Отворена дискусия > МАГИЯ

Зареждане с енергия

<< < (3/7) > >>

Цеци_Вихронрав:
Соломон, а ти как се зареждаш с енергия?

Solomon:
Еми аз...с храна,ноо... мисля че енергията която ни дава храната е далеч по-различна от онази, вътрешната и енергията на Вселената...така че няма да задълбавам за храната.
Обичам да пея, да рисувам, да слушам музика - все неща които ме зареждат с енергия. Пея когато не мисля за нещо и няма какво да правя, пея когато съм щастлив, пея когато съм тъжен, пея в банята, тананикам си докато вървя понякога...пея с приятели...изобщо пеенето е едно от любимите ми занимания и ми действа супер зареждащо. Най-често пея докато слушам творбата - слушам метъл, рок(повече класически), поп(по-рядко), слушам и народни песни, но по-рядко...когато си легна да почивам слушам нещо епично - същото когато и медитирам(Liber MMM). Обичам и да рисувам (мисля да стана уличен художник, ей тъй да изкарам някой друг лев, но...сякаш изкуството не се цени тука и имам усещането че няма да се получи)...рисувам почти всичко, по-малко графика. Най-често работя с акварел, особено зареждащо и разтоварващо ми действа когато рисувам абстракции. Когато съм на село отивам в гората - успокояващо е, но не винаги толкова зареждащо с енергия.
Когато ми е гузно тъй и искам да си почувствам по-добре но ситуацията не ми позволява нито да слушам музика, нито да се разпея, просто разтварям ръце и поглеждам към небето - от психологична гледна точка е доказано, че физиологията ни действа на емоциите ни (и обратното, както се сещате), така че застанете ли в такава поза ще се почувствате по-добре...наред с това си спомням и какво съм постигнал в живота, действа мотивиращо и леко се възгордявам.

Цеци_Вихронрав:
Дам, пеенето и рисуването зареждат.

listentothewild:
Това, което най-много ме зарежда с енергия (и я балансира) е котаракът ми. Той ме преследва, докато не се насади в скута ми и седи там, колкото прецени. Интересно е, обаче след това се чувствам като нова. 
Да постоя, послушам и погледам морските вълни - рядко ми се случва, но зарежда. Също - вятър и дъжд. Съвсем не знам защо, но определено и двете са ми в полза. 

nelity:
С рисуването не се справям,но пък с пеенето се оправям и съм съгласна ,че зарежда. Друго си е да си по пее човек

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия