Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
Godsmack:
mishellka, констатираш или се изтъкваш
mishellka:
Констатирам най-вече.
Даже бих казала, че целенасочения човек, упорития човек ще постигне доста повече от даровития без особено развитие.
Имам дадености на медиум и ясновидство по рождение, обаче не съм се развила особено. Не исках да ги развивам заради брътвежите, че това било грешно, че Бог осъждал такива хора, че се връщало на поколения напред. А аз вярвам в Бог.
Наскоро си отворих сетивата, настъпи рязка промяна в съзнанието ми. Постоянно получавах знамения, все едно пред мен се редеше някакъв пъзел и аз капитулирах. Но медиум не искам да бъда. Спомням си времената, когато сина ми като по-малък крещеше от ужас, виждайки образи зад него в огледалата, а у нас все едно беше харман. Накрая заявявах гласно на всички, които могат да ме разберат и да му чуят, че аз не съм обучена да им помогна да ме оставят на мира. И с времето се получи.
Когато дядо ми почина, усетих присъствието му, хвана ме за рамото докато простирах на терасата. Цялата се втресох. После за 40 дни със сън ми заяви какво иска да бъде раздадено - точно и ясно.
Купих си окултна литература, чета много в нета, навързвам нещата. Искам да знам теорията, после ще видя как ще се получи с практиката. Имам аванс в последната.
Цеци_Вихронрав:
Quote mishellka ()Когато дядо ми почина, усетих присъствието му, хвана ме за рамото докато простирах на терасата. Цялата се втресох. После за 40 дни със сън ми заяви какво иска да бъде раздадено - точно и ясно. mishellka, когато баба ми почина месеци наред се събуждах по нощите и можех да се закълна, че тя стои над мен и в просъница я чувах да казва, че искала да види дали спя, да ме завие и т.н. После... Прочетох повечко литература и разбрах, че мъката от загубата ме кара да виждам и чувам тези неща.
Ти също по тази причина си "усетила" дядо си. А познавайки го (дядо ти е все пак) си улучила и какво иска да му бъде подадено.
Като четеш окултна литература много внимателно подбирай какво да четеш и имай в предвид, че всеки Маг използва различна терминология. Примерно... Много магове използват термина "моментно осъзнаване", аз използван "нулиране" или "рестарт". едно и също състояние, но различни термини. Пак много използват "Излизане от тялото" и това подвежда, защото всъщност е да отпуснеш съзнанието си, да "усетиш", че летиш примерно, а всъщност ти си си в тялото си, няма как да излезеш от него.
Магята не е да говорим с духове, защото духове няма. Не е и да летим на метли. Метлите си нямат крила, мотор, въздушна възглавница или каквото там и гравитацията няма да ни го позволи.
Магията е да можеш да управляваш енергията. За целта трябва първо да опознаеш и овладееш своята, а после да се научиш и да я контролираш.
Съжалявам ако ти звуча сухо, но... Магията е много четене и много труд.
А колкото до маговете по рождение и тези които от после са се научили... У нас по майчина линия всички си имат магическото, но не всички са го развили. Докато аз попивах всичко от баба си и прабаба си, то леля ми (на баба ми сестра) се е развила само в ясновидството и не можеше да бае. Майка ми се развива още и още в билкарство и лечителство, а аз... Ясновидството ми е за забавление (колекционирам карти за гадаене), бая и програмирам. Това последното тук научих, че програмиране било. Баба ми ме учеше като поискам нещо да си го получа и не като го мисля, а като го усетя. Та и маговете по рождение учат та се късат, ако искат да са Магове.
Та така... Добре дошла и ще се радвам да учим заедно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия