ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого
posleden:
... и ти, за кой Последен говориш?!
Цеци_Вихронрав:
Последен, ти си един и за теб говоря...
И алкохолните дни са поскледните няколко, а ти ми обеща преди година!!!! 8)
Обеща ми да спра да пуша - нещо дето даже не искам да положа усилия да спра защото интоксикацията след 33 години средно по кутия и кусур цигари на ден ще е страшна. Та ти неведнъж през последната година ми обеща да ми намалиш желанието за цигари постепенно докато ги спра и тази интоксикация да стане постепенно и безболезнено. И го можеш това, а се калпазанееш... [yu]
Последната седмица пак пуща като комин. Съдействай, моля! Мятай магията и нека вихронравата вещица понамали цигарите до към 10 на ден примерно.
posleden:
Брях, ами сега!
volk22:
Два нюанса: volk22 е ник, който използвам от над 20 години и нямам допирни точки с Вълк (някъде в този форум попаднах на споменаването му).
Енергиен канал, синхронизация (разликата са дребни детайли - за мен процесът е един), са възможни след сваляне на защитата, нали? Най-лесно е да се сведе отношението на обекта на позитив - защитата отслабва, понякога пада напълно. Не мога да не спомена и случаите, когато се манипулира самочувствието на адресата с цел подготовка за последваща енергийна интервенция. Тук в помощ влиза словесната манипулация. Невербалната е по-сложна, ако обектът е напълно непознат. Уточнявам - говоря за пряк контакт с адресата.
Вторият случай, в който думите могат да са от помощ е самият процес на енергийна манипулация. Визирам дистанционната. От прочетеното до момента съдя, че тук има достатъчно вещи хора, за които ще е обидно да обсъждаме пряка. Макар че тя е първата разумна стъпка в тази област. Транс, генериране на импулс, а на по-сложен етап и търсене на адресат по заявка се постигат по-лесно с подходящи вибрации. За някои е музика, за други - шумът на собственото тяло, за трети - думи, създаващи благоприятни трептения или описващи характера на импулса. Опростено (грубо) - магията може да се представи като съвкупност от психология, акустика, вълни и електромагнетизъм.
Относно енергията и нейните загуби: Може да се възстанови бързо и лесно чрез медитация и създаване на подходящ резонанс в енергетичните нива.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 09:54:06, Вторник ---Опростено (грубо) - магията може да се представи като съвкупност от психология, акустика, вълни и електромагнетизъм.
--- Край на цитат ---
С това съм съгласна.
Колкото до другото...
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 09:54:06, Вторник ---Енергиен канал, синхронизация (разликата са дребни детайли - за мен процесът е един), са възможни след сваляне на защитата, нали? Най-лесно е да се сведе отношението на обекта на позитив - защитата отслабва, понякога пада напълно.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 09:54:06, Вторник ---Не мога да не спомена и случаите, когато се манипулира самочувствието на адресата с цел подготовка за последваща енергийна интервенция.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 09:54:06, Вторник ---Транс, генериране на импулс, а на по-сложен етап и търсене на адресат по заявка се постигат по-лесно с подходящи вибрации.
--- Край на цитат ---
Ами горното ме навява на мисълта за зловредна намеса по поръчка което ама хич не ми е по вкуса. Но дори и за това, защо??? Не е ли по-лесно и бързо една енергийна атака и до там?!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия