Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Обсебване или Магия?
Saint_Brigid:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 9 Декември 2018 21:14:48, Неделя ---
--- Цитат на: Saint_Brigid в 9 Декември 2018 20:16:22, Неделя ---а от това той какво мисли и чувства, защото той отказва да говори с мен и да ми обясни защо стигнахме до тук.
--- Край на цитат ---
Ама как да ти обясни? Искаш да ти признае, че е женкар и използвач ли? Е няма да си признае...
--- Край на цитат ---
Ами да ...примерно... въпреки, че ... за женкар...не съм много сигурна. Преди мен дълго време е бил сам... а с мен сексуално не е имал контакт. Бяхме се разбрали, че ще го караме спокойно и ще се опознаваме бавно ...
Saint_Brigid:
Извинявай за многото въпроси ... но след като не получавам отговор от него ги търся по алтернативен начин...
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Saint_Brigid в 9 Декември 2018 21:52:55, Неделя ---а с мен сексуално не е имал контакт. Бяхме се разбрали, че ще го караме спокойно и ще се опознаваме бавно ...
--- Край на цитат ---
Според картите е женкар. А щом не сте стигнали до интимност просто е сметнал, че не си му изгодна и е прекратил връзката. Това пъй би трябвало да помогне на теб да го преодолееш по-бързо.
Има толкова интересни неща за правене от това да ревеш по някой идиот който не те заслужава.
И защо ти е да ти каже защо и как сте стигнали до тук? Това няма да промени нещата. И не търси вината в себе си. Ти нямаш вина, че той е лабилен психически.
Пак те питам... Ти искаш ли някой лабилен който не може да вземе живота си в ръце за партньор? Защото аз си мисля, че по-би ти подхождал мъж който знае какво иска и как да го постигне и който ще ти бъде равностоен партньор и ще можеш да разчиташ на него.
Saint_Brigid:
--- Цитат ---а Пак те питам... Ти искаш ли някой лабилен който не може да вземе живота си в ръце за партньор? Защото аз си мисля, че по-би ти подхождал мъж който знае какво иска и как да го постигне и който ще ти бъде равностоен партньор и ще можеш да разчиташ на него
--- Цитат ---
Май не е ок да си разкажа целия живот във форума, но аз съм с онова старомодното мислене как трябва двама души да остареят заедно.. зад гърба си имам куп провалени връзки от години ... вече не мога и не искам да се ''провалям''. Този човек беше обобщен вариант на всичко хубаво от предишните ми партньори (поне в моите очи). Не бързах да се доверя, не прибързвах с нищо, оставих го той да води връзката ни и той да предприема крачките, нито съм го натискала за нещо, нито съм искала нещо по различно от любов и внимание. Нито са ме интересували парите му, нито нищо - само внимание. Чух доста неща, направи също доста за мен. Нещото, което ме накара да се отпусна и да му имам доверие и да си призная чувствата беше, че нямаше гръмки изказвания, не е типичен сваляч с банални реплики колко са ми красиви очите... той просто тихичко правеше планове за общо бъдеще.. това + съчетението, че много го харесвах, прекарвах си супер добре с него ме доведе до тази ситуация, в която не искам никой друг .... само за него мисля... опитах да излизам с други, да го преодолея... не се получава. Аз излизам с друг и постоянно съм на телефона с мисълта ''Дано да пише'' и се увличам и не осъзнавам, че започвам да говоря за него на човек, с който съм излязла с цел да се опознаем, пък дано да излезе нещо и да го забравя тоя ''незабравимия''.
Не знам какво ми става, наистина не знам, не мога да се позная .. Не искам да страдам, не ми харесва, не ми ок, опитвам се да го променя, но не мога ... не знам защо така се е забил в съзнанието ми .... Имам нужда да го виждам и да съм с него. Както казах - мисля да го помоля за услуга днес .... Но страшно много се притеснявам как ще реагира... защото ако откаже ще е нов удар за мен и съответно нов епизод на жестока депресия от моя страна ...
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Saint_Brigid в 10 Декември 2018 09:20:47, Понеделник --- мисля да го помоля за услуга днес .... Но страшно много се притеснявам как ще реагира... защото ако откаже ще е нов удар за мен и съответно нов епизод на жестока депресия от моя страна ...
--- Край на цитат ---
Ами помоли го и ако ти откаже поне ще си сигурна, че трябва да го забравиш.
А когато решиш да излезеш с друг в никакъв случай не говори на другия за бивши любими.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия