Отворена дискусия > МАГИЯ
Медитация и фокус
Libra777:
Това вече зависи от практикуващия и неговите собствени възприятия, усещания, нагласа...
Solomon:
То реално винаги зависи от практикуващия. :)
Май трябва да отворя секция "магъзническа патология"... [yahoo]
Libra777:
--- Цитат на: Solomon в 3 Юли 2020 17:50:49, Петък ---Май трябва да отворя секция "магъзническа патология"... [yahoo]
--- Край на цитат ---
[yes] Нямаме си такава още
Libra777:
--- Цитат на: Solomon в 3 Юли 2020 17:36:06, Петък ---
Нали знаеш какво казват - докторите минавали през всички заболявания, които изучават... [taunt]
--- Край на цитат ---
За да помагаш на другите да оздравеят, давай и личен пример... [cvete] Не бъди диетолог с наднормено тегло или очен лекар с 10-ти диоптър (това, разбира се, в кръга на шегата)
Цеци_Вихронрав:
Аз като работеща вещица нямам време като вас младите да медитирам в усамотение и да следя къде и какво напрежение се натрупва. Просто в момента в който започна да върша нещо монотонно дето не иска мислене си оставям мислите да текат. И мозъкът ми скача от мисъл на мисъл, а аз гледам да не се задълбая в никоя от тях докато в един момент мислите свършват и мозъкът ми се изключва за кратка почивка и те ти медитация. Няма напрежение, няма нищо при все, че тялото ми не е в покой, а си върши монотонната работа като вчера например да слага кабелчета на работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия