Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Обсебване или Магия?

<< < (3/7) > >>

Saint_Brigid:
Цеци_Вихронрав
позволявам си пак да питам нещо ... (понеже днес по рано четях през телефона и нямах особено време да осмисля задълбочено нещата, а сега вече имам) и ми направи МНОГО СИЛНО впечатление думата ''алчен'', та искам да попитам това лично мнение ли е от написаното от мен или го ''видя''.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Saint_Brigid в  9 Декември 2018 19:28:10, Неделя --- та искам да попитам това лично мнение ли е от написаното от мен или го ''видя''.
Редактиране на публикация

--- Край на цитат ---
Видях го.

Saint_Brigid:
Става ми все по интересно .. и по някакъв странен начин спокойно ... а дали може да науча нещо повече... честно казано измъчвам се от ситуацията не толкова от това какво АЗ чувствам, а от това той какво мисли и чувства, защото той отказва да говори с мен и да ми обясни защо стигнахме до тук. По-точно казва, че няма обяснение и за това аз дълбая ли, дълбая ли .. и страдам ли страдам ли .. и се самообвинявам и се самонаранявам ...

П.С. Обещах на себе си, че след утре ще приключа всякакъв контакт с него, но сега се замислям дали изобщо да го моля за тази услуга, за която мислех да го моля...естествено цялата идея ми е да се видим и да разговаряме, но ... не знам какво да правя.

Цеци_Вихронрав:
На мен взе да ми става изморително. Искам да ти помогна, но ти упорито не искаш да видиш истината.
Омаял те е, за да те свали, възползвал се е и те е зарязал. Нищо ново под слънцето. На около 20г. и аз бях така излъгана - после захитрях. ;)
Според Таро този човек не струва. Той е алчен и пресметлив. Търси изгода във всичко и все някой друг му е виновен.
Казвам ти и като човек и като ясновидка бягай далеч от него. Ако искаш ме послушай, ако не бягай подире му докато тотално съсипе и живота и психиката ти.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Saint_Brigid в  9 Декември 2018 20:16:22, Неделя ---а от това той какво мисли и чувства, защото той отказва да говори с мен и да ми обясни защо стигнахме до тук.
--- Край на цитат ---
Ама как да ти обясни? Искаш да ти признае, че е женкар и използвач ли? Е няма да си признае...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия