Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Обсебване или Магия?

<< < (6/7) > >>

Astaroth:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 15 Май 2019 17:37:30, Сряда ---Един мъж може да продължава да те търси, защото му е било хубаво с теб и между две връзки предпочита познатото което му харесва пред непознатото което крие риск.
--- Край на цитат ---

Това не важи ли със същата тежест и за жените [umnik] Така де, мисля, че това са дупки в психиката които не питат за пол. Иначе в допълнение мога да кажа, че мъж на място няма да бяга от риска, премерен разбира се...

Saint_Brigid:
'Що го ударихме на психика не знам.. Благодаря за отделеното време! Друго исках да разбера, но уви няма да е днес, не тук и не сега!

Astaroth:

--- Цитат на: Saint_Brigid в 15 Май 2019 18:22:52, Сряда ---'Що го ударихме на психика не знам
--- Край на цитат ---

'Щото тя е в основата на това да контролираме поведението си...

Libra777:
Ъм... обърках се...  [umnik]
--- Цитат на: Saint_Brigid в 15 Май 2019 14:02:37, Сряда ---От месеци ме търси само той.. Явно не бях правилно разбрана ...
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Saint_Brigid в 15 Май 2019 00:51:53, Сряда --- Няколко пъти се разделяме и спирахме контакт и след  седмица - месец - два все някой се появяваше в живота на другия. Не можем и не можем да излезем от животите си. Не можем да я прекъснем тази енергийна връзка и това е. Държат ни "чувства" един към друг.
--- Край на цитат ---
Като за начало, за да бъдеш добре разбрана, ще е хубаво да се придържаш към една и съща версия за ситуацията... От нас ясновидство ли очакваш да приложим, за да разберем какво се е случило?  [taunt]

--- Цитат на: Saint_Brigid в 15 Май 2019 14:02:37, Сряда --- А тъпо ''насолена''.. 
--- Край на цитат ---
Ако ми посочиш и цитати в поста ми, които са те накарали да се чувстваш "насолена"...?

--- Цитат на: Saint_Brigid в 15 Май 2019 18:22:52, Сряда --- 'Що го ударихме на психика не знам.. Благодаря за отделеното време! Друго исках да разбера, но уви няма да е днес, не тук и не сега!
--- Край на цитат ---
Какво точно искаш да разбереш? Аз видях един-единствен въпрос в твоя пост: "Какво да правя?", на който аз и Цеци_Вихронрав ти отговорихме, всяка със своето мнение... Какво още искаш да чуеш от нас?

Saint_Brigid:
Нищо не искам да чуя от вас! За психиката ходя на психолог, тук се надявах на друг вид помощ.. Относно версиите, не че се се разминават, а това продължава 9 месеца. От март до сега само той ме търси.. Отказах се от всичко. Попитах го той как се чувства и каза, че не му е добре без мен, но както казах за тези нещо и куп други ходя на психолог. Благодаря за отделеното време.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия