Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия- н-та част

<< < (26/26)

Цеци_Вихронрав:
Шизофренията се отключва между 25-тата и 35-40- тата година. Това не е болест която може да се предизвика с магия. Генетично заложена е и е въпрос на чиста случайност дали ще се отключи или не. Това което описваш като симптоми при теб е страхова невроза и паник атаки. Един читав психолог ще ти помогне за нула време да ги пребориш. А след това от теб зависи да станеш позитивна и усмихната и да привличаш неудържимо другия пол. Казваш, че много твои близки починали, нищо чудно болката от загубата да е предизвикала това ти състояние.
Намери си добър психолог. От личен опит зная колко помага един психолог в такъв момент.
А лично ти нямаш никаква магия. Нямаш врагове и никой не цели да ти навреди. Твоето щастие е в твоите ръце.
Успех!

NK:
NK,     Благодаря ти за всичко което ми написа ! Ще послушам съветите ти и ще се справя с проблемите си вътре в мен . 
Благодаря много !

Цеци_Вихронрав:
NK, радвам се, че си решена да се бориш с проблемите и искаш да подредиш живота си.
Един съвет от мен. Не се подлъгвай да ходиш по врачки и баячки които да ти вземат парите, защото те само това правят наред с лъжите за черни магии и т.н. Не виждам някой да те мрази до степен да иска да ти навреди. Съдбата ти е само в твоите ръце.

Neshama:
Съгласна съм с Цеци-Вихронрав за шизофренията. Наскоро разбрах,
че моя приятелка от детството е отключила такава. От несподелена любов
и психически тормоз от "любимия".

Но по принцип човек може да има врагове, които да искат да му навредят
в степен да го унищожат.. А изразът "имам ли направена магия" е доста
относителен. Да направиш магия на някого не е просто да извършиш технически действия
като рязане на снимки, заравяне на яйца  други щуротии, които съм чувала а по-скоро
мисълта и енергията, която влагаш в желанието си към този човек.
А дали въпросната питаща потребителка има направена магия, аз няма как да знам,
не съм толкова веща.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия