Отворена дискусия > МАГИЯ

Какво е необходимо за занимания с магия?

<< < (15/29) > >>

Цеци_Вихронрав:
А за зла свекърва какво се ползва? Щото моята като и ревнах вчера, че ми е пробутала некачествена стока (синът и естествено) вместо да си го прибере, го овика. На мен ми каза да му сложа къс повод и строг нашийник и ми заяви, че рекламации не приема... Това на нищо не прилича вече...
 Та магия за свекърва моля!

theshadow:
Тцъ... Прерових доста, а само решение срещу тъщи изскача... Ето например едно бързо решение (не най-доброто, но пък наистина бързо)-

Цеци_Вихронрав:
Сянка, това си е жива дискриминация срещу жените... Значи вие можете да се отървете от тъщите, а ние нямаме шанс срещу свекървите? Аз съм нещастна... имам две свекърви (една бивша и една настояща) и двете ми звънят поне по 2 пъти в седмицата да ме питат как съм. Почвам да мисля магия за свекърви, като я сътворя-ще споделя.

tattul:
Бре, хората за Некромикон приказват ..вие за тъщи, като за зли вещици говорите))
 Това с прахосмукачката ми хареса, ..щом още шнура не е навирила, значи магията е бяла, вдигнели шнура, беж, че черната магия е в действие))

Цеци_Вихронрав:
Татул, какъв по-ужасен Некромикон, от тъща и свекърва. Това си е по-лошо от роман на ужасите... Даже не ти трябва черна магия. Ако имаш зъб на някой му пожелай да живее с тъщата или свекървата (според пола) и гледай как се срива живота на омразният ти човек.
 Виж, на прахосмукачката още не съм и гледала шнура... отивам да погледна и ако е вирнат, ще линчувам Атон.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия