Отворена дискусия > МАГИЯ

Предсказване на бъдещето.

<< < (6/8) > >>

angelix:

--- Цитат на: Libra777 в 26 Октомври 2018 21:32:31, Петък ---Защо според теб астрологията е шарлатанщина?

--- Край на цитат ---
И на мен ми е интересна и не съм съгласна,че е шарлатанщина 😄

Solar:

--- Цитат на: angelix в  2 Януари 2021 18:42:56, Събота ---И на мен ми е интересна и не съм съгласна,че е шарлатанщина 😄

--- Край на цитат ---
Това го обяснявах на Соломон преди малко...когато изразяваме някаква позиция, трябва задължително да я подплатим с доводи. Иначе си говорим празни приказки, думите ни нямат тежест. Пък и по никакъв начин не се доказва истинността на твърденията. Затова много ви моля, когато изразявате мнение/твърдение, аргументирайте се.

Solomon:

--- Цитат на: Solar в  2 Януари 2021 18:58:48, Събота ---Това го обяснявах на Соломон преди малко.
--- Край на цитат ---
С риск да наспамя...
Ами, отговорът ми в дневника на Феникс беше такъв, защото исках да те насоча към правилният отговор, вместо да давам нещата наготово...това - широка практика във форума. А и плюс това съм модератор (фук-фук) и се очаква да имам някакви (ами не съвсем някакви, а баш си знам, признавам си) знания и някакъв опит (ами не съвсем някакъв, ами баш си мога - е питай Цецито, че напоследък й взимам акъла) и на базата на това реших съвсем скромничко (за разлика от сегашния ми пост) да те насоча към правилният отговор... Както ти казах и на лични - има неща, които никога няма да бъдат написани във форума...ама никога - и то по обясними причини...Сега искам да се извиня, че те подведох - отговорът не съм го постнал във форума, а съм го записал в личния си дневник - от онези старите, на хартия...та един вид съм те пратил за зелен хайвер, хаха. Извинявай... Когато имам време ще опиша защо точно монотонни звуци и монотонни движения са нужни за изпадане в такъв транс...И пак казвам - няма връзка с някакви си вибрации в тялото и т.н. измишльотини. На психологическа основа е...

posleden:

--- Цитат на: Solomon в  3 Януари 2021 17:34:18, Неделя ---Ами, отговорът ми в дневника на Феникс беше такъв, защото исках да те насоча към правилният отговор, вместо да давам нещата наготово...това - широка практика във форума
--- Край на цитат ---

[lol]

Solar:

--- Цитат на: Solomon в  3 Януари 2021 17:34:18, Неделя ---Ами, отговорът ми в дневника на Феникс беше такъв, защото исках да те насоча към правилният отговор, вместо да давам нещата наготово...това - широка практика във форума.

--- Край на цитат ---
Дори и да ми беше дал отговора "наготово", аз пак щях да търся допълнително информация, за да съм сигурна, че това, което ми казваш, е вярно, а не е нещо, което си недоразбрал например. Но така поне щях да имам някаква основа, от която да градя нагоре. Нещо конкретно, което да проуча.

--- Цитат на: Solomon в  3 Януари 2021 17:34:18, Неделя ---  Както ти казах и на лични - има неща, които никога няма да бъдат написани във форума...ама никога - и то по обясними причини...
--- Край на цитат ---
Ние говорим за конкретен случай, който няма нищо общо с твоята генерализация. Конкретно става въпрос за това дали монотонни тъпани влияят на вибрациониите честоти на тялото. Ако това беше информация, която не трябва да се споделя, то ти трябваше да напишеш така. 

Моят проблем с "във форума е" е, че по никакъв начин не ме насочи къде във форума е. Всички сме наясно, че тук има много раздели, с хиляди подтеми в тях. Най-малкото, което можеше да направиш, е да ме насочиш към раздел. Ролята ти като модератор би трябвало да включва тези отговорности.
Това се случи едва когато ти надух главата по темата. Ако нямаш намерение да доразработваш идеите си, няма смисъл да ги пускаш в пространството.

Сега ще изчакам и разясненията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия