Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Молба за съвет

<< < (3/17) > >>

theshadow:
Jokera, проблемът е, че излизат от университет с дипломи, взети не с учене, а с преписване. И става много страшно, наистина, когато такова лице с голямо самочувствие започне да "помага"...

Дарвин никога не е твърдял, че хората са произлезнали от маймуни.

Репликата за маймуните принадлежи на негов опонент с религиозно самосъзнание (от англиканската църква), който в опита си да разбере теорията за произхода чрез еволюция, изръсил огромен бисер, докато критикувал Дарвин. Благодарение на него е останала заблудата, че Дарвин си мислел, че хората били произлезли от маймуни.Теорията на Дарвин е много по-сложна и добре аргументирана от глупавото твърдение на опонента на Дарвин за маймуните...

Към днешна дата теорията на Дарвин е потвърдена от самото човешко ДНК. А религиите- всичките над 3000- не са потвърдени от нищо божествено. Т.е. няма религия, която да не е доказано измислена от хора.

Що се отнася до orfeq, наистина е добре да потърси помощ от специалист, който да прецени на място състоянието. И да- добре би било да се внимава в избора на специалист.

огледало:
Мисля, че тази тема е подходяща
 Та ви моля за един съвет-една приятелка има диагностицирана депресия, има лечение, започна работа, записа се на танци
 Как мога допълнително да й помогна?
 Пристъпите й са много тежки, казва, че се вдървява цялата и не може да си поеме въздух
 Не може да спи по цели нощи и най-често тогава са и пристъпите.
 Знам, че психиатърът е добър, но в такива случаи думите от приятелите също са важни

LyLyth:
Можеш да й помогнеш като не се занимаваш с неща, които са ти несвойствени.

огледало:
Ако нямаш добър съвет, можеш да си замълчиш
 А какво ми е свойствено ти няма как да знаеш
 И въпреки че не си психолог, нито ти е свойствена материята, ти благодаря за включването

LyLyth:
Точно кaто психолог ти дaвaм съвет. Ще помоге, вярвaй ми.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия