Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА

<< < (4/6) > >>

Botsova:
Ами отговор няма ,но когато някой е обсебен от друг и не може да приеме идеята,че са скъсали, тя не се примирява с мълчание. Създава провокации и неловки ситуации, в които да ни принуди да й обърнем внимание

Botsova:
Цеци, не си е позволявала никога да ме обиди,защото така знае,че ще мине границата - но всичко останало,наречено пасивна агресия,си е налице.

Цеци_Вихронрав:
Според мен магия или ритуал не са вариант на действие. Тази мацка се явява провокатор, трябва да измислим как да отвърнете на провокацията и и да я накарате да спре или поне да се изпържи в собствен сос.

Botsova:
Ами освен да мине границата просто и да направи вече нещо наистина крайно - тогава съвсем основателно няма да й говорим и двамата,ако се видим,обаче тя поддържа някаква куртоазия и става още по-труднл

listentothewild:
Мисля си, че ако ти поговориш с нея, това няма да е добре. Ще си и обърнала внимание, ще знае, че те ядосва и ще продължи по-усилено да се меси във връзката ви. 
Но пък, ако показвате любовта си пред нея и... присъствието и хич не ви бърка (с нея или без пак ще си се обичате), разбираш ме?! .. Е, това би могло да я накара да спре. 
За "пърженето в собствен сос" идва ред на съветите на Цеци_Вихронрав.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия