ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Помощ с Таро

(1/4) > >>

Ардрой:
Здравейте,
От извесно време се занимавам с таро, разгледах доста материали, следвах различни насоки и за последната година се радвам на задоволителни резултати. Работата е там че задоволителни не са достатъчно понятие за мен. Искам да напредна повече и да мога да разчитам картите още по конкретно. Напълно наясно съм че ако се трудя достатъчно и този ден ще дойде, но тъй като открих форумя смятам че ако някой от по запознатите реши да ми спомогне с едно рамо (и две не бих отказал). Знам че ще стигна желаните резултати доста по бързо и доста по лесно, винете ме но ако имам вариант за лесен резултат то тогава аз избирам него. И така ако някой от вас смята че би могъл да ми отдели извесно време моля да се свържете с мен.
П.П. извинявам се за част от правописните грешки, когато пиша с емоция и скорост стават такива неща, за понктуацията не мога да се извиня тя е дело на не друго, а просто мързела ми да се пресегна до бутоните в определен момент :)

Цеци_Вихронрав:
Всеки тук би ти помогнал, но си задай въпросите.

Ардрой:
Тъсрсех си менторство но и линкове към правилната литература са хубаво нещо. :)

Цеци_Вихронрав:
Относно значението на картите Таро аз лично ползвам обясненията на Артър Уейт. Ползвам и колодата на Уейт, но често ползвам и други авторски колоди понеже ги колекционирам. Подреждането... Там пак ползвам дадените от Уейт подреждания, но често просто вадя няколко карти да ми отговорят как ще се развие дадена ситуация.Относно менторството... Ментор е наставник и съветник, което предполага да имаш някакви знания и когато нещо не ти е ясно да се обърнеш към ментора или менторите си. Ние тук нямаме претенции да сме ментори, но с готовност споделяме знанията си стига да имаш въпроси.

Ардрой:
Значи може да ми отговориш на още един въпрос, къде на открия Таро на Тот. Всички колоди се продават с книгите на краули, а истината е че ми се иска да намеря само и единствено колодата в чист вид.

П.П. Някак си не ми се дават 40лв (в повечето сайтове) като знам че 80% от цената идва от книгата към която всъщност нямам интерес

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия