Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Молба за съвет
хеката:
огледало, извинявай,но понеже съм глуповата такава...та трябва да ми се обяснява по няколко пъти,а и не съм специалист та само следя разговора...та виж какво виждам аз.
1.Казваш че имаш приятелка с проблеми и искаш съвет.
-1.Цеци ти дава.
2.Изведнъж проблема става "депресия".
-2.Лилит ти дава отговор,Цици потвърждава отговора на Лилит-отговора е психолог/психиатър.
3.Ти казваш че тя вече се е консултирала,но мислиш че ти можеш да направиш още нещо за нея.
-3.Цеци и Лилит ти казват че ТИ НЕ МОЖЕШ,а и не е желателно да правиш нищо повече за нея и да я ОСТАВИШ НА ГРИЖИТЕ НА ПСИХОЛОГА.
4.ТИ обаче продължаваш да настояваш ЧЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ ОЩЕ НЕЩО ЗА НЕЯ.
-4.Отговора на двете е да я оставиш НА ГРИЖИТЕ НО ПСИХОЛОГА.
5.Изведнъж тя не била била на психолог,а СТАНДАРТНА ПРОЦЕДУРА -ИЗПЛЕЗИ СИ ЕЗИКА,ЗАВЪРТИ СЕ НА ЛЯВО...
Последно ТЯ БИЛА ЛИ Е на психолог или НЕ Е БИЛА...?
хеката:
Ако е така,ако тя е потърсила специалист.... значи се е погрижела за себе си и е наясно какво става организма и...
И тук започва историята с приятелката ти да издиша... пък не вярвала че схващанията и са на нервна почва,а липса на калций...може би имаш в предвид КАЛИЙ,защото ако е калций ще ти се чупят ноктите и ще ти цъфти косата няма да ти се схванат мускулите...така както и да е... После,все някакви депресирани хора около теб които ТЪРСЯТ твоята помощ,а ти не си специалист-казваш. Тогава какви съвети даваш,не те ли е страх че ако им се задълбочи "депресията"и стигнат до самоубийство ТИ ще си виновна.
После някакво лекарство се появи...и учудващо ти му знаеш името,па видиш ли ти, то било със зелена рецепта.Аз бих се сетила за мента,глог и валериана... ей,че съм проста...
Та... в крайна сметка...Ко стаа?!...
От всичко това оставам с впечатлението че ти се шляеш тук безцелно...и само някакви дроги са ти в главата.
Помниш ли темата за Кастанеда... ....Защото аз помняяя...
Влез в темата за нестинарките,там съм дала рецепта как се прави "Мазилката на вещиците"с него яхаш метлата и излиташ...правиш едно кръгче и се връщаш.
Моля те,напиши нещо свястно. От толкова много теми нищо ли не ти допада?
Сянка,извинявай....не ми е работа да пиша такива работи,ама може ли такива работи мир.
огледало:
Точка 5 е грешна-била е и на психиатър и на психолог, трябва да прочетеш пак
Описах прегледа при психиатъра, за другия не знам нищо
Ако аз се шляя безцелно тук, ти с каква цел се шляеш?
Ако искате затворете форума, че няма много смисъл от него.
В раздел магия не може да се пише, защото трябва висока компетенция, разбираш ли
В раздел психологическа помощ- пращат те на лекар (мда-нямаше да се сетя)
В раздел свободни-темички за стихчета, музичка...
Та...какво искаше да ми кажеш, хеката?
LyLyth:
хеката, ама много те обичам, диване такова, с глас и сълзи се смея Явно имам много калций, яки нокти, почти всяка нощ ги тествам напоследък - държат
огледало, виж, колко много форуми има надолу.. ама.. нъцки! Сянката те оптряза и бас ловя, че причината се корени в несериозното ти отношение и тези "будалосвания", на които подлагаш хората наоколо, пък те не са глупави, това, че ти играят в ритъма - друга бира е, предполагам им е скучно
Дам.. скучно ще да е, няма какво друго да е.
П.П. На карти не мога да гледам, може би ще ти метна една чия, че ми свърши бобът, сготвих го вчера
П.П. Явно или не е била на психиатър, но пък нали не очакваш да ти правят дисекция или ендоскопия?
огледало:
Нямам предвид калий, сега вече много ясно, че не си мисли така, но все още търси спасително обяснение-извън нея
И ти ли си психолог, Хеката?
Added (27.Feb.2014, 10:33 AM)
---------------------------------------------
Лилит, да си призная, и аз не мога да ви взема насериозно-цеци вече не я броя във вашата тройка, тя си е добричка, и дори нещо да ми се кара, разбирам защо го прави, макар и да не е права.
Сянката също го разбирам-той си е админ и трябва да пази форума, още не е наясно каква съм, що съм-няма достъп-ок, негово си право
Обаче вие двете с хеката го играете какво-кучетата пред вратата ли?
В смисъл-човек за да е пълноценен член на форума трябва да е отчаян, объркан, и много послушен?
По нито една точка не мога да се класирам
Или да има някакви дарби, само с интерес не става? Ами какво да направя, нямам дарби, но съм любопитна по природа
А за чиата-пробвай с ориз, все ти се намира, в краен случай-киноа, там ще е по-детайлно
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия