Мммм, беше ми интересно да прочета темата, но честно казано съм различна от вас... не мога да си представя целенасочено да отмъстя на някого. Не че не са ме дразнили разни хора, но ако усетя гадна енергия, ползвам рейки или някоя визуализация, за да се защитя и да променя ситуацията. Всъщност не правя специална промяна, а просто наслагвам енергия, за най-добро развитие.
Ако някой много ме ядоса си викам, но толкова бързо ми минава, че после рядко го мисля. За разлика от партньорът ми, на който му пука толкова много от всичко наоколо, че чак мен ме боли...
Имам две момчета и когато започнат да се карат, винаги оправданието им е, че другия е започнал, а аз винаги им казвам, че трябва да се научат да спират, а не да продължават. Да се налива в лошото, го прави още по-лошо - първо единия отмъщава, после другия и така няма спирка.
Важно е общуването, да разбереш причините, да се коментират нуждите. Когато общуваме, можем да стигнем до някакво съгласие, но когато другия не ни интересува, започват войни.
Мен ме е страх от хора, които са толкова различни, че не можем да комуникираме един с друг...
А да отмъстиш можеш на по-слабия, но ако другия е силен, колкото теб или дори повече, отмъщението най-вероятно ще го нахъса повече.
Освен ако не е с по-високо ниво на съзнание, но това предполага да възприема по съвсем друг начин общуването с другите. Тогава няма място за обиди и отмъщения.
Да ви призная, аз все се учудвам, ако разбера, че някой има нещо против мен

Не че се случва често, де, а и аз не се движа сред много хора.