ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого

<< < (9/23) > >>

volk22:
Цеци (надявам се, не си против такова обръщение от непознат, при това и новобранец във форума), прочетох част от постовете ти с общ достъп. Говорим за едно и също, но от различна гледна точка. Или с различни думи. Но подобна дискусия не е обект на разглеждане във въпросната тема. Може би философията ни също се различава. Лично за мен енергийният канал е една възможност, която в бъдещето може неочаквано да стане полезна. Чисто планова застраховка. Може би контактите ми с определени среди в Петербург по времето, когато започнах да се интересувам от тази материя, оказва определено влияние върху мирогледа ми.

posleden:
Петербург,  :) .

Libra777:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 24 Юни 2019 22:22:50, Понеделник ---
Т.е. казваш на глас това което програмираш и го казваш така все едно вече се е случило.

--- Край на цитат ---
Идея си нямам как става номерът, но наистина става... Може би е по-лесно да се насочи енергията чрез думите?

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 24 Юни 2019 22:22:50, Понеделник --- Познай как се чувствам в страна където не зная езика добре и не мога да изразя мислите си. За два месеца в Чехия говоря езика като стар циганин български и се чувствам ужасно. Съответно в повечето случаи мълча или търся думи и изрази с които... Абе опитвам се като Последен с малко думи да казвам много, но е трудно...
--- Край на цитат ---
Не ти завиждам... Аз много мразя да ми се наложи да говоря на испански(втори чужд език), защото го знам само на ниво B1 - все едно съм 4-годишно дете... Не разполагам със същия речников запас(и ако щеш - с граматични конструкции) както при българския и английския и се чувствам леко "осакатена". Много е некомфортно...  [wacko]

Цеци_Вихронрав:
Възможно е даси прав, но от моята камбанария енергиен канал изграждаш когато трябва да излекуваш примерно или пък да  атакуваш, да  блокираш атака и т.н. За нещо толкова елементарно като манипулацията не си струва усилието.
А ти си се научи да изграждаш енергийни канали, щом се занимаваш с магия е редно да го можеш.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Libra777 в 24 Юни 2019 22:35:05, Понеделник ---Може би е по-лесно да се насочи енергията чрез думите?
--- Край на цитат ---
Незнам... Но в думите има сила, някакъв енергиен код предполагам. Факт е, че действа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия