Отворена дискусия > МАГИЯ

Предсказване на бъдещето.

<< < (7/8) > >>

posleden:
 :)

Solomon:

--- Цитат на: Solar в  3 Януари 2021 20:58:59, Неделя ---Ако това беше информация, която не трябва да се споделя, то ти трябваше да напишеш така.
--- Край на цитат ---
Мне, особено в случай, че не бива да се пише, нямаше дори да спомена, че не трябва да се пише. Идеята е да е тайно, а не да се имитира потайност...:)

--- Цитат на: Solar в  3 Януари 2021 20:58:59, Неделя ---Моят проблем с "във форума е" е, че по никакъв начин не ме насочи къде във форума е.
--- Край на цитат ---
Ти не ме пита къде е...искаше да ти разясня, което нямаше как да направя, та съвсем набързо ти посочих къде точно мисля, че съм го писал...уви не съм го писал...

--- Цитат на: Solar в  3 Януари 2021 20:58:59, Неделя ---Ако нямаш намерение да доразработваш идеите си, няма смисъл да ги пускаш в пространството.
--- Край на цитат ---
На някои им е нужна само светлинка, за да се насочат в правилната посока...Аз ти светнах...нямах време да ти грея...все пак всеки си има своите натоварености...:)

Solomon:

--- Цитат на: posleden в  3 Януари 2021 19:46:37, Неделя ---
--- Цитат на: Solomon в  3 Януари 2021 17:34:18, Неделя ---Ами, отговорът ми в дневника на Феникс беше такъв, защото исках да те насоча към правилният отговор, вместо да давам нещата наготово...това - широка практика във форума
--- Край на цитат ---

[lol]

--- Край на цитат ---

Ти хич недей да се смееш, защото ти си главният, който пуска някоя друга мушичка и после гледа сеир... [yahoo] [wizard]
От тебе се уча на тези работи...той и Сянката не е по-назад, но поне на него от време на време му идва музата и понаписва...а Цецито направо си провокира мозъците ни с абсурдизмите дето ги пуска понякога, ей тъй на шега, да пробва как ще реагираме... ама кой да се усети... [tommy]

feniks75:
Я,виж ти форумът се съживи.Това е супер.

posleden:

--- Цитат на: Solomon в  4 Януари 2021 03:04:44, Понеделник ---Ти хич недей да се смееш, защото ти си главният, който пуска някоя друга мушичка и после гледа сеир... 
От тебе се уча на тези работи...той и Сянката не е по-назад, но поне на него от време на време му идва музата и понаписва...а Цецито направо си провокира мозъците ни с абсурдизмите дето ги пуска понякога, ей тъй на шега, да пробва как ще реагираме... ама кой да се усети...
--- Край на цитат ---
  Соломон е прав - така се държи Последен. Но тази практика е много стара, кара те да се взреш в указаната посока. Може да видиш и повече от показващият. Иначе всеки поискал разяснение, го получава лично.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия