ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого

<< < (10/23) > >>

posleden:
Ми той го може, Цеци.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: posleden в 24 Юни 2019 22:41:44, Понеделник ---Ми той го може, Цеци.
--- Край на цитат ---
Съгласна! И го ползва за глупости като манипулация...
Долу горе като да заколиш пиле с електрически трион вместо с кухненския нож. Излишна загуба на енергия ако питаш мен.

volk22:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 24 Юни 2019 22:59:25, Понеделник ---Излишна загуба на енергия ако питаш мен.
--- Край на цитат ---
Има разлика в подхода. След синхронизация е достатъчен импулс. Мощността му, естествено, зависи от нивото на подготовка и практиката. Загубата на енергия е нищожна.
Относно силата на думите и аз съм разколебан. Толстой казва, че са израз на волята. От друга страна има школи, разглеждащи ги като създаване на благоприятни вибрации. А може би е комбинация от двете. Истината (за мен) е, че поне в началото думите са необходима патерица.
И едно уточнение - не практикувам откакто се запознах с жена си (грубо 10 години). Имах неприятното свойство неволно да влияя на здравето и самочувствието на околните, което и наложи решението ми да минимизирам практиката до елементарна медитация.

Цеци_Вихронрав:
quote author=volk22 link=topic=1795.msg45607#msg45607 date=1561408006]След синхронизация е достатъчен импулс. Мощността му, естествено, зависи от нивото на подготовка и практиката.

--- Цитат на: volk22 в 24 Юни 2019 23:26:46, Понеделник ---Истината (за мен) е, че поне в началото думите са необходима патерица.
--- Край на цитат ---
Вълк или Волк, дай сега да се разберем... С този енергиен канал  ще манипулираш словесно или енергийно? Защото това което обясняваш си е енергийна манипулация дето Последен си я умее повече от мен и...
Последен, ще ти издърпам всичките уши дето още не си започнал енергийната манипулация върху мен дето ми я обеща...

posleden:
Имаше няколко алкохолни дни...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия