Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА

<< < (5/6) > >>

Цеци_Вихронрав:
Това, че като се натресе на компанията ви общува и с вас двамата от една страна е добре. Като се появи се дръжте с нея мило. Нека останалите видят, че нямате нищо против нея. В същото време бъдете по-мили един с друг с приятелят ти. Все едно ей сега сте се влюбили и още не сте се наситили един на друг. Няма начин такава демонстрация на нежни чувства да не я изкара извън нерви и да не ви нападне словесно по един или друг начин. А стигне ли се до там... Е тогава можеш с чиста съвест и пред всички - зрелищно - да и обясниш колко е нагла и досадна.

Цеци_Вихронрав:
listentothewild, както винаги мислим еднакво и пишем по едно време. Права е майка ти, че си моя.

listentothewild:
Цеци_Вихронрав, така си е. Аз от кого мислиш се научих да се справям в такива ситуации? 

Botsova:
Хаха,много ви благодаря за отзивите и разбирането,хора. На ваше място и аз бих подходила меко казано скептично към подобна молба Прави сте напълно за това какво трябва да е поведението и на двама ни и най-вече да сме балансирани психически. Дай Боже наистина от само себе си да премине тази ситуация и да свикне тя и най-вече да си е щастлива с някой,който може да я направи таква. Вярвам,че тогава всички ще сме доволни. Иронията е,че тя даже ми допада лато човек ,просто явно не го е изживяла още... Дано сте прави. Желая ви много късмет и спокойствие и на двамата :))

Цеци_Вихронрав:
Botsova, желая ти успех! Ти си добър човек и ще се справиш. А ако ти харесва при нас ще се радваме на компанията ти. Ние не ползваме магия за любов или раздяла, за нас магията е начин да се развиваме и усъвършенстваме като хора. Ако ти допада тази идея се разходи из секциите и сигурно ще намериш много теми които да ти допаднат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия