ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Помощ с Таро

<< < (2/4) > >>

theshadow:
Пробвай да го купиш по сайтовете за втора употреба... Понякога идват добри предложения на ниски цени... Но ще трябва да чакаш, да проверяваш редовно кога ще се появи това, което търсиш... Неудобство си е...

Ардрой:
Така, реших че за да получа по бърз достъп до скритите таро секции трябва да се доверя на вътрешния си Аз. Попитах картите. "Какво да направя за да получа по бурзо достъп до скритите секции"  Това е отговора който получих, така го тълкувам аз но искам и вашите тълкувания.
Накратко:
Да се доверя на интуицията си, да не се стремя да ви трогвам, като разкривам душата си изпадайки в излишна емоционалност, да избегна негативните си настроения от първоначалния отказ, да се отърся разнообразявайки с нещо друго, но същевременно да не забравям основната си цел и мотивация а именно да получа достъп дори и да е чепат път, като се освободя от страховете си и не се потдавам на излишни илюзии, с други думи да потходя с чист ум и ясно намерение.

Цеци_Вихронрав:
Паж чаши - безгрижие и изобилие. Демек очакваш да ти се даде веднага достъп и с едно прочитане да научиш всичко.

Е да, ама не.

Шестица мечове - отпътуване. Понеже няма да получиш веднага достъп има вероятност да решиш, че ние сме лоши и не искаме да споделим знанията си (което не е така) и да си тръгнеш сърдит.

Петица мечове - борба и победа. Реално ако вместо да препоръчваш хаос магията на приятели сам се захванеш с нея (има практики в свободна зона) в един момент ще напреднеш и ще получиш и достъпа до скрита зона където ще напреднеш още повече.

Луната - заблуда, илюзия, тайни. Дали ще избягаш заблуден, че ние тук сме едни много неразбрани и лоши магове или ще се потрудиш и ще разкриеш тайните на скрита секция зависи само и единствено от теб.

Ардрой:
Благодаря за разчитането (sun)  за съвета също, но ще  откажа, тук съм само и единствено за тарото. Нямам намерение да практикувам хаос. Не ми се зареждат и палят сигли,  не се чувствам спокоен когато е замесен вихъра на хаоса,  но пък ми даде идея ще си водя таро дневник тук в свободната зона. Може би в тази тема а ако ми позволите бих си отворил др тема специално затова, където да си вадя дневни карти и да отчитам резултати от дните, както и да качвам снимки и мой тълкувания ( винаги съм отворен за съвети и дискусии)

Та на въпроса, може ли да си създам таро дневник тема

Solomon:
Хаос магията само си звучи като да е страшна, иначе е доста приятно и леко занимание - името да не те заблуждава...И съм сигурен, че чрез Хаос магията ще хвърлиш огромна светлина върху случването на процесите...Нещата не са толкова различни, колкото някой би предположил, че са.  [yes]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия