Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Жертва ли съм на магия.
:
Здравейте, преди 15тина минути хвърлях една блуза подарък за пране и на опаката и страна има 6 реда надписи, като че ли написани с восък, засега така ми се струва.Завършват с някаква дата, и са си ръкописен почерк..не са на български и много не се разчита и са написани с главата надолу, т.е наопаки..и малко се изплаших, дали това може да е някаква магия, ако мислите че е нещо такова ще го снимам ако има шанс за повече информация да дадете, аз нищо от магии не разбирам, но не знаех кой да попитам..
Благодаря ви много
theshadow:
Така магия не се прави. Не си жертва на магия. Със здраве да си носиш блузата- подарък.
munka_22:
Здравейте!Чета на всички болките и реших да споделя за моето отчаяние(ако мога така да го нарека).Вече може би година и половина имам неразбирателство в семейството.Със съпруга ми сме от 10 години заедно.От миналата година нещата не вървят.Спряхме да си говорим,да общуваме. Той живее в някакви филми.Обичаме се много, но и страдаме.Какво се случва не знам,но не издържам на това напрежение и на този тормоз,душевно съм срината.Започнах да мисля че имаме магия.През тази година ни се случват само лоши неща.Съпруга ми го оперираха,преди месец си пукна главата ,детенце имам на 9 години сега ръката му е счупена.Моля за съвет
munka_22:
Не знам какво да направя,често си мисля че брака ни все още се държи заради детето.Не приемам начина му на мислене и на филмиране.Не знам кои може да ми помогне и да ми каже кога ще свърши този кошмар.С държанието и поведението му аз се промених.Никъде не излизам,от работа право в къщи,с никои не се срещам и това е заради него.Ревността му няма граници.Но мен това ме измъчва и подлудява.Често си казвам че скоро всичко ще приключи и отново ще живеем щастливо.А си мисля : ако съдбата ми е такава как ще живея така?
theshadow:
munka_22, опитвали ли сте консултация със семеен психолог?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия