Отворена дискусия > МАГИЯ

Зареждане с енергия

<< < (4/7) > >>

Цеци_Вихронрав:
Смехът също ме зарежда. Довечера чакам куп приятелки от детството с които като се събера така се забавляваме, че сълзи от смях ни текат. Само като помисля за срещата и усещам как енергията блика в мен...

listentothewild:
Любимите хора! 

Solomon:
Quote nelity ()Друго си е да си по пее човек
;)

ShaAngreal:
Планината и срещите с приятели ме зареждат. А също интересните книги.
Храната не мисля, че ме зарежда - когато ходя по планините мога да не ям цял ден и не съм гладна - въздухът там ме насища с енергия - почти нямам нужда от храна.

Всъщност си мисля, че хората нямат много нужда от храна - просто сме заобиколени от изобилието ѝ, от навикът да се яде три пъти на ден, образно казано. Можем да сме здрави и жизнени с много по-малко от онова, което поемаме. Постът например може много повече да зареди тялото с енергия, отколкото всекидневната консумация.

Цеци_Вихронрав:
Постът не зарежда, а прочиства тялото. Забележи, че всички религиозни пости се правят когато няма активна полска работа за която се иска много енергия. Но съм съгласна, че поради изобилието на храни ние ядем в повече от нужното ни и съответно затлъстяваме.
Аз се научих за целта да слушам тялото си. Т.е. ям само когато съм гладна и само това което ми се яде в този момент. Оказа се, че като се съобразявам с последното тялото ми само си показва от какво има нужда в даденият момент.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия