Всеки ден забелязваме или не се случват събития в животът ни,които в един може би по-късен етап разбираме,че са "знаци" от съдбата.
От известно време започнах да разчитам тези знаци все по ясно и по ловко.
Когато бях много малка сънувах сън в който 2 жени с черни коси и червени рокли се качват по стъпалата във входа на блока в който живеех и главите им сочеха в една посока.Към раница,която е поставена на земята а върху нея се намира хюмнетката на баща ми.
Разказала съм за съня на майка ми,която не е обърнала внимание на детските приказки.
След няколко дни баща ми се е прибирал от риболов и е оставил раницата с рибарските си принадлежности на пода във входа и се е върнал да си вземе останалия багаж...познайте...хюмнетката е била отгоре и след като се връща до раницата-нея я няма.Той е международен шофьор и носи в себе си колкото и безотговорно да звучи всичките си документи,валута и левове.
Майка ми се е сетила за моя сън и му е разказала веднага,оказва се че комшийката от втория етаж,която е циганка и сестра и(двете бяха по това време бяха с дълги черни коси)са минали покрай него докато са се прибирали.Баща ми веднага е слязъл до техния апартамент и заедно с друг комшия полицай са влезли и са намерили хюмнетката.
Когато ставах на 17 реших да отпразнувам рождения си ден,ден по-рано.
Вечерта преди празненството сънувах ужасяващ сън,който и до днес помня толкова ясно като че беше вчера.
Сънувах дядо си,който се самоуби няколко години преди това.Намирахме се на някаква улица на село,аз бях легнала по гръб на земята и гледах съм него а той се рееше в небето точно над мен не виждах лицето му,но знаех че е той.Викаше ме и започна да ме дърпа,искаше да ида с него.Не знам как успях да се задържа върху голия цимент,но все пак успях!Веднага след това се озовах на пътечката пред блока в който живеех.От двете и страни имаше огромни преспи,които бяха изцапани с кръв,а зад преспите труповете на половината ми познати...избити и изцапани целите в кръв очите им бяха отворени.Когато погледнах напред видях най-добрата си приятелка,която седеше в другия край на пътеката също беше обляна в кръв,погледна ме и каза нещо от което чух само"Внимавай",след което влезе във входа и съня ми прекъсна.
Когато се събудих по традиция слязох да пия кафе по пижама във въпросната си приятелка,разказах и за съня...посмяхме се,малко след това се почувствах много зле и реших да си тръгна.Когато тръгнах да излизам от тях ми прималя...припаднала съм.След като се свестих майка ми беше над мен,цялата пребледняла.Приятелката ми разказа,че след като съм тръгнала да падам тя е стояла зад мен и е хванала главата ми,която ако не е била тя е щяла да се удари в металния праг.Разказах за съня и на майка си,която на момента раздаде на няколко комшии,нямаше и 10 мин. след като тя даде и последната чинийка,аз се почувствах все едно нищо не е било.
Преди няколко дни сънувах,че имам близнаци,две момчета.Но ги сънувах големи на около 6-7 години.
Не се сънувах да съм бременна или тях като бебета,просто ги видях в съня си и почувствах че те са мои.
Тук може би е мястото да вметна,че имам дъщеря на 7 години.
Та съня ми беше толкова силен,че със ставането си погледнах в съновника и там е написано следното:
"БЛИЗНАЦИ - ако видиш в съня си, успехите от труда ти ще надхвърлят всичките ти очаквания. Ако родиш близнаци, значи сегашните ти дела ще имат дълготрайни последици."
Драпам за повишение от известно време,което се бави по едни ли други причини с които няма да ви занимавам.
Днес научих,че моя колежка е загубила бебето си 2 седмици преди термина.Пъпната връв се е усукала покрай врътлето му и то не е оцеляло.Изключително се натъжих,след което си помислих дали това не са знаци на съдбата.Тази моя колежка имаше връзка с мой колега,който има семейство,което тя се опитваше да разруши.Все още съм потресена от новината и може би точно това ме подтикна да споделя с вас.
Успявате ли да разчетете знаците?