Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Тарся най добрия Маг

<< < (3/9) > >>

Цеци_Вихронрав:
Pit, да видим сега правилно ли съм разбрала...
През 57-ма година в някакъв имот е обесена котка по особено жесток начин и сега над имота тегне проклятие. После в същият имот са хвърляни кости, монети и т.н.
Имаш ли идея кой е направил всичко това и защо?

pit:
Да 1957  парва  е  била  стринката  на  моя  дядо,,,вешта  бячка  Тя  е бесила   котката,  Заштото  Дядо  ми печели  делото  7 години  го  води.  Когато  е бил  на 2 г  умират  майка му  и баща му  отгледан  е  от Чичо си и  вапросната  Стринка  Била  е шаманка.../  бил  е ратай  спал  при  кравите  с  една  кошуля  на гарба  Жени  Се и  Си   тарси  имот  от  Брата  на Баща си  и вапросната  Знахарка  в сада  Садята  казва  присъждам  това  парче  земя  на  младото  семейство  от  фамилния  имот,  Давам  пат  на  младите  дравчета...Мащехата  (  Стринката) почва  да  калне  и  понеже  знае  как  беси   котката... Нашите  почват  да   строят  с  маки  и неволи   Баба ми  си плаща  на   големия  си  брат  за  да  и работи...Отхварли  ли  са я   защото  се Оженила  за  СИРАК  Само  малкя  брат    работи  без  пари и  е  жалостив.!  ех  тези  хора си  отидаха  без  да  виярват  в  Магий ,,,Aс  сащо  сам  сирак  Майка ми  почива  3 месеца  след  раждане то ми  Не  е  трябвало  да  ражда!  проблем  с  белите  кравни  телца.  НЕ  Е Казала на баща ми   /Баща ми  жени  след  1 година    Мащехата  не  ме иска  и  тои  ме  оставя  в  ратцете на  майка си  моята  МАМА  на 56 години  с  5 детца  и  ас  6 на 3 месетца,  Умря  на  89  в  рацете  ми  с  60лв   и  думи те  не  се  бой [sleep]   п.п   това  е 10%  от историята

Цеци_Вихронрав:
Когато човек убие котка, котката кълне...
Баячката е знаела, че котките кълнат и затова е обесила гадинката в двора. Единственият начин да оправиш това е котки да започнат да идват в двора ти (един вид да измолиш тяхната прошка).
Ако искаш да поправиш стореното на мястото където е била обесена животинката застани и дай дума пред себе си и вселената, че ще почиташ котките и няма да им вредиш, след това нахрани няколко улични котки и от тук насетне като видиш котка и кимни леко в знак на почит.
Ако харесваш котки може да си осиновиш някоя, но само ако наистина ги харесваш животинките. Ако не можеш с любов да приемеш котка в дома си и да се грижиш за нея просто не им вреди, тогава е достатъчно да не гониш котки дошли в двора ти, а да им оставяш храна отвън да си хапнат.
Давам ти дума, че направиш ли това животът ти ще се промени. Няма да стане изведнъж, но го направи и наблюдавай как в следващите месеци лека полека ти потръгва и нещата се нареждат в твоя полза.
Ще се радвам ако след време пак ни посетиш и споделиш как си се справил.
Успех!

pit:
Соломон  извиняви  сега  видях  поста  ти...четах  че  за  да   се предизвика  дъж,  се   прави  жертво  принушение  след  бесенето  е  Валяло   много  Тогава  са  покривали   кащата  с  недопечени  тухли,  ас  когато  я  открих   за  да  ги  сменя  също  много  валя..Eдно  искам  да  те  попитам  ....Може  ли  магия  та    да  се  самосахранява,  тоест   за  да  си  работи  ти да  си  мислиш  че  няма..  На  всяко  деиствие  има    равно  по  сила противодеистве....  Професионалис   (  Знахарката)  срещу  мен  а  зад  мен  най  добрия  Учителя. 

pit:
Винаги    сам  имал  котки  и  ги  обичам...Мерси  за  съвета Цеци   Сега  разбра     защо    тарся  Учителя!   Ако  не  е тук,  и  само  си лафите,  спирам  да  се  исповядвам..    A  Каде  ли  е ??? [umnik]   Не  може  място    в  което  не   се  задаржат  птици  и  хора  ас  ходя  като  Дракула  там ....Ти  научи  10%  и  вече  ми  желаеш   УСПЕХ  Само  Най  Силния( знаещия  Учителя)  И  Ас  СИРАКА  ще  се  справим... Вече  само  ще ви чета,  дано  го  открия  ас  него или  той мен  Амин.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия