Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Жертва ли съм на магия.

<< < (3/3)

myself:
Quote Aton ()така й се накара ,че сега със сигурност ще потърси психолог
 Кам да ще...Опитах се да я "чукна", без да й отнеса главата, т.е. - проявих нежност и загриженост. Ма ако наистина иска да направи нещо реално за изплитането на точно тая връзка, трябва да започне някъде откъм себе си. И понже не вижда гредата в своите очи, трябва да й се посочи, да я махне и продължи напред. Едно яко разтърсване, довело до побесняването й (заради "несправедливо" отношение от моя страна,нпр) се надявам да я накара за мисли малко повече от досега, къде е кривицата в живота й. И дано стигне до полезни за нея изводи.
 А това, че аз ще съм й крива - познай колко мен ме бърка. Важното е, че съм си свършила работата. Нека си ме "мрази". Омразата е емоция и срвн по-често от лигавенето води резултат.Дали е правилна (и за кого?) моята "философия", не ме интересува. Все някой трябва да върши и черната работа, нали? 
 Жената иска да оправи живота си. Ми да го НАПРАВИ. Не да реве насам-натам и да търси външни причини...

Пак се отплеснах. Хич не намирам смисъл да обяснявам, защо върша/казвам това или онова, защо избирам понякога погалване, друг път - наритване...

munka_22:
Благодаря за съвета и искреността.Дълбоко се замислям над всичко което ми писахте.Не виждам защо да ви мразя.Радвам се че ми сочите "гредата" на моите очи.Не съм побесняла от прочетеното напротив.Трябва да се променя и ще го направя.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия