Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Молба за съвет
хеката:
Quote хеката ()огледало, извинявай,но понеже съм глуповата такава...та трябва да ми се обяснява по няколко пъти,а и не съм специалист та само следя разговора...та виж какво виждам аз.Добро утро на всички .
огледало, ами аз не пиша по тези теми защото съм агроном,а не психолог. Като бивша спортистка ,схващанията на мускулите са ми до болка познати. Това и още много други неща свързани с човешкото тяло също сами известни. Може би защото съм ходила на училище ... знам ли?
Нали искаш да се занимаваш с магия. Ето ти задача: Коя е триликата Богиня и кои са символите на Богинята Хеката .
LyLyth:
myself, чията много се раздува във вода или мляко. Доста енергийни семена са, имат антиоксидантни свойства, съдържат доста фибри, което регулира дейността на храносмилателната система, освен това са с високо съдържание на омега масни киселини, регулира теглото, въобще - супер са като хранителен източник.
Добро е за закуска - преди или след тренировка, но и не само. Идеално е за балансиран хранителен режим, диети или като добавка към други храни.
П.П. Понеже е пролет почти, можеш да минеш на такъв режим за прочистване и енергизиране.
LyLyth:
огледало,
Quoteсе смятам за доста хармонична личност, какво толкова има да чистя...
Не мразя никой, имам склонност да се гневя, ама се опитвам да е под контрол, нетърпелива съм-също под контрол доколкото е възможно...
Малко съм наивна-това не мисля да го коригирам..и така
Нямам противоречия със себе си, нямам особени желания, нито пороци-големи, исках само да науча нещо интересно, но засега не ми се открива
Май не искам да зная, но ми се ще ти да видиш, каквото виждам и аз..
Ако това е хармония, какво ли е дисхармония???
Цеци_Вихронрав:
Quote огледало ()Нямам противоречия със себе си, нямам особени желания, нито пороци-големи, исках само да науча нещо интересно, но засега не ми се открива smileВъв форум в който администраторите са изчели бол литература и са отсели зърното от плявата, за да го поднесат на такива като мен и теб на готово, ти не намираш нищо интересно???
хеката:
Ссссс... Смомичета,сссвалете лапите от огледало.
Сега си има,задача и съм сигурна че ще се справи. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия