Отворена дискусия > МАГИЯ

Здравейте, много хора ми казват че имам дарба. Дайте съвет...

<< < (4/5) > >>

spiritual dragon:
Дано не ми е много тъп поста. Ама така ми се стече всичко.

Цеци_Вихронрав:
Нормално е да усещаш енергията която протича през теб и тази която обменяш с околните. Просто когато си спокоен е по-интензивно усещането. Това ще рече, че постепенно се оттърваш от проблемите. :)

spiritual dragon:
 Здравейте, исках да ви попитам напоследък отново изпадам заради натрапчивите си мисли в мании. Но  това реално се задълба преди 7 или 6 години. След раздялата с едно момиче от тогава ту съм добре ту зле. Имах съмнение че семейството и за отмъщение са ми направили магия. Убеждавах се много време че си внушавам. Но това сякаш няма край, мисля че освен психичния проблем има и нещо друго нямам на представа какво. Но сякаш сега без лекарствата усещам нещо дето ме провокира играе си със страховете ми. И ми цеди енергията. Боря се, заедно с психолога ми той е и духовен човек. Много ми помага, но исках да попитам защото се реших. Години наред се занимавам с несигурни хора, дето явно не могат да ми дадат обективно мнение. На предвид имам магове. Не зная отомагия ли е, или просто някакво демонично влияние, дух или каквото и да е. Но сякаш като се противопоставям влиянието намалява. Медитирам, мантрувам, моля се, тренирам. Иначе това от няколко години, изпадам в ужасни объркващи мании. Коя от коя по-отвратителна. Исках да ви попитам като по-вещи към кого бих могъл да се обърна за някаква помощ, и разкарване на това нещо от мен. В София живея, но не ми пречи и до някой друг град да се разходя защото виждам това колко много ме спъва. Стисках яко зъби, на последък. Имам желание да се занимавам с магия но най-много искам да изчистя този проблем. Защото виждам че явно има нещо друго освен психичния проблем. И винаги съм се съмнявал. И се радвам че възвърнах вярата си. Защото я бях изгубил до атеизъм, тъй като се водех по мисленето на други хора. Та тя от месеци е едно от нещата дето най-много ме крепи.

theshadow:
@ spiritual dragon

Аз съм психолог (освен дето съм и черен маг). Дано нямаш против да ти кажа мнението си. При наличието на психични проблеми, които лекуваш, на теб ти е абсолютно противопоказно да се занимаваш с магия. Ще си навредиш. Вече е почнало- демони, духове, богове и прочие неща не съществуват. Заменил си здравата логика на атеизма за фантазии, които те тласкат към още проблеми. Това не е повод за радост.

А да се направи магия не е лесно и хората, които го могат в България са всъщност много малко. И определено не биха си губили времето с глупости да правят "магия за отмъщение". Ето защо. Обратен удар е закон във Вселената, че за всяка навреда чрез магия се връща на автора на магията, а не на поръчителя. Та няма нормален човек, който да рискува да го отнесе заради елементаризми и битовизми. Говоря за онези, които реално са в състояние да правят магия. В България те са малко, както вече писах. Нямаш си на идея колко са малко. Определено не може да бъдат купени/наети. Изобщо срещата с тях е на ниво, че по-скоро с папата ще се уреди среща, отколкото с такива хора.

И след като духове, демони и богове няма, а и няма как да си обект на магия, то определено е по-добре да се отдръпнеш настрана от всякакви такива теории, учения и псевдота, защото в прав текст казано- ти унищожават психиката, която към момента не е в състояние да отсее здравословното от нездравословното.

Смени си "духовния" психолог. Вреди ти, докато ти прибира парите. Трябва ти работа със специалисти (психиатър и психолог), които реално ще ти помогнат, но за целта те трябва да са на мястото си в полето на науката, а не на нещо друго. Надявам се правиш разлика, че психиатърът и психологът имат различни сфери, по които са компетентни и единият не може да замести другия. Психиатърът ще ти предпише адекватните лекарства, а психологът трябва да те подкрепи да си изградиш отначало правилния мироглед, който да ти позволи да стъпиш здраво на земята.

Но изборът на специалисти е най-добре да го направиш сам. Защото в крайна сметка ти си този, който ще работи с тях и ако не си пасвате, се намаляват шансовете ти да им се довериш и от там и да имаш полза от посещението си при тях.

spiritual dragon:
 Ами ти не познаваш тези хора, те имаха връзки с по-властни хора. И там нещо изобщо не беше наред. Аз казах че не знам какво е. А че чувствам как нещо смуче енергията ми. И просто исках ако може да получа информация за координати или нещо от сорта на човек можещ да ми даде компетентно мнение. Защото от дълго време следя историите на хора а пиша с хора с моя проблем. С някой се виждам и са ми приятели. И определено виждам разликата. А благодарение на хапчетата щях тотално да си замина. Предпочитам да не ги пия, да осъзнавам че ми е противопоказно сега да се занимавам с магии. Но реално искам да проверя дали има и нещо друго.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия