Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО

Вещерство

<< < (11/30) > >>

Delta:
Quote LyLyth ()новопоявили се умения. Възможно е. Точно на този въпрос се опитам да си отговоря (вместо да ходя да спя, както се канех до преди  малко).

LyLyth:
Цеци_Вихронрав,

Прочети ето този материал. Мисля, че на първо четене звучи оправдано:

http://bozhanov.com/blog/taynata-sladka-zabluda

На второ не съм ровила, но и Тайната не съм гледала.
 А представяш ли си мислите ей така да се материализираха - политици, звезди разни... какви ли неща бих им се случвали, когато милиони хора по света мисля за сходни неща...

Delta, кой може да каже със сигурност.

Цеци_Вихронрав:
Quote LyLyth ()Всеки срещнат на улицата може да бъде докаран до осъзнаване... Лилит, можеш да докараш до осъзнаване само себе си. Друг човек, ако той сам не иска не можеш.
 Делта, ти откакто практикуваш усилено не откриваш ли у себе си новопоявили се умения? Аз вече все по-често успявам да вляза в ОС. Отделно куп неща дето до сега си знаех, че ги мога, но защо яведнъж стават, а друг път не нямах идея. А сега не само зная защо и как ги мога, но и се научих да ги мога всеки път. За програмиране говоря.

LyLyth:
Така е Цеци, ако някой не иска да осъзнае (какво обаче да осъзнае??), ще си я кара както си знае. Но става дума за знание и полза, нали така.
 Кой не би искал подобни умения? Ако нещата опират до едната осъзнатост само, знанията биха имали вид на математическа формула.

Delta:
Истината е някъде по средата, между филма и статията. Май. Безработния с ежедневни мисли за милиони долари, пътуващи към джоба му няма как да ги получи само с мислене, най-малкото, защото подсъзнателно не е готов, че му се полага да ги има. Пък и само с мислене не става.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия