Отворена дискусия > МАГИЯ

Здравейте, много хора ми казват че имам дарба. Дайте съвет...

<< < (3/5) > >>

Цеци_Вихронрав:
https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BC%D0%B0+%D0%B4%D0%BB%D1%8F+%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D1%85+%D1%81%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9+
А ако се разровиш ще излязат още и още...

posleden:
 [raven]

herox:

--- Цитат на: spiritual dragon в  6 Март 2019 21:30:15, Сряда ---Аз напоследък понякога не съм  сигурен обмислям ли това, което пиша и говоря. И затова го изтрих, иначе от няколко дни  опитвам да визуализирам такова защитно поле. Мисля да опитам да си дам рейки тази вечер. Значи само медитацията, йогата  и спорта стигат. Този последният маг с когото се запознах също ми показа няколко ритуала пречистваща баня, разпределяне на енергията чрез вибрация на ръцете, молитви мисля от дъновизма защото и с това се занимава. И ме отключи за рейкито. Мисля да пробвам разни варианти. Защото мислите много ми тровят живота и ми създават и социална тревожност. Но ще се радвам като се стабилизирам да получавам насоки от вас. Аз ще опитам в малкото си време да се запознавам с материята. Виждам има голям набор от информация във форума.

--- Край на цитат ---
А това с рейкито как ти го даде?Прави ли ти някаква инициация и ако да каква беше тя ?Питам информативно  :)

spiritual dragon:
Ами мина много време, той ми беше правил доста ритуали. Но мисля че черта някакви символи, докато ме иницираше. Хич не си спомням вече, бях облъчен от натрапчиви мисли за други неща. Надрусан с антидепресанти и почти не си спомням. Но чувствам енергия от дланите си. Появяваща се от време на време, когато съм по-спокоен  и някак уравновесен. По-предният ден медитирах, и след това докато си чаках автобуса за работа, усетих пак как излиза енергия от дланите ми. И бяха много топли, но като цяло много силно чувствам енергията и хората, след като спрях хапчетата. Сякаш плувам в океан от енергия. Но от малък дланите ми винаги са топли, почти дори и когато съм някъде на студ. Иначе когато се загреят чувствам че като си ги нанеса пред лицето на саниметар, два пак чувствам топлината и енергията.

posleden:
 :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия