Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Обсебване или Магия?

<< < (5/7) > >>

Saint_Brigid:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 10 Декември 2018 11:18:11, Понеделник ---
--- Цитат на: Saint_Brigid в 10 Декември 2018 09:20:47, Понеделник --- мисля да го помоля за услуга днес .... Но страшно много се притеснявам как ще реагира... защото ако откаже ще е нов удар за мен и съответно нов епизод на жестока депресия от моя страна ...
--- Край на цитат ---
Ами помоли го и ако ти откаже поне ще си сигурна, че трябва да го забравиш.
А когато решиш да излезеш с друг в никакъв случай не говори на другия за бивши любими.

--- Край на цитат ---
Помолих го, прие, свърши работа. За времето, в което бяхме заедно поддържахме нормален тон на разговор, нищо за отношенията ни, но поне не се гледахме като куче и котка. Мисля, че добре мина
А относно новите и старите- наясно съм, че не трябва да говоря, но не мога само той ми е в главата ...  за това се отказах от срещите докато не го преодолея. Опитах чрез други, видях, че не става и се отказах.
Знам, че ще прозвуча глупаво и ще бъда упрекната, но макар и да го наречем ''работна среда'' факта, че се отзова и че се видяхме в момента ме кара да се усмихвам и да съм Н-ти пъти по спокойна. Най-малкото постигнах си целта  [taunt]

Saint_Brigid:
Здравейте отново,
За да не отварям нова тема ще си ползвам старата.. Сигурно ще ви стана досадна, но наистина тук се случва нещо и имам нужда от помощ. 6 месеца по-късно отношенията ми с господина, за който питах все така са на проиливи и отливи. Няколко пъти се разделяме и спирахме контакт и след  седмица - месец - два все някой се появяваше в живота на другия. Не можем и не можем да излезем от животите си. Не можем да я прекъснем тази енергийна връзка и това е. Държат ни "чувства" един към друг. Искам да попитам по запознатите на какво се дължи това непрестанно въртене в този омагьосан кръг? Никой от нас не може да си продължи живота без другия, а в същото време като сме заедно и си създаваме негативни емоции и страдаме! Какво да правя?

Libra777:
Просто е решението, мила - пусни го на свобода, за да освободиш и себе си от все по-задълбочаващото се у теб маниакално обсебване, в което си се вкопчила като пиявица и което с огромни усилия поддържаш... Спри да си съчиняваш сюжети и да си въобразяваш разни неща, които и ти самата знаеш, че не са реални... Спри да вярваш в "любовта" между вас, защото тези чувства, които ти изпитваш, са в пъти по-близо до омразата, отколкото до любовта. Нищо не ви "държи" един към друг! Няма направена магия, няма и любов...
Не знам дали продължаваш да дълбаеш, защото тайно се надяваш да се случи чудо и вие да бъдете заедно или просто защото до толкова си свикнала с чувството на отчаяние, че би ти коствало по-големи усилия да се освободиш от него, отколкото да го поддържаш и то вече се е срастнало с теб... Знам обаче, че е крайно вредно за теб да живееш в илюзия за магия, която не е направена и любов, която не изпитваш.

Saint_Brigid:

--- Цитат на: Libra777 в 15 Май 2019 02:29:22, Сряда ---Просто е решението, мила - пусни го на свобода, за да освободиш и себе си от все по-задълбочаващото се у теб маниакално обсебване, в което си се вкопчила като пиявица и което с огромни усилия поддържаш... Спри да си съчиняваш сюжети и да си въобразяваш разни неща, които и ти самата знаеш, че не са реални... Спри да вярваш в "любовта" между вас, защото тези чувства, които ти изпитваш, са в пъти по-близо до омразата, отколкото до любовта. Нищо не ви "държи" един към друг! Няма направена магия, няма и любов...
Не знам дали продължаваш да дълбаеш, защото тайно се надяваш да се случи чудо и вие да бъдете заедно или просто защото до толкова си свикнала с чувството на отчаяние, че би ти коствало по-големи усилия да се освободиш от него, отколкото да го поддържаш и то вече се е срастнало с теб... Знам обаче, че е крайно вредно за теб да живееш в илюзия за магия, която не е направена и любов, която не изпитваш.

--- Край на цитат ---
В последния си пост някъде да видяхте да споменавам МАГИЯ ? Отказала съм се от този човек .. От месеци ме търси само той..
Явно не бях правилно разбрана ... А тъпо ''насолена''.. Благодаря все пак за отделеното време за да отговорите на поста ми..

Цеци_Вихронрав:
Един мъж може да продължава да те търси, защото му е било хубаво с теб и между две връзки предпочита познатото което му харесва пред непознатото което крие риск. Не позволявай на този мъж да те използва по този начин и просто спри да се виждаш с него.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия