Отворена дискусия > МАГИЯ

Здравейте, много хора ми казват че имам дарба. Дайте съвет...

(1/5) > >>

spiritual dragon:
 Здравейте, освен че ми казваха близки хора не един път че имам дарба. То аз вече го чувствам, една година бях в много лошо състояния. Чак сега що годе си стъпвам на краката. Проблема е че страдам от от дете от натрапчиви мисли и това ме унищожава. Преди няколко години приблизително около 3 години аз имах отново проблем с натрапчивите мисли. Бях пробвал всичко и психолози и какво ли не, но нищо не помагаше. Тогава се запознах по интернет с един маг. Той започна да ми дава разни ритуали за пречистване, малък прогонващ ритуал на Пентаграма, също кундалини йога правех, но има едни ритуали за, които не съм много сигурен на латински са преди не се замислях но сега го правя и не съм сигурен дали мога да ги използвам за пречистване понеже нямам превод. Мога да ги прикача, ако може да ме посъветвате. Само този за ритуалната баня е на български, но има някакви имена като за тях не съм грам сигурен какви са. Даваше ми и напътствия. Аз дори виждах сенки виждал съм много странни неща. Но за дълго се чувствах добре, някакудохотворен до един момент когато почнах да чувствам някаква сигурност напрежение, ходех на терапевт. Мислех след като се бях оправил да се отдам на магията но нещо ми стана, сякаш се потдадох на въздействието на много хора около мен. Дори станах и атеист. Спрях всичко, всички практики и това за дълго време не чувствах нужда да го правя. Почнах да се чувствам като куко че се занимавам с такива неща, но пиех и едни антидепресанти и мисля че те убиваха енергията ми до някъде защото преди това я чувствах много силно особено като правех ритуалите. Случи се така че след някоя друга година момичето с, което ходех е решила да ме зареже и го направи. След това почна да става много тежко, в един момент уш се стабилизирах след това се появиха и други неща и стана много зле. Занемарих университет, на никоя работа не се задържах (сега работя но пак ми е притеснено), със жените също започнаха големи проблеми. Но се тъпках яко с антидепресанти, бях станал на чучело. В един момент ми се явяваха мисли да опитам отново да се обърна към окултизма и  хора, които могат да помогнат. Пак потърсих този маг, даваше напътствия но нищо не правих почти. Нямах воля, хапчетата и дълбоката депресия ме правеха не човек. След това с един друг човек се бях свързал, той даже незнам какъв е точно. Занимава се мисля с индонезииска магия и дановизам. Отключи ме за рейки, също така на един ритуал със пречистване чрез вода и растения и е свързан с молитви към бог за изпълнението му не мисля че е лош ритуал. След това покрай един мой познат се запознах с хора почитащи едно един от основните клонове в индоизма. От там се научих да мантрувам, чрез една броеница. Но до сега се отнасях много несерйозно към всичко това. От 3 месеца се чистя от лекарствата, нищо не усещах от тях. Бях като чучело, но сега започнах отново да чувствам енергиите, започнах да се замислям какви ритуали мога да прилагам за да се пречистя. И след това да започна да се уча на магия, и да се самоусаваршенствам. Аз съм сигурен че това е мое призвание, плюс това се случва и сега да виждам странни неща. Последно имах съновидение с един демон, но се радвам че нямаше последици от това поне така мисля. Та исках да ми дадете съвет, за тръгването ми по пътя като аз мисля първото е пречистването. Знам че тези натрапчиви мисли са предизвиквани главно от това че не се пречиствам. И че се бях отказал от пътя си. Но сега съм твърде решен да го продължа. Защото виждам че нито психолози нито хапчета ще ми помогнат, вече един път се бе случило и пак окултното ме измъкна. Прилагам и тези съмнителните ритуали. Ако трябва мога после да приложа и други неща дето са ми препоръчани. Може и вие да ми препоръчате нещо. Надявам се да ми дадете съвет, защото искам да развия призванието си и самата мисъл ме кара да изпитвам щастие от това. И също да търся подобни на мен хора.

Цеци_Вихронрав:
Нещо си объркал форума ми се струва...
Пречистването не е четене на безсмислени текстове над вода или друго. Пречистването е медитация чрез която да прочистиш ума, мислите и душата си.
А магията е управление на енергия и най-вече собствената си. Няма демони, няма ритуали и няма видове фентъзи, всичко е наука.
Работил си с психолози, терапевти и т.н., но в един момент пишеш, че:

--- Цитат на: spiritual dragon в  5 Март 2019 22:20:44, Вторник ---Но се тъпках яко с антидепресанти, бях станал на чучело.
--- Край на цитат ---
Това ми навява мисълта, че вместо да пиеш само предписаното си минал на самолечение. Това е много опасно и го казвам от личен опит. Преди години реших да се самолекувам без да прочета за страничните действия на избраният от мен и непредписан от специалист антидепресант и след няколко дена започнах да виждам несъществуващи неща.
Потърси отново специалист и когато се отървеш от сънища за демони и натрапчиви мисли помисли готов ли си да учиш бавно и упорито (защото в магията има много за учене) и ако си готов ела и започни с някоя от практиките в открита зона.

Libra777:
Това да имаш дарба и да имаш халюцинации са две нямащи нищо общо помежду си неща... Даже не са и противоположни. Буквално едното няма връзка с другото...
Моят съвет - стъпи здраво на земята. Започни да тренираш нещо или си намери ново хоби, което би ти доставяло удоволствие, за да излезеш от дерпесивното състояние, в което си. Разхождай се сред природата, отделяй време за себе си, медитирай... И когато почувстваш, че си в хармония със себе си, започни да се занимаваш с магия. Вярвам, и на теб не ти звучи реалистично човек, чията енергия е разпиляна и разбалансирана, да може да я управлява толкова добре и толкова целенасочено, че да прави магия...

Цеци_Вихронрав:
Виждам, че си писал и си изтрил отговора си, но все пак успях да го прочета. :)
Хубаво е, че спортуваш, медитираш и правиш йога. Това с пентаграми и други материални защити е пълна глупост и не върши реална работа.
Ето ти метод за защита който е надежден:
Преди да излезеш от къщи затвори очи и си представи как един голям балон те обгръща целият. Аз лично си го представям като сапунен мехур със всички преливащи цветове на дъгата. И си представи как ти се движиш, а мехурът е винаги около теб (движи се с теб). Когато си вече навън сред хора и се почувстваш дискомфортно просто си спомни, че мехурът е около теб и те пази от лошите им погледи, помисли и т.н. Дори когато усетиш началото на паник - атака пак си припомни за мехура който те пази и започни да вдишваш бавно и дълбоко - това ще пресече паник-атаката.
Тази защита е надеждна понеже използваш своята енергия (сила), за да изградиш балона около себе си, а заниманията със йога и спорт ще ти помогнат да поддържаш енергийният си баланс.
Като отшумат паник-атаките и натрапчивите мисли обещавам да те научим да програмираш ситуации. Това е едно от първите неща които се учат в магията и всички тук го умеем. :)

spiritual dragon:
Аз напоследък понякога не съм  сигурен обмислям ли това, което пиша и говоря. И затова го изтрих, иначе от няколко дни  опитвам да визуализирам такова защитно поле. Мисля да опитам да си дам рейки тази вечер. Значи само медитацията, йогата  и спорта стигат. Този последният маг с когото се запознах също ми показа няколко ритуала пречистваща баня, разпределяне на енергията чрез вибрация на ръцете, молитви мисля от дъновизма защото и с това се занимава. И ме отключи за рейкито. Мисля да пробвам разни варианти. Защото мислите много ми тровят живота и ми създават и социална тревожност. Но ще се радвам като се стабилизирам да получавам насоки от вас. Аз ще опитам в малкото си време да се запознавам с материята. Виждам има голям набор от информация във форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия