Отворена дискусия > МАГИЯ
Предсказване на бъдещето.
asa:
Отдавна се интересувам от това дали бъдещето е предопределено или всичко е въпрос на свободна воля или пък миксиран вариант на предните две предположения. Колкото повече се ровя в откриване на отговора, толкова повече се отдалечавам от него.
Ще разкажа и една история в кратката и версия. Годините на късния социализъм в България. Религията не е на почит, но вече не е преследвана, както в предишните години. Град много близо до София и една жена, която е ясновидка. Метода, който използва е просто да се докосне до човека и вижда всичко като на филмова лента. Народната Милиция много често я използва при заплетени случаи, а такъв е имало наскоро. Убийство. Властите нямат никакви улики и следствието е в задънена улица. Отново е призована да помага. Докосвайки се до вещ от местопрестъплението, жената казва на разследващите офицери да потърсят в шубраците на десет метра на Изток от трупа, където ще открият паспорта на извършителя. Така и става. Историята е истинска, не е художествена измислица, вероятно документирана и архивирана някъде в архивите на министерството.
Тя доказва, че свръхестествените хора съществуват макар и скрити или полускрити но са сред нас.
За съжаление в последно време като ли и те поизчезнаха.
Интересно ми е какво е Вашето мнение относно бъдещето. Фиксирано, Свободно или миксирано е то според Вас?
Какъв е алгоритъма на живота. А може би съществува и четвърти вариант. Ако е фиксиран или миксиран, какви техники на предзказание на бъдещето са най-ефективни според Вас или такива не съществуват, а единствено силата на медиума и прорицателят са в състояние да предскажат неслучилите си събития и то в подробностти. Би ми било интересно да размениме мисли в тази насока. :) [size=78%] [/size]
posleden:
:)
Цеци_Вихронрав:
Във всеки един човек е заложено ясновидство. Дали ще го развие или не е друг въпрос.
Колкото до бъдещето... Всеки сам кове своята съдба и може по всяко време да промени своето бъдеще. Когато гледам на карти винаги предупреждавам, че това което казвам ще се случи ако отсрещния продължи да живее по начина по който го прави в момента. Живота е низ от причинно следствени връзки и ако предсказаното от мен не му харесва е в състояние да промени нещата.
Мога да пиша още по темата, но в момента съм с едни отвратителни шини на ръцете и се виждам в приключение да кълва по клавиатурата. Из форума има доста писано, ако се разровиш ще намериш.
theshadow:
--- Цитат ---Човешкият мозък работи в масовия случай на малък процент от заложеният си капацитет.
--- Край на цитат ---
Дано да нямаш против на професионалното ми изкривяване да се обади (психолог съм понеже)... Не е вярно, че мозъкът на човек работи с малък процент от заложения му капацитет... Поне така показват нагледно изследванията с електроенцефалограф... Всеки си работи на 100 % с мозъка си (ако е в състояние на здраве)...
Друг е въпросът дали умее или не умее да мисли... Тези неща с мисленето са от една страна въпрос на гени, а от друга страна са въпрос развиване на умения за учене... Т.е. дето запада използването на дар мислене у мнозина, се дължи на злоупотребата с дар - мързел и често и със злоупотреби в огромни количества с дар - преписване на изпит... Май... Таковата... [umnik]
И понеже, таковата и физиката ми е сред любимите- такъв вид енергии- висши, във Вселената не съществуват... Магията ползва електромагнетизъм основно... Та електромагнетизъм е енергията в магията... Съответно тази енергия не е добра или лоша, черна или бяла, низша или висша, нито има антропоморфни характеристики. А в обяснение на това какво е времето от позицията на науката няма да навлизам под страх, че тук ще ме изпоутрепят или поне ще има доста заспиващи... [yes]
В блога ми пиша за същността на ясновидството и ако те интересува, може да прочетеш тук- КЛИК... Ако решиш, че те влече, може да прегледаш в блога ми и другите ми материали за ясновидството...
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: asa в 2 Септември 2018 21:52:25, Неделя ---За мене лично освен луната която действа доказано по някакъв начин върху живота /водата приливи и отливи, течносттие в човешкото тяло/ другите планети нямат някакво значение като енергиен фактор върху живият свят. Или може би греша?
Редактиране на публикация
--- Край на цитат ---
Абсолютно си прав!
Астрономията е наука - астрологията е... шарлатания, забавление и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия