Отворена дискусия > МАГИЯ

Какво е необходимо за занимания с магия?

<< < (14/29) > >>

theshadow:
Не съм от религиозните, но все пак- О, БОЖЕЕЕ! НЕКРОНОМИКОН!

Проучи Некрономикон. Започни от най-първия автор на книги от жанра на ужасите- Лъвкрафт. Когато приключиш... Ако успееш да си научиш урока... Никога повече не споменавай жанра на ужасите при магиите. И ритуалите- също.

Цеци_Вихронрав:
Quote niksi ()Имах колкото и да е странно сериозни успехи, но и не малък провал.Аз бих искала да споделиш за успехите си. Какво и как си постигнал. Ние тук се учим един-друг,  така че - научи ни. Няма значение дали ще е "бяла" или "черна" магия, ние тук ги правим всякакви. Пък щом трябват и ритуали... ми ще ги преживеем. Дано само да не се налага при ритуала да ползваме 38-ми ляв крак на стоножка и дясно око от усойница с перде, че застудя и те се изпокриха.

Aton:
cecivalchanova, не си много права.... ти сподели ли успехите ти в любовната магия  ..За Гошо, а??? А и дясно око от усойница се ползва за  възпиране на зла тъща....

theshadow:
Quote Aton ()А и дясно око от усойница се ползва за  възпиране на зла тъща....
 Мдам... Има само една малка подробност... На усойника не трябва да се казва за какво ще се ползва дясното му око... Че като научи, после се плаши и отказва да съдейства... 

Цеци_Вихронрав:
Атон, ти ми прави магия за "Гошо" (прахосмукачката) помниш ли? Е... май е време да споделя за провала ти. Аз така и не се влюбих в "Гошо", но за сметка на това "Гошо" се влюби в мен. Където и да изместя проклетата прахосмукачка се спъвам в нея... Тръгвай да я разваляш тая магия, че осакатях.
 Сега аз ще ти направя магия за любов да видиш ти колко съм добра...
 Да се влюбиш във форума ни дано! С мисли за него да лягаш и с мисли за него да ставаш.  По три пъти на ден тука да влизаш и коментари да пишеш. Практики да практикуваш и с нас да ги споделяш. Ако един ден пропуснеш, жена да не те погледне и сърцето да те стегне!ДА БЪДЕ!
 Сега всичкото това ще го препиша на лист, ще го запаля ритуално с червена свещ и ще изиграя един гол амазонски танц около него, пък да видиш ти какви са ми силни магиите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия