Отворена дискусия > МАГИЯ

Зареждане с енергия

<< < (6/7) > >>

Agena:
Пълноценното зареждане с енергия от храна става тогава,когато ядеш онова,което действително ти носи наслада и не му се нахвърляш като гладна мечка и ядейки бързо,без да дъвчеш,а когато ядеш бавно и включиш усещанията си.

Rebeka:
По природа съм прекалено енергична, преди страдах много от разпиляване на енергията, докато най-накрая не реших, че щом я имам не е товар, а е дар или благословия. От три години се уча да я владея и да създавам енергийни потоци, да зареждам хората с енергия /осъзнато/, въпреки че все още ми е трудно да владея негативната енергия, интересното е, че понякога негативната енергия има положителен ефект върху мен и нещата, които искам... За съжаление понякога тя отива при заобикалящите ме, а доста често това са близките ми /партньора ми .. милия много страда от време на време, когато го връхлети стихията ми/ Добре, че съм си лъчезарно момиче и в повечето случай предавателя ми е настроен на позитивни и приятни вълни. Естествено и на мен ми се случва да съм изтощена /въпреки, че приятеля ми не вярва, че имам такова състояние / тогава си отивам у дома ... до морето, създала съм си точно определено място, където съм изживяла едни от най приятните усещания. Там е моят енергиен кладенец. Най-хубавото е че дори от терасата на дома си виждам части от това място и когато нямам време да отскоча да направя церемонията по зареждане, като погледна към морето усещам лек заряд, който в повечето от случаите ми е достатъчен.

Друг начин на презареждане ми е чрез скъпоценните камъни, а вечер изчиствам лошата енергия като си мия лицето казвам три пъти на глас "Всичко лошо да се махне от мен, нека силата на водата изчисти злината, нека да изтече да изтече да изтече", като започвам с ръка от челото.

Цеци_Вихронрав:
Rebeka, енергията не е негативна и позитивна - тя си е просто енергия. Емоциите които изпитваме са положителни и отрицателни и емоциите подсилват енергията която излъчваме. Колкото по-силна и наситена е емоцията толкова по-силна е енергията която излъчваме.  И ако около тен има някой който е с понижено ниво на енергия ти го зареждаш излъчвайки енергия в повече. Съответно ако си зле настроена и емоцията е силна му даваш заряд да ти отвърне на лошите емоции и може да си спретнете скандал примерно. Ако пък емоцията ти е положителна му действаш тонизиращо.
От друга страна ако насреща ти е човек който също под влияние на силни емоции се получава едно взаимно презареждане (ти на него и той на теб) и това не винаги е на добре, защото както не е хубаво да не ти достига енергия, така не е добре и да ти е в повече. Става нещо като да прекалиш с енергийните напитки.
А зареждането с камъни и на мен ми допада. 

Rebeka:
Добре ще приема казаните от теб понятия за вярни. Благодаря ти. А може ли да те попитам какъв заряд точно ти прехвърлят недоброжелателите. Тези, които обикновено казваме, че ни завиждат и злословят или които казваме, че са ни урочасали при тях по този начин ли действа: чиста енергия, с добавка отрицателна емоция, умишлено насочена към друг човек.

А и още един въпрос от чисто любопитство... Какво мислиш за уроките? 
Благодаря ти за отделеното време

Цеци_Вихронрав:
За уроките съм писала ето тук.
А недробожелателите ти прехвърлят енергия, но силно концентрирана и насочена да поразява.
Самата магия е управление на енергия. А зловредната магия е енергийна атака.
Да го обясня с пример... Едно е да ти подадат топка при игра, а друго да я засилят в теб със сила която да те събори.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия