Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Шарлатаните в магията
Aton:
....само не знам ако се паднат само мъже „магове“...какво става..сигурно пада гоненица по гробището
LyLyth:
хаахахах
Уужассст!
хеката:
През лятото живея в едно балканско село. Та в това балканско село,преди четири години,дойде един ГУРУ на ГУРУВците задно с жената с която живееше и нейното дете. Купил си човека книга за "махало" ,отворил картата на България и-"махалото му било показало къде трябва да живее за да достигне ПРОСВЕТЛЕНИЕ". Живя цяло лято под един дъб до един поток...от който пият вода горските животни. Прехранваше се с мед...медът му беше страхотен...та един ден, отидох да си купя мед и от дума на дума той започна да ми обяснява какъв лечител е,ма какъв билкар е, ма какво силно биополе имал и как щял да живее 300 години. Набута ми някакви книги на разни индийци които били някакви хипер просветени...така и не разбрах в какво са просветени...аз се видях в приключение. Естествено обаче,възрастните хора в района започнаха да го търсят за да им оправя болешките. И,така веднъж докато берях смрадлика в балкана срещнах мъдреца и жена му,...бях настинала и кихах,яката работа...та лечителя реши да ме излекува с "точков масаж" и докато кажа "Не"ръката ми беше взета и пича стискаше дланта ми между палеца и показалеца колкото сила имаше...хора,след "лечението",ръката ми беше синя и в продължение на една седмица не можех лъжица да държа за да се нахрана. Та тези "лечители"са също толкова опасни колкото и врачките. Аз, нямам опит с врачки просто ги отбягвам. В крайна сметка на каквото си постелиш на това ще си легнеш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия