Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Шарлатаните в магията
aves:
Quote (Aton)aves, ти каква магия ще направиш??за моментално просветление... с вълшебна гьосте.. ъъъ с вълшебна пръчица - бам, и ти просветва; бам втори път и си в астрала директно; а след третия удар по всичко изглежда, че се посвещаваш я в мистериите, я в някои други "велики тайни"... защото всички запитани какво са изпитали не шават, не говорят и даже не те поглеждат
theshadow:
Гьостерица, но само ако говорим за човек-гьонсурат, aves, иначе- гьозгьоре е много едно
към гьотере... Или каквото там беше...
В противен случай сигурно няма да се приеме за магия...
coolest:
Не забравяйте заглавието на темата "Шарлатаните в магията" .
fnosen:
Честно казано аз се нагледах на предостатъчно ментета. Всеки много знае, всеки е много могъщ. Напоследък са толкова нелепи и нагли, че дори не се стараят. Не носят никаква отговорност за последствията, а само смучат парите на хората! Смятам че такива хора трябва да бъдат разкривани и лишавани от нещо . . .
LyLyth:
Боже, някои четива са... трудни за смилане! Или аз съм прекалено скептична, или те са за освидетелстване!
Някакъв ритуал в хаосмагията, като вариант за транс, предлага първо кьотек почти до припадък, после секс на гробищата и оргазми до пълно изтощаване. Хем ми напушва на смях, хем си представям, че някои хора наистина го правят!
Казано с по-прости думи "бой и .." , а ако оживея - ето това е магия!
П.П. Сексът трябва да точно в полунощ! Някой вършил ли е подобни неща? Предлага се и транс с хашиш, тук си се представям напафкана до козирката, то в това състояние може и с Дядо Коледа да разговарям
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия