ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого
Solar:
И аз те разбирам, ама не съм съгласна. Смятам, че това са прибързани изказвания. Пък не си Вазов - няма да гадаем какво е искал да каже авторът. Тук си - ако смяташ, че си неразбран, обясни по-добре.
Cernunnos:
Моята сила е в звуците и образите, често заради думите оставам неразбран. Затова и избягвам чатове и дълги писания. Относно темата, изразил съм се възможно най-ясно, по-добре не умея... но пък мога да го нарисувам! :))
Solar:
Говори ни с картини тогава! [yu]
Cernunnos:
Избягвам... о йе, благодаря! Ахахаха
Цеци_Вихронрав:
Солар, разбирам гледната ти точка относно всичките нюанси дето в българският видиш ли ги няма.
Хайде сега обаче ми обясни, аз като ти плесна нюансираното английско изречение в Гугъл преводач дали аджеба ще получа точен превод и дали ще схвана нюанса?
И толкова ли е трудно по дяволите след като си написала нещо на английски да го преведеш после на български?
Сянка превежда цели теми от руски, за да го разберат всички. Щом той може, могат и останалите! Нали?
Аз в крайна сметка не искам невъзможни неща от вас! Искам просто да се пише на български!
И не от криворазбран патриотизъм, а от инат и злоба! Когато видя в английски, френски или кой да е чужд форум да пишат час по час на български, ще толерирам и в нашия форум да се пише през ред на чужди езици.
Не е патриотизъм, а себеуважение!
"Кат тасманийски дявол си в
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия