Отворена дискусия > МАГИЯ
Психична Атака
Цеци_Вихронрав:
Quote theshadow ()Няма книга - "Как да бъда добър приятел"Няма такава написана от психолог... Но иначе...
Ерих Кестнер "Хвърчащата класна стая"
Астрид Линдгрен "Пипи Дългото Чорапче"
Михаел Енде "Момо или Странната история за времекрадците и за детето, което върна на хората откраднатото време"
Аркадий Гайдар "Тимур и неговата команда"
Карл Май "Винету" цялата поредица...
И това само на първо четене... Има толкова книги които ни учат как да бъдем приятели... Истински, верни приятели... Само дето нито една не е написана от психолог.
Сянка замисли се... Искаш ли да напишеш книга "Как да бъдем добри приятели?" Ние ще ти помагаме.
theshadow:
Цеци_Вихронрав, това е трудоемка задача, а аз не разполагам в момента с толкова много време... Все пак идеята е хубава... Ако във форума има други желаещи за писане на такава книга- оставям на тях да се заемат...
Цеци_Вихронрав:
Quote theshadow ()Ако във форума има други желаещи за писане на такава книга- оставям на тях да се заемат... smileИзмъкна се...
Вярно, че такава една книга би отнела много време. Да си добър приятел не е само да си честен и коректен в отношенията си, но и да можеш да разбираш, да приемаш и още много неща...
listentothewild:
На мен пък ми хрумна близка идея. Да си съставим редакционна колегия (от всички, които искат да се включат) и да си направим сборно издание, като всеки може да напише една, две или колкото сърце му дават глави. Но, Сянка, ако нямаш достатъчно време да се включиш (макар че мисля ще ни подкрепиш в едно такова начинание), то поне ще помагаш, нали?
theshadow:
listentothewild, ще помагам...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия