Отворена дискусия > МАГИЯ
Предсказване на бъдещето.
posleden:
Да бъде мир! [drink-smiley]
Solar:
Бях написала цял роман, но понеже не искам да провокирам допълнително спорене от твоя страна (тук поне), го изтрих. Няма смисъл хем аз да се хабя, хем ти. Нито ти ще ме разбереш, нито аз теб. Безсмислено е. Както казва Последен - мир да е.
Цеци_Вихронрав:
Докато четях коментари и реплики между Солар и Соломон изгубих темата...
Ама Солар все пак повдигна добри въпроси и май да взема да отговоря...
Солар, разбирам че искаш всяка тема да е изчерпателна и с много подробности, но уви не става. И не става, защото ние се учим в движение. Отделно всеки възприема енергията по различен начин и съответно начинът му да я насочи е различен.
Магията не е рецепта за юфка примерно, че да ти кажа, вземи токова брашно, толкова суроватка, меси, точи и т.н.
Магията е управление на енергия, най-вече на собствената ни и всеки я усеща по свой си начин.
Да вземем едно просто ясновидство. Един вижда картини, друг чува глас, аз го получавам наготово в главата си, а имахме една дама във форума която за патерица ползваше не карти, а нумерология и докато си играе с числата виждаше бъдещето.
Наскоро докато си говорихме със Соломон установихме, че сливането го правим по различен начин.
Друг път пък докато му давам загадки ( разбирай непълна информация) да го видя как как ще се справи (винаги се справя блестящо) на мен самата ми "светва" как нещо може да стане по-лесно или как друго дето го зная на теория, но не го мога при мен става по друг начин. И всичко защото аз усещам енергията различно от този който е описал дадена практика.
А колкото до това, че един модератор и админ трябва да знае кое къде го пише във форума... Ами това само Сянка го помни, аз ползвам търсачката, защото не помня кое къде съм писала. :)
Solar:
Да, Цеци, разбирам те и съм съгласна. Аз обичам подробно разработени становища, защото не само ми предоставят повече информация за възприятията на човека спрямо магията, но и защото ми е по-лесно да се уча от тях. Всичко е строго индивидуално, да, но така мога да съпоставя преживяванията на някого другиго с моите. Това най-малко ми позволява да "открадна" нечия техника и да опитам да я приложа. Може и да не ми се получи, да не е моят начин, но поне ще съм опитала. А не мога да опитам, ако нямам базата. Затова постоянно ви надувам главите да е по-изчерпателно. Но не всеки има времето, което също разбирам.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Solar в 9 Януари 2021 17:10:26, Събота --- Затова постоянно ви надувам главите да е по-изчерпателно. Но не всеки има времето, което също разбирам.
--- Край на цитат ---
Аз трудно се хващам да пиша теми, но пък ако някой отвори тема и зададе конкретни въпроси споделям своя опит.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия