Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Тарся най добрия Маг

<< < (2/9) > >>

Цеци_Вихронрав:
Ами кажи какъв ти е проблема да го решим.

herox:
 ;D ;D ;D  Пробвай да изчистиш ''нештото'' първо с вода,ако ти е кеф може и светена.А за класации на най-добър Маг ти препоръчвам да потърсиш из архивите на Господари на ефира и по точно в рубриката Господар на седмицата.Там магове пълно.Има и вълшебници даже.Имат си телефонни номера и всичко.2.40лв на минута добра оферта си е.Разни знаменити ходжи взимат по хиляди за изчистване на разни нешта

pit:
 [umnik] [umnik] [umnik]

pit:
Добре до  сега   ви  четах,  Как  се  Чияти  Място  с  къща  в  която  е   бесена котка  3  дни жално е  умирала  1957 ,  Носени  са кости  от  гробища   хварляни  са  жалти  стотинки  станали  черни  стоиали  ниякаде(  гроб,  мартвешка вода)  Баща  ми  Леля ми  ги  похарчили.  Там  е  хврляно  много,  думи  на  внука  на  баячката,  от  1957  Той  е  на 54 ас  на  50,  почнах  ремонт  15 майстори   идваха   колко  искаха  на  толко  се  сагласих,  бегаха [yes]   виках  Цигани  тия  май  не  ги  лови [shok]   10  Години  ремонт  и  още  има,  Ас  ще  прочистя !!! Време  е !!!  He знам  как  Но  сам  на  патя.....                                                                                                                                                                                       п.п  Затова  ми  трябва  най  добрия  Тои  ще  каже  и гледа ас  ще  го направя!!!

Solomon:
Къщата не е омагьосана, няма какво да чистиш.
Магия не се прави с бесене на котки, мъртвешка вода, кости и т.н....някой те е излъгал.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия