Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
Цеци_Вихронрав:
Лилит, не го дочетох до край. Или го прочетох диагонално, но... Писалият материала изкарва, че във филма казват едва ли не да стоим и да мечтаем и до там. Втората стъпка е да действаме. Защото аз мога цял ден да стоя и да си мечтая как ми се ходи на кафе с приятелка, но ако не си мръдна д-то и не тръгна към въпросното кафе... Идеята на филма е, че когато много искаме нещо първо трябва да го визуализираме, после да програмираме и накрая да действаме. Всеки дълъг път започва с една крачка и после още една и...
Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()Отделно куп неща дето до сега си знаех, че ги мога, но защо яведнъж стават, а друг път не нямах идея. А сега не само зная защо и как ги мога, но и се научих да ги мога всеки пътТоже самое Но не ги мога всеки път, когато искам, а в повечето случаи, когато те си искат. Нов и умения нямам. По-скоро понаучих за съществуващите ми такива. И на теория и на практика. Но и аз не отделям достатъчно време за това. И не защото нямам, а защото така искам (поне от известно време).
posleden:
Аз, звинявам се, таковата, ама Началника каза да се изкажа! Има две линии, но сега само за едната - материята помни, т,е. предава се по кръвна линия. После ако дясното полукълбо е по-развито ( може да си левичар например) или вдигнеш вибрационното ниво. И ако много от твоите предци са се занимавали, ако са били обучавани.... Не съм чел какво сте написали, ама нали Нач... ! Упс! Не беше сериозно.
LyLyth:
Дам...
Дами, мисля да ви оставям.. Лично за мен остана неизяснен въпроса, какво е това, което се наследява.. На свой ред пък да попитам, то как се е появило въобще?
Надявам се да се изясни с времето. Днес все на такива неща се натъквам..
Лека нощ на всички...
П.П. Здравей, posleden,
Да те питам - дали пък не е по-удобно да си мислим, че имаме по-специални умения от другите? Знам ли и аз... лека ..
Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()когато много искаме нещо първо трябва да го визуализираме, после да програмираме и накрая да действамеАнджък Само с искане не става.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия