis in mobili - ти си творецът,  но и теб те творят.  Празно няма!

Прав си.Причината и следствието и,че всичко е свързано взаимно .Трепетът на крилцата на малкото колибри в южното полукълбо може да доведе до стихиен  ураган в северното полукълбо.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Декември 2020 18:50:37, Понеделник
Днес вадихме ситата на винооцедвача и така ми премръзнаха краката,че умирах за една врял душ в банята.Реших обаче да направя инвокация на стихията  огън.Вдишване и издишване на огън в посока на краката.Две три минути нищо ,но след това краката ми горяха.Учуди ме много ,че краката ми горяха ,а външно кожата ми бе хладна.На някого случвало ли се е това.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: listentothewild в 15 Декември 2020 01:30:43, Вторник
Аз малко късно да се включа, ама не обичам да пиша в чужди дневници... За усета на енергия, Соломомче ако реши и прецени може да те научи на уникална практика.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Декември 2020 03:44:37, Вторник
Не разбирам това.
Соломомче ако реши и прецени може да те научи на уникална практика.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 22 Декември 2020 06:56:39, Вторник
Днес ще опиша едноседмичната ми визуализация с хаос сферата.
В началото сферата беше бяла и неподвижна със стрелки описана както  във форумът.С течение на времето  започна да се върти около около оста си .Започнаха да се появяват различни конфигурации от черни точки,квадрати и дори цели петна.Движението на сферата започна леко да се сменя.Около оста си и после обратно.Леко се килваше ту на ляво,ту на дясно.Накрая се превърна в разтопена магма ,която изстрелваше потоци лава от недрата си .Имаше участъци от втвърдена магма и участъци от стопена магма.Посоката на въртене около оста  беше вече неконтролируема.
Сега вече мога да почна  работа с нея.Това беше един нов свят за мен изпълнен с тайни,които чакаха да се разкрият.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 25 Декември 2020 10:06:24, Петък
Една интересна инвокация на земя ми се случи днес.
Започнах с медитация върху елемента  земя.Потъвах в нея през  огнената  мантия до самото й ядро.Изведнъж в съзнанието ми започнах да се връщам назад към създаването й.От твърда земя осеяна със зелени гори и обширни поля.Сини безкрайни океани.Към протоплазмата горещи газове смесващи се с разтопен метал до самият хаос. Там сложих своят сигил и изведнъж всичко започна да се връща .Хаосът се превръщаше в протоплазма ,а тя се втвърдяваше в ядро,мантия и земна кора.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 27 Декември 2020 17:22:58, Неделя
Често се замислям върху следният въпрос и той не ми дава мира.
Възможно ли е да се оптимизират енергийните нива на човешкото тяло.Посредством взаимодействието между електромагнитно устройство и биологичната структура на тялото.Възможни ли са резонанси и какво следва от тях.В експеримент видях как при смяна на вибрацията - поповите лъжички търпят мутация.Растяха им допълнителни органи.Ние живеем в ел.магнитното поле на земята и това е естествената ни природа,но вибрацията се сменя, а с нея се променяме и ние.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 27 Декември 2020 19:31:37, Неделя
Не използваме ли магията точно за това - да оптимизираме собственото си енергийно ниво?
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 27 Декември 2020 19:46:46, Неделя
Да ,с магията се само -оптимизираме и вдигаме енергийното си ниво.Аз говорех за външно устройство като вид намотка или магнит.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 27 Декември 2020 21:16:18, Неделя
Ами звуковата терапия не е ли точно това? Външно устройство използва вибрационните модели на определени звукови честоти, за да помогне на тялото. Смята се, че има и звукова честота, която може да трансформира ДНК-то ни.
Специфично за магията, във форума съм виждала многократно да се препоръчва музика с монотонни тъпани. Предполагам, че това по някакъв начин влияе на вибрациите на тялото, вследствие на което по-лесно се достига нужната честота на транса.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 29 Декември 2020 13:50:50, Вторник
 Информационни модели от подредени звукови честоти. Могат и да не бъдат звукови, но в основата са модулиращите от резонансите в атмосферата и честотният отпечатък на всеки един организъм.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 29 Декември 2020 13:56:19, Вторник
Интересно .Разкажи повече за тях.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 29 Декември 2020 14:10:34, Вторник
Няма да успея да преразказвам, времето ми е ограничено. Затова и рядко се включвам. Ще  повторя Сянката - всичко е електромагнетизъм, свойства на вълните и особености на мозъка, няма никаква магия.
Ще ти пратя линкове. Остави Вселената на мира, плийз!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 29 Декември 2020 22:33:17, Вторник
Информационни модели от подредени звукови честоти. Могат и да не бъдат звукови, но в основата са модулиращите от резонансите в атмосферата и честотният отпечатък на всеки един организъм.


 Дори и на вирусите, паспортите са там. Трябва някой само да ги разчете.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 31 Декември 2020 14:04:07, Четвъртък
Днес имах нужда да се усамотя .Прекарах час в съседната гора .Прегърнах едно дърво и допрях чело до ствола му и медитирах около 3 минути.Усетих как ръцете ми се сливат с кората и жилите на дървото.Дървото почна да пулсира и аз с него.Бяхме нещо цяло.Краката ми потъваха в земята и аз имах корени ,които потъваха на дълбоко.Изведнъж всичко започна да се върти около нас .Сменяха се времена и  сезони ,а ние бяхме в центъра.Въртележката спря и всичко дойде на старото си място.Незнам дали е нормално това,но аз експериментирам във всичко.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 31 Декември 2020 15:37:44, Четвъртък
feniks75, по мои наблюдения, използваш прекалено много фантазията си. Това до някъде е полезно, но само донякъде. Практиките, които са на основа собствената ти психика, а не толкова управление на енергия, може да включват доза фантазия - това са например техниките за сигилизация, инвокация, свързване с елементите и т.н. Обаче в истинската магия, когато се стигне до истинско управление на енергия, не е добре да присъства фантазията...това - защото може да се окаже така, че само си фантазираш нещо и го визуализираш, а не го правиш наистина. Един пример, който ми даде Сянката едно време - можеш по хиляди епични начини да си визуализираш как си мърдаш ръката, примерно, но ако реално не насочиш волята си да я помръднеш, тя ръката ти ще си остане неподвижна и ти ще си останеш с едната визуализация и нищо няма да си направил. Тоест моят съвет към теб е да намалиш дозата фантазия и да се насочиш към разбиране и прилагане на чистият вид техника, без фантазни залъгалки.
Това реших да ти го напиша като прочетох последният ти пост за дървото. Това, което правиш си е чиста проба фантазиране. Да, това помага на ментално ниво, сигурен съм, че след това с дървото си се чувствал прекрасно...обаче това за мене не спада в графа "магия", а е просто тренинг на менталните ресурси и фантазията.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 31 Декември 2020 15:38:52, Четвъртък
Предполагам, че това по някакъв начин влияе на вибрациите на тялото, вследствие на което по-лесно се достига нужната честота на транса.
Не, не работи така. Отговорът е някъде във форума...:)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 31 Декември 2020 16:11:24, Четвъртък
Все още работя на принципа  проба -грешка.Нямам готови еталони.Понеже е дневник и споделям.Някога работят , а друг път не.Веднъж са силни ,а друг път слаби.Не описвам последствията .Те са за мен.За всеки е различно.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 9 Януари 2021 08:29:31, Събота
Съзнанията ни са свързани и си влияят
 - на пуста планета няма кой да пие вино
Тази трохичка  ,която ми подхвърли.Мисля,че я разбрах.Аз нямам нищо магическо или ясновидско по наследство,но пък съм упорит.Разсеян ,но упорит.Схващам по бавно ,но пък бързо наваксвам.
Пространството/причинно -следственото поле/се прави от хора,който са  живи носители на елементите.Пространството се състой от няколко стихии,където една е доминираща ,а другите са  съпътстващи.Пространството е много пластово и не знам дали има готови шаблони или модели.Предстой ми много работа.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 9 Януари 2021 13:24:29, Събота
Аз също схващам много бавно,когато навлизам в ново знание или умение.
След като имаш време и желание, хората тук ще ти помагат да вървиш. Кой колкото може и когато може.
Няма учители, но има уважение към предаващите знания и умения. Поне аз го имам. Придобиването на съзнателен контрол над енергийни потоци е  много древно знание. Тук просто мистиката я няма.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 9 Януари 2021 16:22:13, Събота
Аз нямам нищо магическо или ясновидско по наследство,но пък съм упорит.
Не всеки си знае "наследството", а и ми се струва, че има поне още четири начина да се отключат  параспособности.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 9 Януари 2021 16:36:35, Събота
От малък си падам по тайнството.Параспособностите за мен са реални способности .Макар,че те са стояли винаги далеч от мен.Все се замислям как в семейство на педагози литератори аз съм инженер.Изумявала ме е  трансформацията на материята.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 9 Януари 2021 18:46:41, Събота
Пространството/причинно -следственото поле/се прави от хора,който са  живи носители на елементите.Пространството се състой от няколко стихии,където една е доминираща ,а другите са  съпътстващи.Пространството е много пластово и не знам дали има готови шаблони или модели.Предстой ми много работа.
Това,когато имаш време, ще те помоля да ми го разясниш. Може и по телефона.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 12:52:10, Неделя
Ами,да  и за мен е нещо ново и започнах да го изучавам.Идеято ,е че в причинно-следственото пространство има ,как да ги нарека -потоци.Те действат  на определено ниво на подсъзнанието.Поток на творчество,късмет ,здраве,власт и др.Човек е проекция на природата и това ни дава възможност да управляваме тези потоци.Например паричния поток е човешко творение,а не природно явление.Той е много интересен-има свой закони и правила.Също и шаблони/механизми/ за управление.Често аз също съм ги използвал несъзнателно.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 10 Януари 2021 15:05:47, Неделя
Това на някой автор от потребителското общество ли е? ...
 ...Със сигурност действат на цялото съзнание. Чисто човешко творение са, като някои от тях се коренят в животинските инстинкти. Бих приветствал потоци ( информационни полета) на здравето, творчеството и късмета, като път за развитие. Пътят на властта и парите са код на смъртта.
 Много скоро Земята ще заприлича на Венера и вие ще сте свидетели на това.
Опитваме се с мисъл да контролираме енергийни процеси. Ако е възможно чудото, Земята да оцелее - насочете усилията си към това!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 10 Януари 2021 15:10:01, Неделя
Съжалявам, че съм лош пророк, но истината е това. Имате способности - използвайте ги!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 15:16:47, Неделя
Ако е възможно чудото, Земята да оцелее - насочете усилията си към това!

Тя земята ще оцелее, човечеството няма и слава Богу! Защото без хора, земята ще се възстанови и ще стане РАЙ! Само хората са в състояние да  нарушат баланса в природата!

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 15:25:51, Неделя
Рай за кого. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 15:32:45, Неделя
Рай за кого.
За планетата, Феникс! И за животните! Те не нарушават баланса, не са материалисти, не злобеят, не злословят и не плетат интриги!
Що? Ти за хората ли искаш РАЙ? Ми не! Ние хората не го заслужаваме! Даже аз и ти! Дори и децата, защото като порастнат стават като останалите хора!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 16:43:26, Неделя
Все още мисля,че има шанс за нас  хората.Планетата е  на милиард години .Тя ние е  създала,тя ни дава знание и умения,а след това си ни и прибира.Майката като добър родител ще се скара на детето си ,ще го нахока,ще го накаже,но няма да го убие.Дори и да сме паразити ние си  имаме своята  задача.Както каза природата е баланс и ние влизаме в него за добро или лошо. [yahoo]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 17:01:13, Неделя
Майката като добър родител ще се скара на детето си ,ще го нахока,ще го накаже,но няма да го убие.
Ти май си забравил историята, а? Колко българки са убили децата си които взети за еничари са станали извеги?
Тая Земя дали не я боли да вижда как безсмислено унищожаваме живота на нея? Как убиваме животни не за храна, а за гадно садистично удоволствие? Ако едното ти дете започне да убива другото по особено мъчителен начин и видиш, че се кефи от това, само ще го нахокаш ли?
Имаше време когато вярвах, че има шанс за хората! Вече не вярвам! Ние сме най-голямото зло на тази планета! И тя понеже е милостива за разлика от мен, просто ще гледа как се самоунищожаваме със сътворени от нас самите вируси и пандемии!
И зная, че ще предизвикам гнева на Сянка, но... Хак ни е тая пандемия! Ако не измрем всички поне ще оредеем, с което и злото на земята ще оредее. А ако се затрием всички... Ами земята ще си почине и надявам се повече няма да създава такива зли същества като нас хората!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 17:22:34, Неделя
Има изверги ,но има и творци,има рушащи,но има и съзидатели.Може би това ни е призванието.Ако планетата ни е създала така то ние следваме своя еволюционен път,който самата тя ние определила.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 17:53:31, Неделя
Ако планетата ни е създала така то ние следваме своя еволюционен път,който самата тя ние определила.
Никой нищо не ни е предопределил, ние сами ковем своята съдба!!! И щом сме я докарали до там добрите да гледат бездейно със смътната надежда, че той Бог, планетата, вселената или някой друг ще вземе нещата в свои ръце, а лошите да знаят, че никой нищо няма да им направи ще я докараме до там да се самоунищожим като вид.
Нали знаеш, че видовете които нарушават баланса на планетата изчезват? Динозаврите са яли и срали повече отколкото планетата е успявала да роди, за да ги изхранва и те а изчезнал вид. Това предстои и на нас хората.
И да спориш, и да се надяваш, когато фактите говорят и боговете мълчат!!!
А е факт, че коронования вирус дето е на път да затрие човечеството си го създадохме сами! Ами хак да ни е! Сега ще мрем!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 17:55:46, Неделя
И съжалявам, че така грубо ти мачкам оптимизма, но напразния оптимизъм е вреден!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 18:20:31, Неделя
Ние с теб сме като онзи виц за оптимиста  и песимиста дето ги изпратили на остров с туземци да продават обувки.Все някак си са се прибрали и трябвало да дават отчет за командировката си на острова с туземци.Песимистът влязъл с наведена глава  и казва
-Ами там  никой не носи обувки на кого ще продаваме обувки.
Оптимистът на свой ред влиза в еуфория и силно  обнадежден .
-Шефе ,ще станем богати ГОЛЯМ ПАЗАР там никои не познава обувките.
Аз лично предпочитам да съм вторият тип.  [victory]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 19:51:50, Неделя
Само дето не говорим за продажби нали? В сферата на търговията и отношенията и аз съм оптимист.
 Говорим обаче за човечеството! За хората дето все нещо не им достига, за да са щастливи. За тея дето не им пука за природата. За същите дето искат по-скъпи коли, по-големи къщи и ако може няколко, сякаш могат да се разчекнат и да живеят на 10 места едновременно. За тези които измислят биологични оръжия с цел да унищожат себеподобните си.

За тези хора ли си оптимист?Или ще ми развиеш теория, че има и други?!Няма човек който никога да не е изпитвал злоба или омраза, завист или желание за нещо което всъщност не му е нужно.Ами бъди оптимист и се надявай тези хора да оцелеят!Аз пък съвсем оптимистично се надявам, че на Земята ще и писне от нас хората и ще ни заличи както е направила със динозаврите!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 20:06:10, Неделя
Оптимист съм ,защото аз бях пълна противоположност на това ,което съм сега.Обичах парите и те бяха средство за надмощие и дори унижение върху по слаби.Не искам да говоря за жените и какво съм им причинявал.Бях арогантен към природата-тя трябваше да ни служи и ние да я покоряваме.Ами животните само ни дишат въздуха.Аз се промених и това ми дава силата да съм оптимист.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 20:20:20, Неделя
Ето, че сам доказваш моите думи! Добри хора няма!
И какво като си се променил? Твоята промяна може ли да заличи болката която си причинил?И аз се променям, но не към по-добро, а към по-зло! Не лошо, а зло! Установих, че ми доставя огромно удоволствие да се срещна очи в очи с хора които са ми причинили болка някога. Такива от които съм се страхувала, такива които са злоупотребили с доверието и наивността ми. И като ги срещна да ги питам по-щастливи ли са като са били гадни към мен когато съм била слаба, добра и наивна?! И знаеш ли? В очите им виждам страх... А се страхуват, защото си мислят, че съм станала като тях и току виж реша да им го върна. :) И не, не им го връщам! Просто ми доставя удоволствие да видя страха им и да ги оставя да живеят в очакване. Очакването и неизвестността са най-страшни!Та за това, заради теб и мен, и всички останали се надявам човечеството да изчезне и планетата да си отдъхне!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 20:39:05, Неделя
Аз също съм бил и в другато страна на монетата.Бях много време унижаван от една моя бивша рабатодателка.Тя беше не ми се говори............След пет години нещата се обърнаха и тя искаше от мен  услуга /помощ/.Горях от желание да дойде момента ,в който да й го върна.Да й кажа МАЙ НЕ БЕШЕ ПРАВА ,а сега ще видиш.Простих,а и вече няма  тая злоба.Смирението е голяма сила.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Януари 2021 20:56:03, Неделя

Ето, че сам доказваш моите думи! Добри хора няма! И какво като си се променил? Твоята промяна може ли да заличи болката която си причинил?И аз се променям, но не към по-добро, а към по-зло! Не лошо, а зло! Установих, че ми доставя огромно удоволствие да се срещна очи в очи с хора които са ми причинили болка някога. Такива от които съм се страхувала, такива които са злоупотребили с доверието и наивността ми. И като ги срещна да ги питам по-щастливи ли са като са били гадни към мен когато съм била слаба, добра и наивна?! И знаеш ли? В очите им виждам страх... А се страхуват, защото си мислят, че съм станала като тях и току виж реша да им го върна. :) И не, не им го връщам! Просто ми доставя удоволствие да видя страха им и да ги оставя да живеят в очакване. Очакването и неизвестността са най-страшни!Та за това, заради теб и мен, и всички останали се надявам човечеството да изчезне и планетата да си отдъхне!
Цеци,макар,че ще се простя с достъпът до скритите секции ще те попитам.Какъв е този твой мазохизъм,защо се връщаш назад.Търси позитивни хора все още има такива.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 10 Януари 2021 21:22:42, Неделя
Достъпът до скритите секции, зависи от това дали си готов за тях, Феникс.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 22:49:42, Неделя
Феникс, както и Последен ти казва, достъпа ти до скрити секции зависи само и единствено от теб.
Колкото до търсенето на позитивни хора... Ами те около мен все позитивни. Аз също съм позитивна и оптимистична личност. И точно защото съм оптимист искрено вярвам, че ние хората ще се самоунищожим и на земята ще настане РАЙ!И за да ме разбереш правилно. Аз обичам животните! Обичам и природата! Смятам, че природата е най-великият художник, скулптор и творец! Няма по-хубава музика от шума на реката или морето. Няма нищо по-хубаво от разходка из гората или полето. Ако погледнеш сцепен ахат, опал или какъв да е друг минерал ще се изумиш от красотата на цветовете им. И всичко това е в идеален баланс. И целият тоя баланс и красота го разваля човека...Затова абсолютно оптимистично вярвам, че на Земята накрая ще и писне от нас и ще ни затрие! А до тогава се опитвам поне да не нанасям повече щети на горката ни планета.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 10 Януари 2021 22:55:48, Неделя
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 23:03:26, Неделя
Любимата ми песен!

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 11 Януари 2021 10:19:36, Понеделник
https://youtu.be/kLDq3AJdDXQ (https://youtu.be/kLDq3AJdDXQ)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Януари 2021 17:52:34, Понеделник
Много интересни и поучителни филми,но все пак си оставам оптимист за човечеството,защото и аз съм част от него.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 13 Януари 2021 18:31:32, Сряда
Предполагам, че това по някакъв начин влияе на вибрациите на тялото, вследствие на което по-лесно се достига нужната честота на транса.
Не, не работи така. Отговорът е някъде във форума... :)
Мм, всъщност май работи точно така. Открито е, че монотонните тъпани могат да улеснят процеса за изменение на съзнанието. Честотният диапазон на тези ритмични серии, който се използва за изменение на съзнанието, съвпада с тета вълните. Също така е установено, че честотите на мозъчните вълни се синхронизират с ритмично барабанене с честота на повторенията между 3 и 8 Hz.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 13 Януари 2021 20:04:57, Сряда
Тц, това по никакъв начин не се връзва с твоето изказване "вибрациите на тялото"...мозъчните честоти - да...но "вибрации" и то на цялото тяло - не...Нали искаш да сме максимално акуратни, нека да не ползваме изчанчени термини, а да говорим правилно...:)
А и рисърчът, който си постнала е само половин отговор...има и нещо друго...за монотонните тъпани наполовина сме наясно вече...а защо при монотонни повторения на думи, движения, взиране, танцуване до полуда и т.н. пак може да се достигне транс? :)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 13 Януари 2021 20:15:02, Сряда
Тц, това по никакъв начин не се връзва с твоето изказване "вибрациите на тялото"...мозъчните честоти - да...но "вибрации" и то на цялото тяло - не...
Да, не съм се изразила правилно. Но имайки предвид, че тета честотата се свързва с вибрационната честота на мозъчните вълни, а пък и допълнително сме го говорили това с теб, трябва да се подразбира.
  А и рисърчът, който си постнала е само половин отговор...има и нещо друго...за монотонните тъпани наполовина сме наясно вече...а защо при монотонни повторения на думи, движения, взиране, танцуване до полуда и т.н. пак може да се достигне транс? :)
Рисърчът, който съм постнала, засяга това, за което аз говоря. Може да пуснеш повече материал защо нещата, които изброяваш ти, помагат за достигането на транс. Моят рисърч не засяга това. Той засяга специфично монотонните тъпани и тяхното влияние върху мозъчните вълни, което ти отрече. Затова ако ти се занимава, потърси си информация, засягаща твоите твърдения, и я представи. Все пак се учим да не получаваме наготово, а да търсим сами. ;)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Януари 2021 21:04:56, Сряда
Колкото по на вътре навлизам в пластовете на земята. Все по малко усещам страх от смъртта.Преди само да се замисля за смъртта се разтреперях от страх.
Днес ще споделя един мой шаблон /механизъм/,за привличането на финансовият поток към мен,който при мен работи.
1.етап
 Започвам да подреждам 10-15 случая на получаване на пари от мен  без значение на сумата.
2.етап
Оценяваме ги по усещане по 5 бална система.
3.етап
Елиминирам тези ,които са дошли от неправилните/нечестни/ действия.
4.етап
Подреждам ги по усещане без значение на получената сума.Дори и малка да е стига да те прави щастлив.
Започвам да  чувствам същото усещане.Насочвам вниманието си/енергията/ към това усещане.Засилвам го колкото мога повече.Разпръсквам го във вътрешността на земята ,в която съм се вплел Надолу и по надолу.
Понеже е поток и трябва да е в равновесие и движение.
Същото практикувам при откраднати,изгубени,дадени или дарени пари.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 13 Януари 2021 21:06:26, Сряда
Да, не съм се изразила правилно. Но имайки предвид, че тета честотата се свързва с вибрационната честота на мозъчните вълни, а пък и допълнително сме го говорили това с теб, трябва да се подразбира.
Ами не се подразбира. Ти казваш "вибрациите на тялото" - реално в тялото много неща вибрират - дишането, сърдечен ритъм, перисталтика, мускули, а на клетъчно ниво да не говорим - все някакви вибрации...Моля, моля, нали държим на акуратността...не може то така да се изразяваме, без да се доизясняваме и после да чакаме другите да ни разбират, а на всичкото отгоре да се сърдим, че не ни разбират, защото не се изразяваме правилно.


Моят рисърч не засяга това. Той засяга специфично монотонните тъпани и тяхното влияние върху мозъчните вълни
Моят рисърч не засяга това. Той засяга специфично монотонните тъпани и тяхното влияние върху мозъчните вълни
Ами методите работят на един и същи принцип.

Затова ако ти се занимава, потърси си информация, засягаща твоите твърдения, и я представи.
Това, което ми се върти в главата, го няма никъде в интернет. И да го има, няма защо да търся. Има го в учебниците по медицина, от ония дебелите. Едно е да гугълваш за действието на един препарат и да изчетеш 10 страници доклад за 20 минути и да си мислиш, че си разбрал принципа на действие на препарата....ала пък съвсем друго е да си учил фармация пет години и като чуеш името на препарата, вече да знаеш как действа. Това - опитност от спор с подръжник на хомеопатията. :)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 13 Януари 2021 21:29:46, Сряда
Ами не се подразбира. Ти казваш "вибрациите на тялото" - реално в тялото много неща вибрират - дишането, сърдечен ритъм, перисталтика, мускули, а на клетъчно ниво да не говорим - все някакви вибрации...Моля, моля, нали държим на акуратността...не може то така да се изразяваме, без да се доизясняваме и после да чакаме другите да ни разбират, а на всичкото отгоре да се сърдим, че не ни разбират, защото не се изразяваме правилно.
Да, и понеже държим на акуратността, ти беше така добър да ми посочиш, че не съм доспефицизирала. Ако си спомняш, бях ти доуточнила за какво говоря и ти продължи да спориш, че не е така. Затова реших, че вместо да спекулирам, ще е най-добре да ти го докажа.
  Това, което ми се върти в главата, го няма никъде в интернет. И да го има, няма защо да търся. Има го в учебниците по медицина, от ония дебелите. Едно е да гугълваш за действието на един препарат и да изчетеш 10 страници доклад за 20 минути и да си мислиш, че си разбрал принципа на действие на препарата....ала пък съвсем друго е да си учил фармация пет години и като чуеш името на препарата, вече да знаеш как действа. Това - опитност от спор с подръжник на хомеопатията. :)

Да разбирам ли, че искаш да ми кажеш, че не трябва да правя опити да се развивам в други насоки само защото не съм получила информацията си от дебелите учебници вкъщи, които най-вероятно вече трябва да са пренаписани 10 пъти?
Да не би докато писах есета по психология знаех абсолютно всичко по предмета? Да не би разбирах абсолютно всичко, което беше изписано в научните статии, които изчетох? Ми не, но успях да си докажа твърденията.
Нужно ми е да схвана идеята, която идея мога да схвана и без петте години обучение. Виждаш, че ми се получава и без да уча фармация в университета.  Да, може и да не разбирам колкото хора, реализирани в тая сфера, ама явно разбирам достатъчно, че да обоснова твърденията си.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Януари 2021 21:49:51, Сряда
Извинявам се ,че влизам в  спорът  ви ,но си мисля ,че като по посветени от мен бихте ми дали насока в моята практика.Образованието е равностойно без значение дали учиш за лекар , за инженер или педагог.Все още не мога да си простя когато баща ми искаше да стана педагог  и аз му казах -искаш да стана прост даскал като теб ли.Вече го няма и няма как да се извиня,но знам ,че всяко учение има смисъл особен ако вярваш в него.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 13 Януари 2021 22:25:01, Сряда
Соломон и Солар да си отворят тема в закрити секции и да си спорят!
Дневника на Феникс е, за да споделя своя опит!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 13 Януари 2021 22:33:09, Сряда
Да, може и да не разбирам колкото хора, реализирани в тая сфера, ама явно разбирам достатъчно, че да обоснова твърденията си.
Първо, твърденията ти не бяха верни...или за по-меко казано, не бяха точни. "Вибрациите в тялото" е много общо казано и звучи като изказванията на тези, дето излизат в астрали и прочие...
Второ - това, което говорим на лични си е на лични, това което коментираме във форума си е за форума...
Стигаме до тета вълните - и какво като монотонните тъпани причиняват доминантност на тета вълните...
И пак, първо - никой не е казал, че магическият транс е в този честотен диапазон...но пък може и да е...
Нещото над което трябва да се замислим - достигането до тета вълни с монотонни тъпани причина ли е да се случва магията или е следствие от друг психологически феномен, който има водещата роля в цялата магическа работа? Някъде там е отговорът...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 13 Януари 2021 22:37:13, Сряда
Извини ни, Феникс...твърде много наспамихме...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Януари 2021 11:08:43, Четвъртък
Та,така в спора се ражда истината.Моля,коментирайте мойте опити и практики .Дори и да ви изглеждат странни или чудати.Все пак аз съм новобранецът тук.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 14 Януари 2021 14:13:03, Четвъртък
Феникс, ще споделя своето мнение с теб, но не съм от най-вещите. Най-добре е модераторите и админите да се изкажат, тъй като знаят най-добре как стоят нещата.
От моята гледна точка всичките тези детайлни описания на практиките ти са като патерица при теб. Тоест ти може така да ги усещаш нещата, но най-вероятно не от тях идват усещанията ти. Както във форума са казвали, че за ясновидството не ти трябват карти, но ако имаш такива, не от картите идва информацията, а от теб самия. Независимо колко вселени, пластове на земята и етапи на процедиране създадеш, не те я случват магията. Ти я случваш. Но ако такива неща ти помагат, не виждам защо да не продължиш да си ги използваш. Само не трябва да навлизаш твърде навътре във филма.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Януари 2021 10:53:47, Петък
Аз нямям ясновидски способности или поне не ги откривам.Не обичам да чакам дали ще стане или не.За това обичам да систематизирам нещата.Магията е наука.В безогледният хаос има системи  и агоритми.Всички трансформации се подчиняват на определени закони.Дали ги знаем или не  е друг въпрос.Нищо не става от нищо.Възприятията и  усещанията също могат да се систематизират.Някак си нищо не искам да оставя на тайнствеността. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Януари 2021 09:00:43, Събота
Важно за привличането на финансовият поток е да имаш ЦЕЛ.В природата това е ясно изразено.Нищо не става без цел.В животинското царство всички животни имат за цел да се нахранят ,да оцелеят и да се размножават.В растителното царство на всички дървета корените имат за цел да се вкоренят по надълбоко за да достигнат водата.Реката се движи в своето русло.Целта й е  да достигне морето.
Ние можем да променим посоката на движение на финансовият поток като му зададем нова цел.
Моят механизъм e:
Припокриване на усещането за/ пари или щастие/ върху даден визуализиран обект свързан вашето усещане за щастие.Предмет във вашето съзнание,от който сте  получили пари или благосъстояние.Макар,че последните две доста да се различават.
Важно е да се знае ,че получаваме пари и щастие толкова колкото ни е нужно.За това конкретизирайте точно. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Януари 2021 19:08:36, Събота
Днес се включих в инициатива за залесяване на 20 000 дръвчета в Шумен.Така като доброволец.За разлика от Цеци  аз видях стотици доброволци -хора/млади и стари/.,които не са изгубили красотата на живота.Дори си направих практика.
Започвам да визуализирам всичките млади дървета засадени от мен,как се вплитат в земята все по надолу.Така черпят повече енергия за мен от земята.Започнах да сканирам мисловно  мястото на засадените фиданки.Така вече имам изградена мисловна структура на полето с дървета.Вече имам свой енергиен "кладенец".
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 23 Януари 2021 19:32:16, Събота
Браво, но ще трябва и да ходиш при тях! Работиш със всяко едно поотделно. Широколистни надявам се?
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 23 Януари 2021 19:36:37, Събота
Не става само с взимане винарю! :)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Януари 2021 20:25:47, Събота
Аз ги създадох друже не,че са ми длъжни.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Януари 2021 21:17:39, Събота
Не става само с взимане винарю! :)
Знам ,че трябва да има равновесие.Ти си прав трябва да наблегна и на даването.Нека започна с благодарности.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Февруари 2021 18:30:13, Събота
Умът трябва да подчинява или заблуждава подсъзнанието.Той трябва да натрупа енергия достигаща критична точка необходима за да управлява емоцията.Нека проектираме събитие върху пласт бъдеще,като на бял лист.Нека визуализираме проекцията ,нека изживеем емоцията и  чувствата на това събитие.Вече можем да го проектираме върху бъдещата реалност.Както каза Последен -За да получиш трябва ,да дадеш.Сега се сещам за един БГ филм.Не става да извадиш 5 лв и да ги дадеш.Трябва да дадеш нещо свое -чувство или емоция,без което ти е много трудно да живееш.Тогава реших  да изпробвам моята воля върху един мой стар порок,който  ме преследва от юноша.Дори на моменти можеше да ме убие. [shok]
Върнах се назад в годините
1.Като юноша -как се запознах с него.
2.Като младеж -как се забавлявах с него.
3.как се засилваше и отслабваше през времето.
Така,че реших да заложа него
Спомних си всяка емоция
Описах ги в дневника си.
Изживях ги наново.
Погледнах го под друг ъгъл
Размишлявах върху тях,дори ги подредих в скала с оценки.
На всяка описана емоция сложих визуализиран катинар и ги затворих с решетки.
Вече 13 ден не се сещам за него, а начертаната проекция върви по план. [ok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 7 Февруари 2021 01:58:19, Неделя
Пиши, ако има нужда от помощ!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 7 Февруари 2021 17:32:40, Неделя
Браво, Феникс!
Чест и почитание!🙂
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Февруари 2021 15:05:40, Събота
Древните магове почитали много планинският кварц .Кварцът има пиезо-електрични свойства.Под  действието на физически натиск.индуцира напрежение-електрически заряд.Това обяснява науката физика.
Аз обаче ще индуцирам под натиск върху кварцът вълни генериращи бъдещо събитие
.Ще именувам кристалът с име на бъдещото събитие.
След медитация върху елемента земя започвам моята практика.
1. Започвам с визуализацията на планинският кварц.Мисловно изграждам кристалната му структура.Кварцът бавно започва да се уголемява.Нови и нови кристали изкристализират докато придобие огромни размери.Притискам го от двете страни с метални плочи.
2. За да увелича устойчивостта на мисловно-информационната   конструкция взех в ръка кварц от моята колекция минерали.
3. Мисловно вдигнах енергията по енергийният канал до слънчевият сплит.Изстрелвах  с помощта на ръцете струя енергия върху визуализирания кварц.Вече мога да конструирам бъдещето събитие. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Февруари 2021 19:40:12, Понеделник
Вече втори ден се забавлявам с тази техника.Достигнах до почти точни резултати.Само ,че концетрацията върху ударът ми куца малко,а и трудно задържам за дълго самото изграждане на кристалът.Помогнете със съвет. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 18 Февруари 2021 18:19:26, Четвъртък
Медитация на елемента вода.
1.Усещане за вода- опитване,виждане и докосване.
Тя е студена усещане на болка  при влизане в студено море.
Тя е топла  усещане като горещ и отпускащ душ.
Тя е вряла усещане на болка при попарване с чай.
Тя е миризлива усещане на лековитият извор на с.Вонеща вода.
Тя е шумна усещането на водопадът на с.Хотница търновско.
Тя е сладка като след пиянска вечер.
Тя е солена като лугата по устните ти.
2.Отношението към водата в различни аспекти.
Тя е удоволствие и освежаване Пиенето на вода в горещи дни-задоволяващо и очистващо.Живот
Тя е опасност,силен страх,паника,когато щях да се удавя.Смърт
3.Опитът в реалния живот определя приложната стойност на водата към нас.
Чувствам я в течно състояние-океани,морето, реки,потоци и дъждове.
Чувствам я в газообразно състояние -парите на изригващ гейзер.
Чувствам я в твърдо състояние - от величествените ледници на полюсите до малките висулки лед на покрива.
4.Сравнявам силата й от тихият капчук през поройният дъжд до страховито цунами.
Целя да извлека всичко от паметта си за водата. [ok]
За мен пространственото измерение е процес на оценка и сравнение.Това ме води до извода ,че човешкото съзнание не съществува в различни измерения, а съществува в различни процеси и оценка.
Силата приложена с действие води до  самите резултати  на осъзнатите цели. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Февруари 2021 20:03:26, Вторник
Бих желал по-посветените да разяснят малко  въпросът,които ме тормози. ::O
В магията има ли разлика в силата на усещанията и визуализацията  от  различните усещания /сетива -сензори/. [shok]
Аз съм астигматик  и това ме прави   по-слаб във визуалните усещания,но усещам аромати много по силно от други.Знам,че едното сетиво се изостря при отслабването на друго.Има ли доминиращо сетиво освен умът.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 23 Февруари 2021 20:47:50, Вторник
И аз съм астигматик, да видим другите какво ще кажат.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Февруари 2021 21:00:07, Вторник
2,5+/1,5+
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 23 Февруари 2021 22:16:03, Вторник
Лявото ми око е с -8 диоптъра, а дясното с +2, плюс астигматизъм и изкривяване на очите.
И не схващам въпроса ти напълно. Не за друго, ами аз спокойно се справям и без очила и лещи. Има някой неудобства, ама се справям. И много се дразнех когато работех в магазин и някоя кифла с диоптър и половина като ми каже, че не вижда 5сантиметровите цени без очила. Направо побеснявах. Щом аз мога с -8, що тя да не може с -1?!?
И не ми се е развило някое друго сетиво за сметка на слабото зрение.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 23 Февруари 2021 22:27:27, Вторник
2.5 е малко множко, ама тамън няма да те разсейва ландшафта. Аз не знам какво е “визуализиране”, ама сигурно е като да “виждаш” нещо. Когато се налага да работиш с някой или нещо , можеш да си затвориш очите и да си го представиш стоящо пред теб. Има особеност за работа с хора и животни. След време това се случва и с отворени очи, като твоите визуализациите са като добавена реалност. Ще дам пример - трябваше да се изчисти нещо от един дом и околното пространство. Не можех да откажа, но предупредих, че не знам как се прави. Помолих всички да напуснат имота. Техниката на изпълнение си дойде на мига от нищото, а гледката на бавно идигащата се спирала от вихри беше впечатляваща.
“Видях какво направи”- промълви домакинята и описа точно това, което стана пред очите ми. Познайте кой беше по-слисаният от нас двамата.

[/size]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 23 Февруари 2021 22:39:56, Вторник
Значи отговорът е - няма значение.
Друг пример - нещо се случва и докато се случва се появява характерен аромат в къщата. Домакинята споделя с дъщеря си, а тя и вика - мамо ти си въобразяваш. Е да ама, един път започва да се случва същото и домакинята излиза на двора. В този момент пристига щерката и влиза вътре за да вземе нещо. Свършва си работата и минавайки покарай майка си и подхвърля - мамо защо мирише на .... в къщата.
Да уточня - аромата е необичаен за такава сграда.🙂
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 24 Февруари 2021 04:58:38, Сряда
Често усещам аромати около мен без да има техен източник около мен.Бях чел,че това е присъствие на демони или ангели около теб,в  което вече не вярвам.Странна игра на подсъзнанието.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 24 Февруари 2021 12:01:38, Сряда
Вече втори ден се забавлявам с тази техника.Достигнах до почти точни резултати.Само ,че концетрацията върху ударът ми куца малко,а и трудно задържам за дълго самото изграждане на кристалът.Помогнете със съвет. [wizard]
Феникс, понеже искаш съвет...
"Грешката" ти е там, че се концентрираш върху патерицата (изграждането на кристала) вместо главната цел...това би създало едно напрежение заради прекомерно впрягане на менталните ресурси и то в грешната посока. Всичко трябва да се случва с една такава...лекота...и едно такова...спокойствие. Аз когато го правя, един вид се сливам със ситуацията, която искам да контролирам - чувствам ситуацията като част от себе си, даже толкова добре, като примерно както си чувствам ръката като част от мен...и просто "движа" ситуацията, както бих раздвижил ръката си чрез волята - никакъв напън, никакво напрежение, просто насочване на волята, все едно бавно по бавно раздвижвам пръстите си, докато не получа желаната форма. Но това изисква дълга практика, определена конфигурация, налична достатъчна енергия и т.н. Първите пъти винаги е налучкване - я се получи, я не...И другото което е - не го правя чрез визуализация и концентрация да усещам нещата точно по този начин...това усещане само си дойде с практиката...


Казвам "грешка" в кавички, защото всеки си има свой собствен подход - ти описваш нещо, но някъде във вътрещният ти свят, на фонов режим може пък да се случват други работи, които няма как да се опишат с думи...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Март 2021 08:54:03, Събота
Ще може ли някой да ми поразясни има ли значение припокриването на усещането в съзнанието при различни състояния на дишане.Моля споделете някоя практика. [shok] [shok] [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 6 Март 2021 10:51:53, Събота
Не разбрах въпроса ти, Феникс...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Март 2021 11:18:18, Събота
За мен усещането в съзнанието  е инструмент за промяна на  действителността.Може ли при различни практики на дишане този процес да се катализира.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 6 Март 2021 14:09:22, Събота
За мен усещането в съзнанието  е инструмент за промяна на  действителността.Може ли при различни практики на дишане този процес да се катализира.
За какво усещане точно говорим?
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Март 2021 15:12:16, Събота
Примерно ,ако имам нужда от пари започвам да чувствам усещане за вече получени пари в съзнанието ми  .От мои спомени примерно от получаването на парична премия или дори  печалба от капачка на бира.Все още трудно структурирам усещанията си.Та въпросът ми е дари ще се усилят тези усещания при различно дишане. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Март 2021 20:42:59, Събота

Изгледай филма. Това си е уроци по програмиране на ситуация.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Март 2021 20:49:54, Събота
Тази филм ме вдъхнови да се занимавам магия преди години ,но там няма практики техники  за дишане.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Март 2021 20:53:53, Събота
Дишане ти трябва при медитация.Не мога да схвана, защо гледаш да усложниш всичко???Като програмираш ти трябва визуализяация и усещане, че вече се случва програмираното.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Март 2021 20:55:51, Събота
Просто експериментирам.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Март 2021 20:58:58, Събота
Просто експериментирам.
И аз експериментирам, но с идея да стават по-бързо магиите - не да ги удължавам до безкрайност. :)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Март 2021 21:08:20, Събота
Анализирам и структурирам съзнанието си .Това води до структурирането на усещанията ми.Това го правя в началото ,когато привличам  определен вид поток енергия .От там нататък усещанията и визуализацията се по лесни и по бързи.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Март 2021 21:18:55, Събота
Анализирам и структурирам съзнанието си .
Това не го прави точно преди програмиране. Прави го когато медитираш. И когато го докараш до положение да достигаш до нужното състояние на съзнанието за секунди ще правиш и бързи и ефикасни програмирания.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Март 2021 17:48:43, Четвъртък
Реших да повиша енергийната си вибрация ,като си задам повече цели.Не желания ,а цели.Има разлика макар ,че някога се препокриват.От достижими през трудни до много трудни но осъществими.Дадох срок на всяка една цел.Записах ги в дневника и реших  всеки ден да ги преглеждам и ако има действие или развитие да го описвам.Ако мислите ,че 20 цели са малко пробвайте с 40.Зададената цел ме изкарва от монотонният живот и ми дава енергия за действие.Честотата на трептенията ми силно се покачи.Почувствах се по работоспособен. [shok] ::O
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 11 Март 2021 21:00:52, Четвъртък
Струва ми се, че си вдигнал амплитудата. За “повишаване на честотата” се изискват едни други практики. Може и да греша.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Март 2021 21:07:52, Четвъртък
Сподели [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 11 Март 2021 21:37:49, Четвъртък
Като си наблъскаш много цели енергията тио се разпръсква и в крайна сметка няма да постигнеш нищо.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Март 2021 21:45:34, Четвъртък
Нямах предвид да се задълбаваш много в целите.Просто да вдигнеш енергията .За мен вселената иска действие,а ние трябва да й го дадем.Ние трябва да получим правото си за  да ползваме енергията от стихийте.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 15 Март 2021 19:47:54, Понеделник
Ей,така се ядосвам като чуя  в някая реклама"Липсва ти  Mg,сякаш някой разбира какво му липсва. [umnik]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 17 Март 2021 21:28:19, Сряда
Кажете ми ,защо се събуждам в  3ч редовно след полунощ. [shok] И се въртя ката обран еврейн. [taunt]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Astaroth в 17 Март 2021 22:10:28, Сряда
Кажете ми ,защо се събуждам в  3ч редовно след полунощ. [shok] И се въртя ката обран еврейн. [taunt]


И аз имах такъв проблем. Накрая се оказа, че една вещица ме беше омагьосала  [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 18 Март 2021 17:46:11, Четвъртък
                                                                                       МОЯТА ДИАГНОСТИКА
Преди 4 години започнах рабата в друга изба/за по добро заплащане разбира се/.Близо три месеца след като почнах работа разбрах,че избата е в много окаяно положение.Стара техника,която често се чупеше.Много лозя,които се поддържаха много  лошо,а реколтата беше малко и с много лошо качество.Колективът разделен и изпокаран.Разходите много , а приходите малко.Добре,че собственикът имаше друг бизнес,че покриваше дисбалансът.Реших,че тук не ми е мястото,но понеже шефът ми се отнесе с голямо доверие към мен аз реших да пробвам да му помогна и ако мога да реша проблемите.Та тук проблеми много.
1.Първото ,което направих е да извикам поп при професионалният ни празник на 14 февруари.Понеже населението беше предимно от мюсюлмани шефът се въздържаше от това действие.Аз не съм вярваш християнин ,но на тази земя има много силен агрегор на на лозята и виното / аз го наричам мисловно информационно поле/ .Наречете го Дионисий,Бакхус или Трифон зарезан няма значение.За да получиш от земята трябва и да дадеш.Тя иска уважение, а не перчене пред камерите.
2.Изградих си собствен ритуал.Всяка сутрин ,като минавах покрай лозята с колата до работа аз им благодарях,че сме заедно и ги обичам.Продължавах и в избата благодарих на всяка машина ,на всеки резервоар,на всеки апарат и дори на кофите и маркучите.Това ми отнемаше около 5 минути ,докато колегите пиеха кафе.Ефектът беше на  100% .Лозята дадоха 3 пъти повече грозде и с поносимо качество.Машините аварираха рядко ,а отстраняването им беше бързо. [ok]
Продажбите обаче си оставаха слаби и трябваше и с това да се захвана. [wizard]
Понеже се изморих ,а кой знае колко правописни грешки съм направил /понеже някои ги следят/.Ще спра и утре ще продължа. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 18 Март 2021 20:57:44, Четвъртък
Браво, ще имаш дни пред себе си!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 19 Март 2021 17:55:01, Петък
МОЯТА ДИАГНОСТКА продължението
Ще продължа с по моят план ,а именно  мисъл и действие.Трябваше избата да е финансово независима за да може да просъществува.
1.Ние технолозите сме лицето на една изба.Предишните ми колеги бяха напуснали или изгонени.Всеки човек ,който напуска работа продуцира енергия блокираща финансовият поток.Ето аз напускам и всичко след мен ще пропадне.Съзнателно и подсъзнателно искат едно реванш.Дано фалирате-това ще ме успокои.Тези блокажи са много силни и трайни .В големите  фирми на запад дори назначават хора ,които да уволняват служители.Мислено разбих тези блокажи ,като се обадих на предишните колеги да ги попитам за нещо по машините.Усещах как гласовете им ставаха по спокойни при разговор.Показването на уважение към колегите от мен разчупи гневът им мислите им се променяха.Когато усещах ,че блокажите са по силни повтарях действието.Така получиха своят реванш. [ok]
2.За да стане хубаво вино трябва хубаво грозде.Това е работа на агрономите.За да мога и техните блокажи да разчупя започнах да се консултирам с тях.Започнах лично да се грижа за  2декара опитното лозе.Кога се пръска,кога се тори.За всички агротехнически мероприятия.Благодарях им винаги с хубава бутилка вино.Те също получиха своят реванш. [ok]
3.Най трудно ми беше с работниците.Не ги познавах и не знаех ,кой за какво е напуснал.Тези блокажи са по слаби.Записах на един лист всички имена ,който разбрах от другите работници.Един по един ги визуализирах и разчупих блокажите. [ok]
На следващата година приходите бяха с 90% повече , а на по следващата с 60% повече от предходната. [shok]


Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 20 Март 2021 00:56:56, Събота
Обичаш си работата и си вложил сърце в оправянето на проблемите, затова и си се справил перфектно.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 20 Март 2021 09:50:05, Събота
                                                                                       Продължавах и в избата благодарих на всяка машина ,на всеки резервоар,на всеки апарат и дори на кофите и маркучите.Това ми отнемаше около 5 минути ,докато колегите пиеха кафе.
Машините аварираха рядко ,а отстраняването им беше бързо. [ok]
На мен ето този процес не ми е много ясен, Феникс. Ако може да обясниш какво е взаимодействието между твоята благодарност и неоптимално работещите машини? Защото се съмнявам, че има такова.
Ти си споменал същността на този проблем - стара техника. Но решението, което си дал, не ми се връзва.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 20 Март 2021 10:51:59, Събота
Ако може да обясниш какво е взаимодействието между твоята благодарност и неоптимално работещите машини?
Аз също ползвам често тази техника. Особено когато ме ръгнат на машина която се разваля през час и точно днес нямам нерви да търпя техника.Общо взето изразявайки благодарност (патерица или ритуал ако щеш) активираш своята енергия и я влагаш в машината да поработи още малко.По-добро решение е да се купят нови машини, но първо трябва капитал който някак трябва да се изцеди от старите и опираме до благодарността.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 20 Март 2021 11:31:04, Събота
Ясно, мерси за уточнението!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 20 Март 2021 17:14:57, Събота
Опитваш се да се слееш с вибрацията на машината.За мен всяко нещо  в нашият свят има вибрация /свое енергетично -информационно поле/Някъде им викат душа, но за мен са енергийни структури,с който можем да взаимодействаме.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 20 Март 2021 18:06:51, Събота
Пипаш в непознатото - браво. Създал си собствено ЕИП - хора, растения, машини. Изтрил си старите записи на компонентите... и си направил нови. С думи мисъл и енергия - твоите собствени. Не си чакал Вселената, не. Направил си го ти!🙂
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 20 Март 2021 18:08:23, Събота
... с което помагаш на мен.🙂🍷
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 20 Март 2021 18:23:19, Събота
Пипаш в непознатото - браво. Създал си собствено ЕИП - хора, растения, машини. Изтрил си старите записи на компонентите... и си направил нови. С думи мисъл и енергия - твоите собствени. Не си чакал Вселената, не. Направил си го ти!🙂
Това ме вдъхновява да творя.Благодаря.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 20 Март 2021 19:36:09, Събота
Да, всеки обект вибрира (осцилира) не само за теб, но и за всички нас. Обаче за да се получи това, което си написал по-горе, твоята вибрационна честота трябва да се синхронизира с тази на останалите обекти, на което му се вика резонанс. Всеки обект има различна резонансна честота (повече от една) и аз си мисля, че техниката, която прилагаш на живите организми, няма задължително да сработи при неживи. Просто защото резонансните честоти хем варират доста, хем защото живите организми предават много повече информация и то много по-бързо, отколкото неживите. А пък тук Последен допълни, че си създал собствено ЕИП, за което си мисля, че трябва бая повече от патерица под формата на благодарност, имайки предвид комплексността на различните системи, с които трябва да работиш. Но това са си само мои разсъждения.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 20 Март 2021 19:56:25, Събота
Права си за всичка SOLAR.Връзката обаче е на друго ниво.Осцилоскопът не би го отчел.Мозъкът е като радар.Някой честоти отчита други не.Той приема и изпраща.Ако обаче го пуснеш да твори ще се възхитиш.Световете са много красиви.Ако искаш да ги видиш де.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Astaroth в 20 Март 2021 20:02:53, Събота
Мозъкът е като радар.Някой честоти отчита други не.Той приема и изпраща.Ако обаче го пуснеш да твори ще се възхитиш.Световете са много красиви.Ако искаш да ги видиш де.
[ok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solar в 20 Март 2021 20:58:23, Събота
Ако обаче го пуснеш да твори ще се възхитиш.Световете са много красиви.Ако искаш да ги видиш де.
Само че освен красиви светове, твори и големи пакости. Така че трябва да сме внимателни. ;;)
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 20 Март 2021 21:03:14, Събота
Всичко е в умът ти.От както изхвърли всички гадости в умът ми съм супер.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 20 Март 2021 21:29:32, Събота
Творете,това което е в умът ви. [shok] [ok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Март 2021 18:38:36, Вторник
Вчера бях на гости и пийнахме повече ,така че на сутринта се събудих с ужасни киселини.Не намерих в кухнята сода. Реших да визуализирам как си слагам лъжица сода в чаша вода и я изпивам.Почуствах усещането на вкусът й.Беше лугав и неприятен.Киселините изчезнаха ,но ефектът продължи 4-5 секунди.Реших да визуализирам чаша с по голяма доза 3-4 лъжици ,когато я изпих вкусът й беше вече горчив.Така повторих още 3-4 пъти и киселините ми изчезнаха.Дори усетих това странно къркорене в стомахът след като пия сода.И преди съм манипулирал тялото си .Особен но ако ме заболи зъб или се появи стара  травма.Това беше по различно и си мисля дали е автохипноза,но пък действа.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 23 Март 2021 21:57:58, Вторник
Предизвикал си ефекта на плацебото с визуализация.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 7 Април 2021 18:06:01, Сряда
Реших да започна моето ново начинание РУНИТЕ.От малък харесвам  скандинавските саги и митология,а 13 войн съм го гледал стотици пъти.Харесвам готик музика с припев на  вой на вълци.Преди ми изглеждаха доста сложни и непонятни и за това не се задълбавах.
Руните са патерица и магичен инструмент за трансформирането на съзнанието за това трябва да се анализират.За да ме приемат руните трябва да сканирам съзнанието си за някои блокажи.Така връзката ще е по близка.
1.Християнството отрича руните като езически практики и те години са били преследвани.
-Не съм кръстен.
-Не съм се венчал в църква.
-Името ми е на голям християнски празник така  ,че ще си го сменя с руническо име.
-Не ходех на църква.
-Сипатизирах на православието единствено поради факта ,че е запазило българщината.
Християнските ценности  не са техни ,а стари човешки норми обединени в енергийно-информационен  агрегор.
За да започна работа с тях трябва да си отговоря на няколко въпроса в началото.
Как стигнах до тях.
Какво искам от тях.
За какво ми са те.
И най важното за какво ще ги използвам. [wizard]
Стигнах до изводът ,че руните не са нещо ,което създаваме ,а те са готов бутон за реализация на събития и действие в животът ни посредством нашите усещания и емоции. [umnik]
Понеже видях ,че колега е запонал тема за руните  иреших да пиша в дневникът си понеже това са мой виждания и твърдения.
Утре ще продължа с тяхната изработка. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 8 Април 2021 17:49:53, Четвъртък
                                                                      ИЗРАБОТКА НА РУНИТЕ 


Като се разрових из нета видях много различни руни от дърво ,от камък ,от полускъпоцени минерали.Различни по размер , форма и цвят .За да уеднаквим енергийното си поле връзката трябва да е по силна,защото патерица или не патерица за куцият човек тя е кракът.Реших да си ги изработя сам от дърво.Погледа ми се спря веднага на един счупен клон,които сякаш чакаше мен.Благодарих на земята, на гората за този ресурс,който щях да използвам.След изработка на заготовките върнах излишната дървесина от мястото ,където взех клонът.Така не нарушавам балансът и връщам равновесието в природата.Не смятам ,че дървото е от значени,а енергията и усещанията ,които влагаш в него.Трябваше да трансформирам този клон в 24+1 руни.Понеже не съм дърводелец различните заготовки станаха в различен размер и форма.Както всяка руна е индивидуална така и формата и е уникална освен ако не говорим за комерсиалини цели.С трион нарязах клонът на 25 части и с клин оформих плочките.За да са приятни на пипане ги шлайфах в работилницата,защото шкурката не даде добър ефект.Реших всеки ден да оформям по една заготовка,като преди това я нося със себе си и я докосвам .Днес си поръчах пирограф за изписването им,както и лак за тяхното лакиране.Мисля,че изписването им  ще доведе до  най-голяма трансформация на моето съзнание.             
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 8 Април 2021 20:27:11, Четвъртък
Фенис, не разбирам от руни, но ми се струва, че изписването е само началото...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 8 Април 2021 21:21:59, Четвъртък
Творението започва ,като зародиш.в умът и се развива по интуиция.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: posleden в 8 Април 2021 23:57:46, Четвъртък
 :) ... Амин!
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 9 Април 2021 17:48:20, Петък
Умишлено пропуснах за сливането на руните с кръв.Кръвта е мощен био-енергиен фактор в нашият организъм,които организира цялата функция на нашето тяло.От дишането до промяна на нашето ДНК.В народопсихологията са останали много поверия за кръвта.Кръвта вода не става,кръвни братя и т.н. Нека по -посветените да кажат трябвали да се прави магия с кръв.Оставам сатанизмът на страна.Аз като начинаещ не бих се занимавал с толкова мощен енергиен потенциал. [shok] [shok] [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Април 2021 10:42:37, Събота
За да разбера по-добре  руните мисля ,че трябва да разбера по-подробно традицийте и мисленето на скандинавските народи.Реших в свободното си време да прочета тяхните митове ,легенди и саги.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 11 Април 2021 00:15:02, Неделя
Имам един въпшрос.  Когато си купиш пералня, прахосмукачка или телефон изучаваш ли как са направени?
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Април 2021 00:25:22, Неделя
Винаги съм казвал ако караш кола ,не те интересува как работи двигатерят.Обаче този двигател се разваля и именно смяната на работа трябва да те усъмни в правилната работа на мотора.Това е интуиция и идва с време на каране.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 11 Април 2021 00:38:33, Неделя
Мисълта ми е, че много от далече започваш.
Кръстен ли си, не си ли и т.н. Аз като съм кръстена да не би да не мога да работя с руни? Мога, ама започнах да ги уча и не ми дойде от вътре. Затова сега като ми трябва тяхната помощ пиша на Майселф и тя помага.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Април 2021 09:06:41, Неделя
Искам да изградя собствен индивидуален  стил.Той е да сканирам , анализирам и  диагностицирам  усещането  и събитието под различен ъгъл .Да го пречупвам през призмата на различни пространства и време. Магията е усещане и за всеки е различна.На мен не ми помага никой и не мисля,че готовите шаблони са универсални.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 11 Април 2021 10:49:56, Неделя
Магията е усещане и за всеки е различна.На мен не ми помага никой и не мисля,че готовите шаблони са универсални.
Не са универсални. Има руни които на всички влияят зле, а на мен добре. Сигурно защото съм опака.
Най-бързият начин да ги усетиш, сканираш и т.н. е да ги активираш по за ден всяка по отделно. Това преди да почнеш да ги изработваш.Примерно днес активираш феху и цял ден следиш как ти влияе Също така гледаш дали няма да се появява в деня ти под формата на клонче,  петно, резка и знам ли как още. След това си пишеш как си се почувствал, как ти се е отразила на здраве, взаимоотношения, работа и т.н. На следващият ден друга. И като ги активираш не забравяш да дадеш срок за колко часа я активираш.

За мен руните са все още непозната магия която живее свой живот и когато ги ползвам го правя само след консултация. Просто не ми се рискува.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Април 2021 16:34:47, Неделя
По горе бях писал,че си отделям по един ден за изработка  на всяка руна още като заготовка. Нося я щял ден в джобът и така сливаме енергията си.Взаймно се трансформирахме .Аз трансформирах умът си ,а руната от парче дърво във инвидуална форма. След като завърша  заготовките ще започна тяхното активиране като започна да ги изписвам с пирографът ден след ден, една след една.Изработка по една на ден.Реших процесът да е бавен и спокоен.Макар,че съм холерик за изработката им реших да изпробвам волята си. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 13 Април 2021 10:14:31, Вторник
Днес докато си шмиргилях  поредната заготовка за руна ми се появи символ.Невероятно позагледах се и това беще символът на руната  Лагуз.Трудно мога да опиша усещането си.Удоволствие ,победа и силно чувство за удовотвореност.Ако преди имах някаква доза съмнение то сега се изпари на 100 %.Поогледах и другите заготовки и в някои също имаха символи на руни.Мислех,че ще ги активирам след като ги изпиша с пирографът ,но явно те си идват със символът. [ok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 14 Април 2021 18:03:38, Сряда
От седмица ме гложди мисълта ,че руните се активират с кръв.Никой нищо не сподели по въпросът и аз си пасувам.И понеже много се страхувам от игли и други остри предмети пропускам този елемент от руните.Днес обаче се реших да се правя на майстор с поредният развален мотор и така се порязах на корпусът му ,че кръв имаше за всичко плюс руните.Случайност или не ,но се чувствам силно свързан с руните макар и да са заготовки още.Усещам ,че се сливаме и те са като продължение на ръката ми. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Април 2021 19:02:14, Петък
Днес привърших със заготовките и е време да им намеря дом.Ще се кача на тавана и ще направя от старо кожено  яке на жена ми кесия.Руните трябва да се чувстват комфортно и да са скрити от други очи. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 22 Април 2021 18:21:51, Четвъртък
Вчера се качих на таванът ,където беше моето пространство .Сипах си чаша вино и реших,че е време да започна приготовленията за първата руна.Имах импровизирана маса ,до която нямаше контакт и се сетих ,че скоро си купих удължител.Удължителя обаче беше дефектен и контактът на пирографът не влизаше.Не бяха изрязали остатъкът от пластмасата.Планът ми се проваляше .Усетих ярост от дефектът >:D .Руната Феху ,която щях да правя явно ми пробваше волята и силата на духът.Запалих свещ седнах  успокоих се и затърсих решение.Със запалка разтопих остатъка от пластмаса и с нож го изрязах.Вече можех да започвам  [wizard] .Не съм работил с пирограф и бях малко притеснен дали ръката ми ще трепне и символът няма да е правилен.Понеже влагам сърце и душа започнах да се страхувам от провал.Изработвах ги 24 дни по една на ден .Ден след ден.Ударих още един гълток вино и я направих.Не беше направена като от професионалист,но тя бе моя.Единствена и уникална.Наблюдавах я и получих усещания за мини импулси за победа.От месец силно  следя усещанията си.Дори си измислих термин "хигиена на усещанията".Стигнах до изводът ,че има паразитни усещания.С изработката на тази първа руна се откриваше нов неизследван свят,не че той имаше нужда от мен,но аз исках да го опозная.Само трябва да поискаш.Следващата седмица ща бъда с руната и ще опиша усещанията и събитията свързани с нея.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Април 2021 19:52:13, Петък
В главата ми се върти идеята ,че мога да сътворя шаблони за събития чрез нови неврални пътеки посредством нови изживявания. [shok] ::O
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 27 Април 2021 19:18:22, Вторник
Утре ще приключи едноседмичното ми съжителства с руните ,а именно с първата от старши футарк - Феху.Искам много да го споделя с вас,но утре .Избрах  тях руните ,защото са трудни и с неразбираеми символи и имена.Да се изправиш южняк срещу северният пантеон е предизвикателство.Да опознаеш духа на войнът е смелост.От университета разбрах,че нещо ,което не разбираш не,че е трудно ,а просто не си положил усилия да го разбереш.Тук трябва да разграничим добре чувствата от усещанията макар за много да са едно. [shok] .Кое къде възниква и каква му е силата  и продължителността.Получих амалгама от усещания едни къси други дълги,едни силни други слаби.Люлеех се  в силни амплитуди в  различни граници.Потокът от хора не ме интересива вече,а бях много земен.Всичко това трансформира съзнанието ми. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 28 Април 2021 19:31:11, Сряда
Днес приключих една седмица с руната  Феху.За нея са писали много автори и аз няма да ги цитирам за да съм интересен.Ще опиша мой те усещания с нея.Все пак тя означава "добитък","собственост ,а за мен добит опит  и духовна сила.
Още от първият ден се увеличиха  видимо заявките.Може би покрай Великден ,но е факт.
Направих дегустация на вино за рекламна каМпания  на охранителна фирма и спечелих сделка.
Ненадейна фирма за сладкарски изделия  искаше да включи наши вина в новият си фирмен бранд.
Търговец на едро ,който дълго увещавах да работим заедно /вече бях се отказал /ненадейно ми се обади и искаше да работи  заедно.
Усещането  беше като да изкачиш висок връх.Импулс на победа с усещането на задоволство.Миришеше ми на премия.
Сънувах числото 300 и го срещах през денят като число за производство или заявка.За мен филмът 300 винаги е бил символ на духът.Усещането да се изправиш пред изгубена битка  и морално да я спечелил.
Същото време Феху ми показа и обратната страна .
От месеци карам дъщеря ми да започне шофьорски курс и тя реши ,че в тази седмица е момента.Усещането беше като при загуба ,но с постигната цел.Нещо като "пирова победа".
Карам стара кола ,която купих преди 4 години и до сега не се повреждаше.Времето за смяна 70 000 км на ангренажният ремък дойде и трябваше да се сменя.Усещането беше като загуба ,но равностойна ,като инвестиция за бъдещето.
На следващия ден след автосервизът ми гръмна динамото .Пак разход.Усещането беше болезнено смесено с ярост и гняв.Пак майстори.
На следващият ден ми се изгубиха всичките токове и светлините.Усещането беше отчаяние през безнадежност до скрита злоба.
Парите са преходни те идват и си отиват.Натрупаните опити и усещания траснформират съзнанието ти.
Благодаря ,ти Феху.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 4 Май 2021 19:19:02, Вторник
Днес мина една седмица от съжителството ми с руната Уруз.Тя означава бик ,но аз няма да коментирам какво пишат другите за нея.Ще опиша как се прояви при мен  и как аз я усетих физически и психически,защото знам ,че това е лично  и инвидуално  за мен.

Първият ми сън беше ,че жена ми е бременна и ще имаме трето дете/Уф добре ,че беше само сън/.Какво невероятно чудо е творението на материята от духовните  чувства.
Вторият ми сън беше ,че сме се събрали всички колеги  и преподаватели от института.Някои колеги изглеждаха като на 60 , а други все едно сега са завършили .Преподаватели починали вече  ми споделиха ,че ще водят лекции до 99 години.
Видях енергия във вид на сила изразена във форма.Човек да може да придобие и опитоми първичните  физични сили и сетива.
Гледах как лозичките се разпъпват и разлистват.Уруз е ново начало ,нов творерчески път .Нов  творчески цикъл а също и сбъсък  между старият път и новото начало.
Физически го изживях трудно.Още от първият ден  усещах голяма тежест в петите.Все едно  бях обул оловни обувки.Силно зазевямане и  плътна физическа енергия.Два дниусещах болка в сърдечната област не силна ,но дразнеща.Жена ми не боледува ,но сега ненадейно   получи цистит .Медитирах трудно.Постояно ме връхлитаха торнадо ,земетресения или наводнение.Силата на неопитомената природа.Визуализирах я и й благодарих.Болката и тежеста изчезнаха след 5 минута  ужасно трудна медитация.Дори  жена ми се оправи / може би от шепата лекарства, които изпи/.
Благодаря ти Уруз.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 7 Май 2021 16:17:12, Петък
Незнам дали умът ми създава определени мисловни конструкции за определен вид руна или руната шаблонира конкретна ситуация  в умът ми . [shok] [shok] [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Май 2021 18:43:56, Вторник
Днес ще опиша моите преживявания с руната турисаз.Описват я като великан,войн,руната на Один и като портал.
В първият ми ден  сънят беше много чист и ясен .Гасяхме с кофи вода голяма горяща дървена стена, а зад нас бяха нашите къщи.Огънят беше силен и искри прехвърляха над нас и започнаха да запалват и нашите къщи.Постепенно всички изоставиха стената и започнаха да гасят малките пламъчета на свойте къщи.Започнах да крещя ,че ако не  изгасим  стената всички ще изгорим.За жалост останах сам сред пламъците.Турисаз ми показа духът и пътят  на войнът.
Следващият ден сънувах ,че тръгвам на път с автобус и той още от началото се преобръща.Настава паника и хаос.Насочих се към вратата беше наполовина отворена.С усилие преминах през нея и лазех под земята за  да изляза.Не бях уплашен търсех нов автобус да продължа.Днес ми казаха ,че всички дръвчета ,които засадихме в нашият град в едно парк-че ги няма.Един тип ги беше изкоренил.Грижех се за тях поливах ги и бях им сложил дървени колчета да не ги изрежат с храсторезът от общината.Няма ше ги и бях ограбен и бесен.Запътих се към него много гневен.Тогава турисаз ми показа изход"портата" от критичната ситуация,а именно,че това е смирението.Изработих си собствена техника.Визуализирах гневът си като цветни петна около мен/най-често бяха червени/.Засмуквах ги през тялото от тазът  по гръбначният стълб до умът ми  и те се пречистваха до бяло сива светлина.Действаше мигновено.
Благодаря ти турисаз
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Май 2021 16:16:05, Неделя

Днес прочетох нещо ,което много ме впечатли.Това винаги съм го мислил ,чувствал и усещал,но трудно бих го изразил с думи.

 [shok] "Руните означават възможното движение и преобразяващи промени на заложбите в Природата и в нас - руните сами по себе си са сили, които дават мощ на действието. Природата не е предмет, Природата е процес, чрез който изявата от невидимото във физическа форма става възможна като изразяване на духовна субстанция, така че самият Дух може да бъде усъвършенстван и развиван. Руните са съставни части от космически език, който може да ни предаде вътрешно знание за физическата Вселена и за нас самите, тъй като естествените закони, които управляват Вселената, действат и вътре в нас. Всеки от нас е една малка Вселена! " [umnik]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 18 Май 2021 19:23:47, Вторник
Днес приключих едноседмичното опознаване с руната Ансуз.Дословно означава Бог ,уста и знание.
Знанието е както знание за природният свят /материалният/ ,както и знание за духовният свят /нематериалният/.Макар, че често търпят трансформации помежду си.Тази руна силно ме впечатли.Чувствах се невидимо свързан с нея.Баща ми ни купуваше различни книги за да четем с брат ми, и както казваше той" да се хванем за нещо".В семейството ми като дете знанието и образованието беше на пиедестал.Руната Ансуз ме върна в детството ми ,в което имах химична лаборатория на тавана.Там четях за великите химици и как са откривали химичните елементи.Четях за Рутений,Амерций,Франций,Германий,Полоний елементи кръстени на държави и копнеех на открия хим. елемент Булгарий.
Усещането за знание и откривателство в мен се зароди макар и само като спомен.Това изгарящо усещане ,че можеш да дадеш нещо на света.За жалост като младеж изоставих детските си мечти и следвах друго.
Самото изучаване на руните  и духовният свят ме кара да намирам нови знания.Знам ,че пътят е труден и с препятствия,но той е моят път.Сънищата бяха чисти един,от които ме побиха тръпки.
Някакъв нарко бос ни възложи задача да синтезираме нов наркотик .Няма да изпадам в подробности какво правихме в лабораторията.След като го направихме той започна да ни избива един по един и накрая бях аз.Получавах регресия и това се случваше пак и пак докато не съумяхме да го премахнем ние.Знанието можеше и да доведе до смърт.
За мен руната Ансуз е и вид усещане за възмездие за неща,които съм извършил преди време.Да усетиш болката на обиденият от теб е болезнено ,но също е лекуващо.
Знанието е суровата енергия и ние чрез умът си трябва да я трансформираме до нужните ни преживявания,които са наша собственост.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 23 Май 2021 13:09:47, Неделя
Днес четох темата на Veleroth "гердан и руни" и не искам да му спамя темата и  реших това,което ми дойде на ум да го запиша в моят дневник.
Руните без значение дали са скандинавски,германски ,български или слънчеви те са еквивалент на природните сили ,както са нашите усещания за дадени преживявания в различни житейски ситуации. [yahoo]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 26 Май 2021 18:39:33, Сряда
Преживяванията ми с руната Рейдо бяха странни,интересни  и дори приличащи на съвпадения.Руната Райдо означава път, движение и действие.Понеже е първа руна в моят личен рунически код тя е много специална за мен.
Първото нещо ,което ми направи интересно впечатление е беше,че дъщеря ми взе шофьорска книжка. и искаше да пътува.
Втората е ,че на матурата й се падна "Песента на колелетата " на Йовков.
Третото е изобилие от сънища ,в който  пътувах  на влак.Най отчетливият беше със старата ми метъл компания ,с която пътувахме в стар товарен вагон без покрив.Вятърът вееше косите ни .Бяхме свободни да правим каквото искаме без да знаем посоката.
Четвърто Райдо ме провокира да преразгледам пътят на  различните аспекти /канали/ през житейският ми път- пари ,любов ,здраве,щастие ,блага,семейство и много др.Всеки аспект разделих на етапи от 5 години и започнах да пресъздавам усещането и състоянието си за този период.Понеже Цеци спорехме дали е хубаво човек да има пари или не реших да споделя този аспект.
0-5години Неосъзнати години.
5-10 години Неосъзната липса .Правех изводи от ,което ме болеше.Подсъзнателно усещах разликата.Виждах го при другите.Споменът на старите подпетени ботуши не се махаше.
10-15 години Ужасна и отчайваща липса.Подтискащо чувство за малоценност.Парите бяха лоша дума.Дори при самото изговаряне на думата "ме свиваше под лъжичката".Появи се желание да ги имам.Мечтаех за животът на Борис Морев от романът" Тютюн".Все пак дете на учители можеше да има пари.Трябваше да ги имам на всяка цена.
15-20 години Липсата им продължаваше ,но с интерес и  усещане за живот.Неутрализирах тази липса с планове и мечти да иновативен бизнес.Купувах и продавах на сън.С парите от абитуриентската си  като за начало си купих 3 акции/близо една даскалска заплата/ на банка Тексим ,която по късно фалира.Казах си нищо това е част от животът.След всяко падение има и възход.
20-25 години В студетските години липсата   беше при всички и както казвах всички сме еднакво бедни.Бяха  години на безкрайни купони с невероятни преживявания.Всички те правеха липсата им по безболезнена.
25-30 години Бях доволен,че работя.Парите не бяха много ,но не закъсвахме.Започнах да мисля за семейство и дом.
30-35 Много пари -изобилие.Във всеки джоб имах предостатъчно.Професионалните ми умения ми позволиха да препечелвам доста добре извън работата.Пазарувах без да гледам цената.
35-40 години Усещане за сигурност и безгрижие.Минах в положение ,в което черпех и плащах сметките на всички около мен.Докато осъзная ,че се мъча да изтрия старите спомени.Парите идваха и си отиваха .Това беше кръговрат.
40-45 години В началото започна със сътресение ,но благоденствието се върна в моят живот.
Благодаря те Райдо. [witch]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 27 Май 2021 09:51:32, Четвъртък
Нещо се е объркало в уводът ми за руната Райдо в предният пост.Да поясня нея я свързват с път ,движение и посока.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 3 Юни 2021 18:18:57, Четвъртък
Следващата руна ,с която се свързах е руната  Кеназ.Тя означава факел, светлина.Аз лично я свързвам с възможността да вземеш правилното решение сам или под въздействието на друг.Факелът на светлината на руната Кеназ ми показа -илюзията,самозалъгването или реалността на взетите от мен решения.Върнах се назад във времето и преосмислих доста свои решения през моят живот.Най интересното ,е че успях да доловя усещането при вземането на някои решения.
Едно от най-силното  ми усещане беше  като взех сам решение да напусна  работа , която  бях работил 16 години.Оставях не само колеги и работа .Там бях дал част от живота си .Знаех,че ще съм безработен,без пари и самочувствие,но бях твърде решен ,че съм прав.
Благодаря ти Кеназ. [ok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 9 Юни 2021 18:18:57, Сряда
Днес приключи едноседмичното ми съжителство с руната Гебо.Руната Гебо се отъждествява с дар,равновесие,щастие  и баланс.Пресечена точка на комуникация  между това ,което е от горе и това ,което е от долу.Израз на микро и макро космосът на човек.
Започвам със сънят си ,който беше толкова чист.Пътувах в планината в ремарке на  камион до едно общество  / комуна/.Там всички работеха доброволно .Без заплащане.Цареше пълно равновесие.Не знам защо ,но мен ме сложиха в кухнята.Не бях им казвал ,че обичам много да готвя.След мен вървеше едно чернокожо момиченце на около 6години.Понеже наистина ми досаждаше докато миех затлачените мивки аз я попитах няма ли работа,а тя ми отговори чисто по детски."Още съм малка и не зная да правя нищо -затова дарявам с щастие."
В животът си често съм дарявал,черпил и плащал.Нещо ,което силно ме трогна е когато дарих матращи на дом за изоставени деца.Чисто анонимно/парите бяха в мен ,но не бяха за мен/.Децата се бяха снимали с матраците и бяха качили снимки в социалната мрежа в градът ни.Коментарите бяха много ,но очите на децата от снимките не лъжеха.Това беше усещане щастие.
Най добрият дар,който съм получавал беше от дъщеря ми .Тя беше на около 12 години и ми подари малка дървена стойка с надпис "Най-добрият баща"Това усещане не бих го заменил за нищо на света.Учих я да бъде свободна и самостоятелна и тя стана такава.Тъжно ми е ,че вече не зависи от мен,но тя има свой път и върви по него без страх.
Благодаря ти Гебо [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Юни 2021 17:21:01, Сряда
Днес приключих с последната руна от първият атт на старшия футарк руната Вуньо.Руната символизира успех,радост и късмет.Предсказващ период на комфорт ,щастие и задоволство под различна форма.
От самото начало получих новина ,която ме направи много щастлив."Исторически парк " близо до Варна започнал да изкупува лозя в района.Може би ще правят изба.Откакто стартира този проект преди 3 години започна и моята мечта да почна работа там.От 10 години ходя на различни възстановки /обичам историята тя беше моята първа любов/.Мечтата за мен бе да свържа историята с виното.Често когато минавах покрай техен рекламен билборд си казвах"Моята нова страхотна и мечтана работа".
Бях с много очаквания към тази руна.Уви тя се показа при мен в обърнатата  си позиция.Цялата седмица беше скучна и пълна с разочарования от определени цели ,които си бях поставил.Усещане за сериозни разочарования и неосъществени надежди.Често отлагах неща ,които мислех да свърша.Руната ми показа ,че силата на успехът се разбира най-добре след преживяният неуспех.
Благодаря ти Вуньо.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 18 Юни 2021 18:53:03, Петък
Влизайки в живота ни, руните не го оставят непроменен. Те ни променят отвътре и ни карат да се усъвършенстваме. Предавайки енергията им през вас, бъдете готови за промяна. Естеството на тези промени зависи от вас самите и от това през каква трансформация трябва да преминете, за да постигнете това, което искате.
Ех,че го казах яко.Само ,че  да си призная ,че го копнах.Думите все не ми стигат,а пък съм от семейство на литератори. [taunt]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 24 Юни 2021 18:45:36, Четвъртък
Мина седмица с руната от втория атт хегелаз.Тя е посветена на бог Хаймдал.Руната означава градушка унищожение ,бедствие и катастрофа.За нея се пише,че е най-унищожителната руна.Започнах да я изписвам със страх.На тавана ,където беше моята стара лаборатория сега беше нова работилница за магия.В началото започна много зле.След около 5 минути медитация от тавана се откърти малко парче мазилка и падна близо до мен.Може би е случайност ,но защо точно сега . ::O
Първият ви сън беше интересен.Бях на едно езеро ,в което се изливаше голяма фекална тръба.Усещах ,че езерото умира.Заедно с един мой непознат приятел/така го усетих/искахме да спрем това безумие.Събудих се когато усетих болезнени удари с нож  от друг човек .Обърната тя може да даде унищожение на пречката за реализация на вашите решения.Точно това ми се случи и на мен.Руната Хагелаз ми даде решение да успея да реша  друг проблем ,чрез който да реша друг въпрос .С един куршум два заека.
Благодаря ти Хагелаз.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 26 Юни 2021 17:36:05, Събота
Успоредно с изучаването на руните изучавам тяхната активация.Активирането става с дъх,тяло,стихии и божества.Не знам защо ,но стихиите ги усещам най-близко и понятни.
Пространството около нас не се образува от стихиите /елементите/,а от техните носители ние хората.Съответното пространство ,в което ще се потопим е създадено от определена група хора с тяхното вътрешно състояние .То се се проявява в света около нас.
Оставям настрани патериците/олтар,сол,вода,ароматни пръчици/.Обичам ароматните пръчици дори свещите сам си ги правя.Те обаче са заблуда.

Херметиците умело скриват знанието,а алхимиците го обличат със сложни и безмислени ритуали .
емоция - вода [wizard]
усещане - огън      [wizard]
мисли ,инф.поток - въздух [wizard]
физическо пространство - земя. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 1 Юли 2021 17:57:46, Четвъртък
Руната Наутиз означава нужда или необходимост.Формата и показва дисбаланс или нарушено равновесие.Нещо е довело до това и трябва да върнем баланса.Нека разгледаме обаче разликата между нужда и необходимост.Макар,че са близки думи те се различават много.Природата разбира ,че ако ти е студено имаш необходимост от кожух.Вълкът има един ,мечката има един,лисицата има един,заекът има един,а на теб човеко ,защо ти са нужни три  и повече.Тази руна ни дава възможност да разберем какви нужди и необходимости имаме ние.Да разберем ,кои са фалшивите  ,кои да следваме,кои да изживее ме и кои да ограничим.
За да вникна по добре в нуждите си аз ги описах/Храна,пиене,облекло,семейство,секс,любов ,уважение,материални придобивки и др.След като ги оцених видя кои са по-силни и кои са по-слаби.Колко енергия е необходима за дадена нужда.
Сънят ,които ми даде Наутиз бе впечатляващ.
"Пътувах ме с кола за почивка някъде на море.Бяхме пълна кола с приятели.Спрях да купя две неща от магазина ,които беше много далеко.Пред магазина установих,че нямам пари .Отстрани седеше човек,които познавах.Казах му ,че имам нужда от пари и той ми даде 10 лв по 1лв на монети.Обещах ,че като се върна в къщи ще му ги върна.Разказах на приятелите си за случката.Докато се разхождахме по морската алея го видях отново и го показах на приятелите си ,но те не го виждаха.Помаха ми и се скри зад ъгълът.Така и не върнах парите.Събудих се вцепенен .Търсех и намерих много изводи за мен.
Благодаря ти Наутиз. [witch]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 9 Юли 2021 19:01:46, Петък
Руната "Иса" буквално означава лед.Често се възприема като негативна.Време на стагнация.Да получиш покой и да насочиш вътрешното си състояние намирайки равновесие ,и вътрешен катарзис.Замръзване на егото със силата на волята.
Сънят ми бе в град тъмен,мрачен заледен.Навсякъде се разхождаха зомбита.Аз се движех между тях с ледено спокойствие.
Жена ми излезе с приятелки на купон.Изведнъж усетих ревност.Почуствах как мощно магнитно поле ме облъчи и наелектризира всека моя клетка.За секунди се вцепених.Това не беше моята вибрация и аз не я исках.Трябваше да се очистя от нея.За да се очистя от нея направих разбор,в кой момент беше въведена в моето съзнание,защо не съм развил противодействие,защо съм позволил тя да задвижи  функцията на егото.Създаденото усещане  черпи от енергия от тялото ни и ни кара да го  преживява ме емоционално.Визуално прекъсвах тези връзки с умът ми.Не стана лесно,но успях.За да получите резултат трябва да инвестирате  във време.
Поех дълбоко въздух .Вдигах енергията от първа чакра до седма около 3-5 минути, а след това я спусках обратно, като визуализирах късането на връзките на това усещане с моето съзнание ,Получи се ,а от ревността не остана и помен.
[size=78%]Благодаря ти Иса.[/size] [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Юли 2021 18:12:21, Петък
Руната Йера означава година,реколта ,завършване на определен цикъл.За древните хора четирите сезона били много важни.Най-важното еда се засати и  да се събере реколтата.Да се съберат даровете на плодородната земя.Природата е равновесие за мен.Разновесие между това ,което си посадил и това,което ще пожънеш,между даването и вземането,между   отношенията  на двамата партньори,между теб и социумат.
Невероятно след като я начертах си пуснах тв и там вървеше филм за генезисът на земята преди милиони години.Милиони тонове маса се сблъскваха  и отделяха енергия непонятна за нашите умове.Творение на красота и удивление.
Днес откъснах първият си домат мое производство.Чувството е уникално.Мисълта огън се слива с материята земя и дава плодове/реколта/.Връзката е уникална.
Благодаря ти Йера. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 17 Юли 2021 18:12:29, Събота
Активиране на руни -състояние и желание.
За да се потопя в стихията са нужни два важни сегмента.Описвам ги както аз ги възприемам.
1.Нулиране /очистване /на съзнанието.Спирането на вътрешният диалог.Някога става бързо друг път не се получава.
2.Хармонизиране на състоянието със съответната стихия .Тук ползвам инвокацията на огън.Използвам три помощни канали.
усещане- допир до огънят / от лек топъл полъх през търпимост на огън до болка от изгаряне.
асоциация- от малка искра през пламъкът в камината до горяща клада.
спомени-палене и поддържане на огън.
В началото получих болка в сърдечната област,но с времето отшумя.
Практика ,която при мен сработи.След изпълнението на горе написано поставяш ръка над горяща  свещ.Ръката на ниво леко парене.Вдишваш дълбоко и изтегляш огънят в теб.Вдишваш и издишваш.Усещаш ,че няма парене и ръката слиза по надолу ,а пламъкът намалява.Време е енергията да се изтреля към желаната руна. [wizard] [size=78%]Бъдещето се формира от мисловните образи на настоящето.[/size] [wizard]Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 19 Юли 2021 20:05:16, Понеделник
Това силно ме впечатли и ми се искаше аз да го измисля,но го копирах.
[/size]Вземете химия, добавете енергия и ще получите живот.[/color] [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 21 Юли 2021 18:21:23, Сряда
Руната Айваз означава тис/дърво/.Пазител на деветте свята -дървото Иддграсил.От това дърво/Тис/ се правят лъкове.В ръцете на хората лъкът може да се използва за нападение и защита.Именно за това руната Айваз символизира мощна защита.Вариантите за защита са два.
Първият е пасивна защита.Състояние на покой.Капсулиране  в собствената си среда.Неразбиране на светът ни прави монотомнни и посредствени.Ограничава нашите възприятия до ниво първично усещане.
Вторият е атаката.Най-добрата защита е нападението.Да си отворим очите.Да ограничим страхът и повдигнем воалът на Изида.Така е по трудно ,но духът е свободен.Защита на духовният ни път от илюзиите и самоизмамата.
В личен аспект, след като я изписах пуснах тв и там започваше филмът"Великата стена".След анализ на моите защити видях как и двете съм ги изживял.
Търпях 16 години една тиранична ,зла и алчна шефка.Търпях обиди всеки ден,но бях на работа .Затворен във фалшивото си равновесие.Страхът от безпаричието беше страшен, а мисълта да бъда  безработен ме вцепеняваше до лудост.
От 6години обаче избрах вторият вариант .Напуснах и излязох от порочният кръг  на страхът.Красотата на светът се откри за мен във всичките си  аспекти.
Благодаря ти Айваз. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 28 Юли 2021 18:08:16, Сряда
Руната Перто е символ на прераждането.Представлява разкриване на тайни  и нови възможности.В духовен аспект самосъзнание и преодоляване на егоизмът си.Развитие на психологическите способности.
В личен аспект разбрах тайната на активирането на руни с деветте свята/богове/.Това са вид програми състояния на енергията във вселенският разум.Дървото Иггдрасил показва образно светове,богове,герои и магични същества-представляват модел на вселената.Показващо житейски,философски и морални принципи разкриващи мощни знания за управлението на реалността.
Например светът Ванхайм е населен с боговете Вани.Те са покровители на природата и земеделието.
Когато започваме работа с тях влизаме в определени състояния,определени мирогледи.Развиваме способности и качества присъщи на тези светове.Във всеки от нас има по няколко свята.В различни ситуации попадаме в различни светове.При сближаване на световете става сблъсък на състояния.
Зареждаме руните със своя жизнен ритъм.Така тя получава личен отпечатък върху себе си.
Благодаря ,ти Перто [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 4 Август 2021 17:47:16, Сряда
Мина една седмица с руната Алгуз.Тя означава защита от"боговете" и природата.Символизиращо човек събиращ се в едно/дух,душа и тяло/.
В личен план ми се случиха няколко "съвпадения".След бурен вятър програмите на Булсатът спряха и аз прехвърлих тв на интернет да послушам музика .Песен след песен и изведнъж Hammer fall зад рокаджийте се появяваха каменни   стени с руната Алгуз.Бях вцепенен и преди съм гледал клипът ,но руната не ми е правила впечатление. [yahoo] .След като дойде тв пуснах си карибски пирати и там ужас -направиха върху гърдите на един пират разрез същата руна Алгуз с шпага.След това цяла   седмица получих пълно безразличие към руните.Схващане на мускулите.Нежелание да чета и да се развивам.Разбрах,че това е моята вътрешна защита на подсъзнанието.Его се защитаваше ,защото усещаше ,че състоянието ми трансформира в нещо по различно от приетото.То се мъчеше да предостави други картини ,изживявания и усещания различни от моят път.Тук вече е мястото на волята,защото без нея ще изгубим ориентир. [wizard]
Благодаря ти Алгуз.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 5 Август 2021 21:05:21, Четвъртък
Когато започнах инвокация на огън/за активиране на руна/ в началото получавах болки в сърдечната област.Това не ме отказа и продължих/макар,че баща  ми почина от сърце/.На тавана моето лично пространство  беше горещо.Когато  правих инвокация много се потих ама нали е топло.Жена ми с децата пътуваха до майка й .Дано не се върне с фабричните настойки.Свалих си на етажът всички "партакеши"/свещ ,сандалови пръчици,кристали и др. патерици/.Започнах инвокацията на огън.За мой комфорт усилих климатикът на 22 градуса.Странно ,но потенето не спираше .Започваше осезаемо от челото до под очите през брадичката и през цялото тяло. [shok] Мисля,че успях да заредя/активирам/ една руна ,но ще изчакам до края на месецът да видя как ще реагира тя. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 5 Август 2021 23:03:31, Четвъртък
Съветвам те да отидеш на кардиолог...болки в сърдечната област и потене - хич не е на шега...

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 6 Август 2021 04:28:50, Петък
Потенето и вдигането на температупа е реакция на организмът .Защитна реакция.Притесних се за вирус и си измерих 2 пъти температурата с 2 различни термометри и тя беше 36,1градуса.С дланта усещах излъчване на топлина когато беше на около 2-3см от тялото ми ,а докосна  ли го беше хладно. [shok]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: Solomon в 6 Август 2021 10:38:56, Петък
Потенето и вдигането на температупа е реакция на организмът .Защитна реакция.
Обаче болката в сърдечната област не е защитна реакция на организма.

Освен това не си имал и температура.

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Август 2021 16:31:05, Сряда
Измина една седмица с руната Суоло.Душа и слънце.Пишат ,че тя олицетворява вътрешната светлина ,която се разкрива пред вас от всеобщата тъмнина.За мен е както когато влезеш в кино салон и филмът е започнал.Пълен мрак,но с течение на времето разпознавате силуети,а после цялата картина на салона.Вече можете да намерите място и да гледате филмът от близо.Ако обаче се уплашите от мракът и дадете кръгом обратно ще изпуснете не само началото ,но и целият филм.Суоло поражда активността на всяко живо същество да възприеме скритото.Веднага ми направи впечатление руната Суоло в песента на Найтуиш "два орела" ,че шаманът е изписан с девет руни Суоло по лицето и дрехите.
Споделям нещо което прочетох-Всяка руна е хранилище на трансцеденталния потенциал първоначално присъщ на природата и на нас самите,който определя качествата и характеристиките на силите,които действат  на физическият свят и извън него.
Руната Суоло е символ на слънцето.Господствощ елемент,лидерство.Слънцето е мощно то може да затопли ,но може и да изгори.
В личен план ми се случи нещо интересно.
С един от работниците се разбирахме много добре.В много трудни за мен моменти ми е помагал.Аз също съм му помагал почти реципрочно,че и повече.Само,че изгуби ориентир ,че аз съм му началник.Започна да пие на работа ,за което имах упрек от собственикът.Покривах го ,но той започна да прави каквото си иска.Направих му забележка и той си пусна отпуска баш преди гроздоберната кампания .За да покаже колко ми е нужен ,че без него не мога.В единия случай трябваше да го помоля да остане,в другият случай можех да не му разпиша отпуската.Аз обаче избрах лидерският път и да свърша всичко сам.Знам,че ще ми е трудно ,но мисля ,че постъпвам правилно.След това ми действие той се пречупи и ми се извини,а отпуската щеше да вземе след кампанията.Лидерството за мен не е да мачкаш хората , а да си пред тях първи да дърпаш каруцата /трудностите/.
Благодаря ти Суоло [umnik]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 19 Август 2021 18:01:30, Четвъртък
Днес приключих седмицата с руната Тейваз.Тя е символ на мъжкото начало.Олицетворява мъжеството постоянството,чувството за дълг и отговорност.Руната Тейваз е безусловното постигане на целта.Растеж,победа и решаване на проблемите.
Тя при мен тя се прояви като натоварване,напрежение и куп проблеми.Решенията на проблемите/ремонтите/ставаше трудно и с много усложнения.Все едно се въртях в объркан кръг.Наложи ми се да изостря тонът и да налагам мнение.
Сънят ми обаче ме върна в юношеските ми години с моята първа приятелка.Бяхме на 16 и всичко беше красиво ,а аз трябваше да се сблъкам с мъжествеността и отговорността,за която не бях подготвен
Благодаря ти Тейваз :::)

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 28 Август 2021 17:29:56, Събота
Руната Беркана е символ на женското начало.Олицетворява семейното огнище,любимият дом.Също и майчината сила,бременност и раждане.Дословно означава брезова клонка.
В личен аспект тя се прояви ,като пуснах нова тв и там вървеше публицистично предаване за забременяването,раждането ,изкуственото оплождане и репродуктивните проблеми на  жените при детеродна възраст  и за тези по късен етап.
Пътувах до роднини и като се върнах усетих истинската топлина на домът ми.
Дори и в любимата ми предаване "как се прави" даваха производство на дамски превръзки.
Сериалът "Викинги " започва с руните  Тайваз и Беркана.
Май ми идва в повече тази руна,но все пак ти благодаря Беркана. [shok]

Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 31 Август 2021 18:24:21, Вторник
Днес си взех шамански барабан с големи очаквания дори за транс.Уви ,не ,ама нищо.Просто думкане, а в клиповете ,които гледах като затворя очи усещах бягащ леопард ,шумът на змиите,полетът на птиците,планини,равнини и потоци.И тук ще трябва работа. [yahoo]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 4 Септември 2021 08:09:34, Събота
Днес завършвам едноседмичното ми обучение с руната Еваз.След свързването на мъжкото начало Тайваз и женското начало Беркана се появява руната Еваз.Символ на растеж и приятни промени.Способността да се намира мъдрост,като се общува на други нива.Процес на познание.
При работата ми със стихиите разбрах,че това са енергии в" не чист" вид.Понеже стихийното пространство се образува от съответните носители ние хората то често е замърсено.Например за вземем стихията въздух .С въздух ние олицетворяваме всички наши мисли.Милиони от потоци наши  мисли.Мисли от хора съзидатели до хора унищожители.За да я получим в "чист" вид ние трябва да я филтруваме.Тази "нечистотия" са нашите страхове,притеснения,морални и обществени догми.За мен са вид блокажи. [taunt]
Благодаря ти Еваз.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 12 Септември 2021 15:10:52, Неделя
Днес мина една седмица с руната Маназ.Руната Маназ означава "човек" .Човек в центърът на социумът.Човек не е сам на земята  и той живее между други хора и други светове /минерален ,растителен и животински/.Именно тази руна символизира тяхното взаимодействие.Важното за човек е неговата мъдрост и себепознание.Човек трябва да намери своят път,защо е дошъл и какво трябва да научи и да свърши.
В личен аспект този период съм гроздоберна кампания и ми е много натоварено.Много от нещата правя машинално.Не гледам риалита ,но тази седмица не мога да се откъсна от "Игри на волята".Човешкото тяло наистина е уникално.Физическа сила свързана с волево действие ни прави наистина уникални.От години минавам през кварталният магазин да ударим по бира след работа и там забелязах,че оградата на съседният имот е под форма на руната Маназ.
Благодаря ти Маназ. [victory]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 24 Септември 2021 19:00:08, Петък
Измина времето в изучаване на руната Лагуз.Свързват я с женското начало.Дословно означава вода символ на потокът.Интуицията включва усещане и емоции.Енергиен поток от сила и знание.Движение на енергия към определена цел или събития.Потокът от вода е пречистващ.
В личен аспект разбрах,че силата на руните е в енергийният поток ,който ние изпращаме .Той трябва да е системен и и насочен.Нищо не става с махане на вълшебна пръчка.Когато хвърлиш камък във водата  появяват вълни,но те затихват.За да промениш посоката на реалността ти са нужни много "камъни" и много време за "хвърляне".
Сънувах забързани потоци от от хора .Движеха се по елеватори в посоки нагоре  и надолу.Над тях имаше движещи се потоци от техните ,усещания,чувства и емоции.Не можах точно да ги оприлича ,но бяха с различни цветове.Най-силно бяха изразени зеленият,червеният и жълтият цвят.Аз обаче стоях  статичен и неподвижен.
Благодаря ти Лагуз. [taunt]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 3 Октомври 2021 09:28:48, Неделя
Измина времето за изучаване на руната Отал.Руната Отал идва от датски "отец".Означава наследство/земя,къща,имот/.Искам обаче да разгледам наследството в друг аспект-духовният.Какво ние получаваме от предните поколения и какво ние ще оставим след нас.Всички ние искаме да дадем и получим добър старт в живота,здраве и знание.
Осмислих какво аз получих като наследство.Получих желание и страст към знанието.Баща ми насърчаваше всяко желание знание.Четенето на книги беше висша цел.Както казваше това е катарзис за душата.Тава,което не наследих от него е практиката.Не ме научи как да се защитавам,как да строя,как да изкарам пари.Явно това беше моя задача да науча.
В работата ми шефът ми даде възможност да направя проект за реконструкция на избата по европроекти.Ако мине този проект ще остане и нещо от мен.
Благодаря ти Отал.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 10 Октомври 2021 09:52:48, Неделя
Мина една седмица в изучаването на руната  Ингуз.Тя означава плодородие.Трябва да видите плодовете на трудът си.Трябва да видите какво сте посели и какво ще ожънете във вашата реалност.Това е и нуждата да се засее земята.В съзнанието да се зесеят мечтите за да няма плевели.Вие решете какво ще засеете на вашата "земя".Това е кръстопът на съзнанието.Резултатите ,които получаваме трябва да се анализират-добри,лоши и дори отсъствието им.Казват,че тя е универсална добра руна само,че в този период нищо не ми се получи както трябва.
Благодаря ти Ингуз.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 17 Октомври 2021 19:08:35, Неделя
Днес завърших срокът за изучаване на руната Дагас.Тя символизира пробив,трансформация.Тя е последната от 24-те руни   от старшият футарк.За близо половин година се стремях да анализирам обстоятелствата,фактите и събитията около мен.Често руните ми се показваха и напомняха за себе си.Други бяха доста трудни за мен.Често получавах събития в обратната им страна.Разбиха се много парадигми.Усещам и трансформация на умът ми.Сринаха се много илюзии благодарение на този сайт.Вече съм на нов път и той ме чака.Магията е необятна.
Умът конструира замисъл действие във вид на знак/руна/.Визуализирането на мисълта "облича"тази руна с енергия.Стихиите концентрират тази енергия ,като кондензират определен вид усещания,мисли творчество и материя.
Благодаря ти Дагас
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 20 Октомври 2021 18:55:43, Сряда

Моята практика амулет с руни
Първо -избирам желание с реалистична и конкретна цел със срок на действие.
Второ -определям конкретната руна отговорна за това действие.Според моята преценка.В нета има много противоречива информация.Водя се от моята интуиция.
Трето-определям видът на енергията и начинът за активиране на руните.Това са четирите стихии/земя,огън,въздух и вода/.
Четвърто-Сам си намирам дървото и режа го за производството на заготовка.Благодаря на дървото и местността.
Пето -следва шлайфане и полиране докато ми хареса на мен.Никак не съм сръчен стига на вас да ви хареса резултата.С пирограф  изпсвам руните или конкретната формула.
Шесто-активиране на руните с биологичен носител.От малкото ми опит разбрах,че изписването със слюнка има ефект,но слаб.Изписването с кръв има силен и моментален ефект.
Седмо-Ритуал за активиране.Знам,че ритуалът е патерица в магията.Ритуалът ми помага до там,че в началото да имам по силно волево действие.С течение на времето започнах да визуализирам целият ритуал в умът ми.
Осмо-същинското действие.Силно вдишвам и насочвам вниманието/енергията/ си от първа чакра до седма чакра.
Мисловно привличам руната от амулета върху кристалът/елемента земя/.Насочвам поток от енергия към руната и тя изкристализира.Цялата руна беше изградена от кристали.Тава се повтаряше и върху  огъня така тя пламваше ,върху ароматна пръчица започваше да пуши,върху водата руната ставаше водна.С течение на времето успях дори да ги разделя мисловно на посоки/изток,запад,север,юг.Не мисля,че стихията има конкретна посока от светът.Създавам мисловна върхушка-торнадо около цялата тази конструкция.В началото беше слаба и бързо се губеше,но после успях да я задържа и да я концентрирам в светеща топка над амулета.Мисловна я пусках  със сила върху амулета с изписаните руни.При сблъсъкът получавах леко трепване на умът.В момента практикувам да го правя дори в леглото  преди да заспя. [wizard]
Цеци ще каже ,че е много сложна ,но тя е моя и при мен действа.
Благодаря ви,че съм с вас.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 11 Ноември 2021 19:02:59, Четвъртък
                                                        Активиране на рунически амулет  с божество Фрей
                                                                                    /първа част/
За древните скандинавски народи природните процеси,бедствия и явления са се свързвали с божества.Невъзможноста да си обясниш дадено явление ги е карало да  вярват с безкрайната сила/енергия/,а имено във вид божество отговорно за това явление.
Нека разгледаме бог Фрей  той е бил жизнерадостен, бог  на светлината ,плодородието и летният бриз.
 За да да ползваш/да получиш/ тази енергия ти е необходим канал,с които трябва да се хармонизираш с тези процеси.Символът като олицетворение на действието.Руните са вид инструмен само трябва да си изберем източник на енергия.Тъй като говорим вече за процеси нивата на енергия стават многопластови.Трябва да надскочим първо ниво на физическото усещане/докосване,мирис,слух и визия/,а именно да наблегнем на  състоянието на вашите мисли.
 Когато става дума  за божества  трябва да си отговорим на някои неща,които могат да ни хвърлят в пълна заблуда.
1.Статуи,култ,олтари,ритуали са безмислени и безсилни.Просто показват слабата ни страна и примиренческият ни характер.
2.Заклинания и молитви мисля,че не е нужно,но ако това ви харесва измислете си свои.
3.Явявания,срещи и комуникация с тези божества просто ще увредят психиката ви.
4.Благодарност,жертва или дарение.На никоя природна стихия не й нужна  е вашата бира,месо,хляб или плодове.Благодарноста е като волево действие,ако се почуствате по добре направете го.Аз лично обичам да поливам вино по време на празника "Трифон зарезан".Все пак благодарността дава енергия при самото влагане.Не мислете ,че като дарявате някои ви е длъжен.
За да  синхронизираве  мислите си с този вид природни явления/божества/ ние трябва да ги опознаем.Именно митологията може да ни помогне тук.Как изглеждат,как са облечени,какво обичат,как умират.Всичко в бог Фрей се изобразяват символично.
1.Мъж-носител на мъжкото начало.
2.Викинска шапка с рога-до християнството в повечето култури рогата са символ на продородието.
3.Меч "Слънчевото острие" носещо светлина,но и оръжие за защита и нападение.
4.Спътникът му глиганът Гулинбурсти символ на неопитомената жизнена енергия.
5.Корабът Скиндбладнир ,който можел да събере всички богове и да ги отнесе до всеки свят ,както и да се свие до размер на кесия.
6.Дори смърта му в Рагнарок /краят на боговете/ идва от огненият великан Сурт.
Благодаря ви ,че отделихте време да го прочетете.Ще следва и практика.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 19 Ноември 2021 18:08:52, Петък
                                                           Активиране на рунически амулет с божеството Фрей
                                                                                              /втора част/
След дълго размишление и медитация върху бог Фрей стигнах до изводът ,че той е символ на природният процес плодородие.Какво е плодородие.За мен плодородието  е ново начало ,което достига до своя апогей.Яви ми се покълването на зърно ечемик за производството на ечемичен малц.Учил съм ензимните процеси при накисването на ечемикът и как той започва да кълни.Как природата е закодирала всички тези процеси в едно зрънце за да може то да се възпроизвежда и разпространява.Тези процеси не се интересуват от вас.Те просто съществуват, и когато не можеш да ги управляваш можеш да се синхронизираш с тях.
За създаване на амулет се водя от по горният пост.Рязане,полиране,шлайфане и гравиране.
Активирането става като визуализираме зрънце /семенце/ обвито в светъл балон.С дълбоко вдишване караме  семенцето да покълва ,а балонът започва да се разширява.Задържаш вниманието си върху растежът на семенцето .Все едно го гледаш на забавен каданс.С всяко вдишване балонът се разширява и семенцето създава коренна система ,стебло ,клони и листа.То вече е дърво и започва да расте.В началото визуализирането беше двуизмерно и често избледняваше,и се губеше,но с времето стана по отчетливо.Накрая със силно вдишване събираш/концентрираш/целия балон в една мини светеща и пулсираща топка .В началото тя често се губеше и избледняваше ,но с течение на времето и много търпение дори можех да усетя и теглото й.Удряш амулета от руни с тази топка и те се сливат.Амулетът започва да свети.Следващата крачка е да визуализирате две,три сто ,много покълващи зрънца.Цяла гора.Така силата се увеличава. [wizard] .При мен това  действа.
Благодаря ,че отделихте време и внимание да го прочетете.
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 29 Април 2022 19:24:22, Петък
Позабравих го този дневник.Нека споделяме ,кои до къде е стигнал и какво му се е случило при различни практики.
Макар ,че прохождам в магията  споделям неща ,които са нови за мен.Наблюдаването и разбирането  на усещането ни  ,емоциите ни,мислите ни и  преживяванията ни,ни  прави толкова уникални тук в това пространствено измерение.Брей това аз ли го казах.
Доста време практикувах зареждане с енергия ,като визуализирах своето кухо човешко тяло/макет/,което се пълни с плътна консистенция/енергия/.Изведнъж в макетът започна да изгражда костна система,а след това нервна система.Състоянието на транс продължаваше и се появиха мискули ,органи /стомах,бял,черен дроб,сърце/кожата ги обви и почуствах как сърцето му трепти.Можех с мисъл да го завъртя по часовниковата стрелка.Невероят усещане за мен ,но нека всички /най-вече админите -стига са спали/да споделят дали съм бил в светът на илюзията. [wizard]
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: theshadow в 30 Април 2022 08:35:31, Събота
Следя...
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 1 Май 2022 10:14:23, Неделя
По принцип съм практик. Обичам да реализирам философията в действие
Титла: Re: Дневника на feniks75
Публикувано от: feniks75 в 16 Май 2022 10:24:15, Понеделник


От доста дни пред офисът на работата ми чурулика черен кос.Да на село съм и тук всякакви животински твари (бягат,пълзят ,летят).Този кос обаче гордо ходеше след мен .Спирах и го гледах ,а той си правеше кръгчета около мен без да се уплаши.Дни наред се повтаряше това.Като малък много обичах леопарда и мислех,че той ми е тотемното животно.Само,че тези случки промениха нагласата ми.Това ме накара да се разровя за черният кос.Понеже в нашите сайтове не пише почти нищо на помощ ми дойде яндексът на братушките.Там на дълго и широко го описват като птица мистик.Различни народи с различни поверия.От добро начало до лош край.
Всичко това ме накара да почна да чета за езикът на птиците.Колкото повече четях толкова повече ми се случваха странни неща на който не бях обръщал внимание до сега.
Намирах пух от птици -усещах уют.
Намирах пера намирах приятелство.
Виждах двойка гълъби -любов.
Виждах ястреб и получавах кавги.
Виждах врани -разбирах тайни.
Не ми убягваше вече пеенето,граченето,писукането,полетът,кавгите помежду им.Странно нещо е  заложила природата творец в тези създания.Още една красота в нейното проявление.