Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Обсебване или Магия?
Saint_Brigid:
Благодаря за отговорите и за картите!
Техники-оппитах, но за сега без резултат...
Иначе бяхме заедно 3 месеца(да малко е, но..). Казах 2 седмици, защото толкова беше "цветя и рози" после се започна с глупостите и не знам защо вече 2 месеца немога да го преживея.
Постоянно мисля за него, връщат се хубавите спомени и ме натажават. Не искам никой покрай мен и постоянно плача-вкъщи, на работа.. и не знам как да изляза от тази ситуация.. осъзнавам, че ако не се справя сама няма кой да ми помагне, осъзнавам че ще става все по зле .. но немога да го "забравя"/преодолея. Все си мисля, че всичко ще се оправи и ще ме потърси. А това не се случва и .. от това най-боли.. и сега и на картите .. Божее още 2 месеца [wacko] [wizard] в това състояние...
Saint_Brigid:
P.S. ясно ми е, че всеки сам кове съдбата си и карти и други подобни са само инструмент в ръцете ни/Ви.
Не искам да изнаглявам, но това решение относно любовта, може ли да ми поясните. Трябва да го взема в смисъл да приключа или да бъда отнова с този човек?
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Saint_Brigid в 9 Декември 2018 12:27:36, Неделя --- и сега и на картите .. Божее още 2 месеца [wacko] [wizard] в това състояние...
--- Край на цитат ---
Дали ще са два месеца или два дена зависи само от теб.
Намери нещо което да държи умът ти зает. Гледай филми, чети книги или просто пренареди стаята си или и направи малък козметичен ремонт. Като пренареждаш и изхвърляш нещата които отдавна не ползваш си повтаряй на ум " Изхвърлям всичко непотребно от живота си, за да направя място на нови и хубави неща и емоции.".
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 9 Декември 2018 12:32:53, Неделя ---Трябва да го взема в смисъл да приключа или да бъда отнова с този човек?
--- Край на цитат ---
Трябва да приключиш - да го превъзмогнеш.
А и вече ти писах, той не е добър човек. Той е егоист и алчен. Ще си търси жена която да го издържа понеже... Ами такъв е човека.
Saint_Brigid:
Благодаря за съветите [victory]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия