Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия- н-та част

<< < (3/26) > >>

theshadow:
На принципа на изключването- като ти дойде вдъхновението, изчистваш дома основно, изхвърляш всичко старо и ненужно... Ако не помогне- значи организмът ти излъчва такъв вид енергия, който не се възприема добре от цветята... Не опира до положителна или отрицателна енергия- не харесвам тези понятия... Енергия на човека си има име- електромагнетизъм... Предпочитам това име.

valkir:
здравеите-искам да попитам дали имам направена магия.преди 2-3 г имах вразка с една жена-отна4ало не6тата вяха в рамките на нормалното но в един момент се приварзах кам нея я когато се разделихме го преживях тежко.маика ми е по4инала-ба6та ми живее с една за която сам сигурен 4е не ни мисли доброто на мен и брат ми.от 2 г реално жси4ко е назад-даже преди седмица подписах договор за работа в 4ужбина -в сряда подписах-в 4етжартак се обадиха и казаха 4е не6тата 6те се забавят-благодаря предварително

Aton:
cecivalchanova, за целта има енергиини коректори. Китайците имат цяла наука за това- фън шуй. Но да ти кажа нашите баби са били по-добри от китайците . Поразпитай някоя баба какво е добре да имаш в къщи и повярвай ми - тя ще ти разкаже доста неща.

theshadow:
valkir, нямате направена магия.

За работата, щом е в чужбина, за там, до колкото зная, работодателят вади някакво удостоверение А1, а то се вади много трудно и доста хора се оплакват, че им се бавят нещата за работа в чужбина, заради родната бюрокрация.

theshadow:
Aton- Хубава идея даваш. Някои от бабите доста ги разбират тези неща с къщите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия