Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Молба за съвет
myself:
Quote LyLyth ()ще ти метна една чия
Мдам.Темата е абсолютна боза...ама те т`ва ми прихвана очето.
LyLyth, за какво се спотребява чията?
Хареса ми заглавието, докато бях в един био-магазин и си взех...надявах се, гуглето да ми каже. Пък то си трае...
ПП- а питането на огледалото - ми няма питане. Видях само провокации и заяждане от ней....
огледало:
Питането, myself, беше как близките на хора с депресия могат да са им полезни
Но темата се изметна
Цеци_Вихронрав:
Quote огледало ()Ако искате затворете форума, че няма много смисъл от него.В раздел магия не може да се пише, защото трябва висока компетенция, разбираш ли огледало, защо говориш така за форума? И кой е казал, че трябва да си супер компетентен, за да пишеш в него?
Аз дойдох супер некомпетентна в този форум. Знаех да бая и още някои неща от баба си, но до там... Тук ме научиха на много неща и продължават да го правят.
В началото се задоволих да изчета свободната зона, да пробвам някои техники и да задавам въпроси когато нещо не ми се получи. Когато получих достъп до закритите секции ми трябваха още 6 месеца четене, за да се реша да се включа в практикум.
А ти колко от свободната зона изчете? И не говоря за разтоварващите теми като музика, поезия и раздумка... В "Изчистване и защита" има толкова много неща които би могла да пробваш. Изобщо в откритите секции има толкова много за учене - само да ти се учи.
Quote огледало ()В раздел психологическа помощ- пращат те на лекар (мда-нямаше да се сетя) Ако проблемът който излагаш беше за приятелски съвет, всеки щеше да ти го даде. Но ти говориш за сериозни проблеми с които само психолог би се справил успешно. Едно е да питаш за проблем в отношенията с някой, друго е да се пробваш сама да лекуваш нечия депресия.
Та мисълта ми е... Ако искаш да се учиш все пак форумът е за "Магия - практика и самоусъвършенстване", учи и се развивай. Ако обаче те вълнуват само развлекателните теми... Ами забавлявай се, но не обиждай форума като безсмислен - приемам го като лична обида. Аз съм достатъчно интелигентна и не участвам в безсмислени форуми. А от всички форуми за магия в които съм ровила, този е най-добрия и в него се работи най-сериозно.
Цеци_Вихронрав:
Quote огледало ()Питането, myself, беше как близките на хора с депресия могат да са им полезни огледало, не можеш... Приятелката ми на времето отказа да я заведа на психолог, а я молих, много я молих. Беше в депресия, после се пропи и се обеси. Вече 4г. я няма и това защото майка и си мислеше, че тя ще и помогне, останалите ни приятели също. А тя имаше нужда само от компетентен специалист.
огледало:
Цеци, разбрах-да, не може да се направи нещо допълнително, оставям всичко в ръцете на специалистите и не се меся
Прегледала съм всичко от свободни-защита примерно не ми трябва-от кой да се пазя-от животът?
Изчистване-ок, това е процес, главно мисловен, чистя се ежесекундно-според силите си
Ама от друга страна се смятам за доста хармонична личност, какво толкова има да чистя...
Не мразя никой, имам склонност да се гневя, ама се опитвам да е под контрол, нетърпелива съм-също под контрол доколкото е възможно...
Малко съм наивна-това не мисля да го коригирам..и така
Нямам противоречия със себе си, нямам особени желания, нито пороци-големи, исках само да науча нещо интересно, но засега не ми се открива
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия