Отворена дискусия > МАГИЯ

Зареждане с енергия

<< < (7/7)

Rebeka:
Разбрах, ще прочета и за това .. никога не е излишно, когато притежаваш компетентност в повече

Цеци_Вихронрав:
QuoteRebeka ()никога не е излишно, когато притежаваш компетентност в повечеТук всеки се учи и учи и другите на нещо. Или да се изразя по-правилно, всеки споделя знанията си с останалите.
Като дойдох тук научих много нови неща, преосмислих вече научени и има още куп за които не ми е останало време даже информативно да поизчета...

feniks75:
Мен лично силно ме зарежда с енергия- трансформацията на природата.Обичам да се докосвам и наблюдавам   природатата и конкретно  до лозето ,което обработвам.Творецът е заложил даден жизнен път на лозето ,но ние можем да работим в симбиоза  и то да дава голям добив и да не боледува.Невероятно е да гледаш как расте лозето,неговите листа,как узряват  чепките и как умират листата за да почнат нов живот на пролет.
Също така с енергия ме зарежда и друга трансформация.Соларните батерий и как те трансформират слънчева сватлина толкова далеко от нас до светлина близо до нас.Имам чуството ,че част от енергията я ползвом аз като й дам насока.Виекак мислите.

MerryMateus:
За мен на първо място е тишината. Силният шум, врявата просто ме влудяват. След това идва разходката привечер в зимната гора и на трето място е водата - плуването в басейни или в морето или стоенето близо до езеро, река, водопад.

GalinZhekov:
Силата и енергията на природата винаги са ме изпълвали.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия