Отворена дискусия > МАГИЯ

Смъртта едно ново начало или трагичен край?

<< < (7/17) > >>

theshadow:
tattul, харесвам домашните празници и си ги самоорганизирам- не чакам на друг.   
 А за останалото си права- така е. 

Delta:
Сянка, благодаря за инфото, това от последния ти пост не го знаех
 Колкото до кражбата на празници - според мен не е точно кражба, а нагаждане - там, където ни с меч, ни с огън са успели да прокарат идеите на християнството, са решили да ги нагодят към старите езически вярвания и ритуали, които не са могли да изкоренят.
 Колкото пък до Исус - аз мсятам, без да мога да го докажа естествено, че той е реална историческа личност, човек, чието религиозно течение е далеч по-различно от това, което започва да проповядва апостол Павел и мнооого далеч по-различно от догмите, приети на Никейския събор.

Весели домашни празници на всички!

tattul:
Бре... от Смъртта  тръгнахме, на веселие го обърнахме)))))  Колелото на живота си върви, като се върти)) 
 Весели домашни празници и от мен!
 Баща ми като се разприказва)) вади разни стихове от детството си и почва да рецитира...

" Във трънаците весели юнаци,
 с песни месят козунаци.
 Месят пъргаво тестото,
 та люлее се селото"...

ivan_ivanov:
Здравейте и от мен , честно казано малко съм разочарован от това което чета -ок голяма част от вас имат много повече познания,в определени области; от моята камбанария нещата обаче стоят по следния начин - в моя свят нещата от които се интересувам обикновено напълно или отчасти ’привличат ’ доказарелствата за съществуването си ...
 Ако примерно си мисля за някого ,обикновено ми се случва така че се срещам с наго съвсем случайно ...
 Интересувам се от НЛО , и ето имам възможността да го наблюдавам ...
 Вярвам в нещо и ето получавам потвърждение за съществуването му или за истинността на нещото в което вярвам -по същия начин мога и да отхвърлям определени неща и със сигурност няма да ги видя покрай себе си .
 Стигнал съм до момента в който си мисля че съзнанието отчасти само твори преживяванията си в нашия свят-и всеки има своята фокусна точка -не вярвам във обективната истина ,за мен всичко е субективно преживяване.

Nyarlathotep:
Мнението ми е, че в заглавието липсва нещо...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия