Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА

<< < (3/6) > >>

Botsova:
Той е говорил с нея неведнъж и няма желание да се връща при нея - но не може да й забрани да контактува с приятелите му. Тя разузнава постоянно къде е и неканена се появява уж "случайно" на излизанията му с други хора,защото търси съжаление от тях и разбиране . Иначе неведнъж й е показвано от негова страна,не от моя,че нещата са приключили.

Цеци_Вихронрав:
Botsova, това с космите наистина не е магия. И се опасявам, че ако поискаш на някой кретен да ти осигури такива ще тръгне да скубе някоя нещастна котка, за да изкара някой лев от козинката и. Аз обичам животните и не ми се ще някое да пострада заради глупости.
И не искам да кажа, че проблема ти е глупав. Проблема ти си е много сериозен и бих опитала да ти помогна със съвет. Да измислим тактика как да се справите с натрапчивата дама примерно. Но повярвай ми косми от черна котка няма да ти помогнат в никакъв случай.

Цеци_Вихронрав:
Botsova, а тя появява ли се и в твое присъствие?

listentothewild:
Просто мацката е упорита, ама... ако няма отговор от ваша страна, в един момент ще спре. 

Botsova:
Да,не се замислих за това,безотговорно беше от моя страна - имах предвид по-скоро някой с домашен любимец просто да събере от еъзглавница/ръкавица плетена няколко косъма,аз така взех на кучето ми :D . Ами предлагаш ли друг вариант? Ние вече половин година сме заедно и тя продължава с драмата и тормоза.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия