Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
Delta:
Quote posleden ()Аз, звинявам се, таковата, ама Началника каза да се изкажа!Е да не съм ти опряла пистолет в челото...
Мнението ти е най-малкото интересно за всички ни, пък ти все си траеш, затова те насметох. И като си почнал да слушаш, вземи се върни и изчети всичко, каквото сме писали и си довърши коментара !
Аз отивам да спя, а утре ще ти проверя "домашното"
Цеци_Вихронрав:
Quote LyLyth ()Кой не би искал подобни умения? Ако нещата опират до едната осъзнатост само, знанията биха имали вид на математическа формула. smile Да ти кажа много хора искат такива умения, но... Не искат да положат усилия. Имам една позната която вечно е намусена, недоволна и сърдита на целият свят. Тя ми казва често: "Завиждам ти! Ти имаш толкова приятели и всички ти помагат." Опитах се да и обясня, че имам приятели защото съм винаги нахилена, позитивно настроена и това привлича хората към мен, но... Тя искала да има приятели, ей така, въпреки негативизма и. Е докато не положи усилия няма да и се случи мисля...
Delta:
Quote LyLyth ()дали пък не е по-удобно да си мислим, че имаме по-специални умения от другите
Не, не е. Щото то се вижда. Един изявен спортист или художник няма как да го сбъркаш с посредствен такъв. Защо единият е развит талант, а другия не е отделен въпрос. Но разликата се вижда, когато я има.
Цеци_Вихронрав:
Да, Последен, и аз чакам коментара ти.
posleden:
Какво трябва да кажа!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия