Отворена дискусия > МАГИЯ

Зареждане с енергия

<< < (2/7) > >>

Цеци_Вихронрав:
Соломон, Нелити отговори много изчерпателно за ореха. Според мен и той като всичко останало си има и добро и лошо въздействие. Отровата като отрова в правилната доза става лекарство. Азблично разчитам на усета си. Оставям се той да ме води към дървото което ми е нужно в момента.

Solomon:
nelity, благодаря за обширната информация която предостави !
Цеци, о да, съгласен съм - дозата прави отровата.

Solomon:
Quote Цеци_Вихронрав ()Соломон, Нелити отговори много изчерпателно за ореха.Да, за което й благодарих, но аз те питах специално теб, какво друго чувстваш ТИ за ореха.

Цеци_Вихронрав:
На село имахме орех... Там ми връзваха люлка като дете. С орехи, листа от ореха и други негови части баба ми лекуваше много болежки. Винаги когато съм била нещастна сядах под ореха, облягах се на ствола му и изплаквах мъката си. После се чувствах пречистена и заредена да се боря и да променя нещата.
Когато майка ми и баба ми решиха да отрежат ореха им бях сърдита с месеци. Те си имаха доводите да го махнат, но просто не бях в състояние да ги слушам. Все още си тъжа за ореха. Но и сега като съм нещастна и току се залепя за някой орех да ми олекне.
Това са моите усещания и не е задължително да важат за друг.
С борът също си имам специална връзка. Според майка ми съм зачената на Боровец където били на палатки под един бор. Нищо чудно, че мирисът на борова смола ме прави щастлива.

Solomon:
Ахааа, благодаря че сподели !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия